Cautare

95 de rezultate pentru "resita" (2.98 secunde)
Solutiile pe care profesorul Anghel Saligny le-a folosit in realizarea acestei minuni a tehnicii acelor vremuri se regasesc si in Turnul Eiffel si poate, dintre noi, putin stiu ca o treime din Turnul Eiffel a fost construit pe solutiile profesorului Anghel Saligny si cu materiale realizate la Resita.
Nascut in 1940 la Resita, Dan D. Farcas este licentiat in matematica si fizica si are doctorat in matematica si calculatoare.
FARCAS, nascut in 1940, la Resita, este absolvent de matematica si fizica la Universitatea din Timisoara si are un doctorat in matematica si informatica la Universitatea din Bucuresti.
- Alba Iulia - Arad - Brasov - Braila - Bucuresti - Buzau - Caransebes - Cluj-Napoca - Constanta - Craiova - Cugir - Hunedoara - Lugoj - Resita - Sibiu - Targoviste - Targu Mures - Timisoara.
El s-a dus mai intai la spital in Resita, de unde a fost trimis la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, fiind internat in saloanele special pregatite pentru suspiciuni de coronavirus.
Dosar penal in cazul mortii cantaretului Petrica Mitu Stoian, care a decedat in urma cu doua zile la spitalul judetean din Resita.
Insa procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Resita incearca sa afle cu exactitate ce anume a dus la acest stop cardiorespirator si daca exista vreo legatura intre decesul acestuia si tratamentul la care a fost supus la clinica privata.
Semnal de alarma transmis din partea sindicalistilor de la combinatul siderurgic din Resita. Agentia Nationala de Administrare Fiscala ar urma sa blocheze fondurile de origine ruseasca in Romania.
Bijuterii pe patru roti la Retro-parada primaverii unde participa 80 de masini de epoca. Evenimentul are loc in acest weekend in Mures si Bistrita Nasaud.
Ca si la Braila, Resita sau Satu-Mare. In acest sistem opac, primarii trebuie sa faca trafic de influenta. Primarii Romaniei stiu ca guvernul are la dispozitie fonduri foarte mari care sunt utilizabile legal prin hotarari de guvern.
Nu se mai face totul ca in anii '90, cand stocarea de deseuri metalifere din Germania la Resita si de butoaie cu dioxina la Sibiu a dus la demisia unui ministru roman al Mediului.
N-a fost masina lui Stoican Initial, s-a crezut ca unul dintre autoturismele Audi Q7 depistate cu tigari de politistii mehedinteni i-ar apartine fostului fotbalist Flavius Stoican, care a evoluat la Universitatea Craiova, Dinamo Bucuresti si Sahtior Donetk, iar in prezent este antrenor la Resita.
Resita, dinspre str. Izvorul Muresului către str. Gradistea. Cand a ajuns la intersectie cu str. Straja, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Renault Megane condus de T.
Gruparea de criminalitate informatica Anonymous Romania, formata din 14 membri, a fost destructurata de procurorii DIICOT, 12 persoane urmand sa fie duse la audieri astazi, in urma unor perchezitii efectuate in Craiova, Drobeta Turnu Severin si in municipiile Bucuresti, Iasi, Alba Iulia, Piatra Neamt, Cluj Napoca,Arad, Resita si Targu Mures.
Cutremurul a avut loc, la ora 20:26, la o adancime de 15 kilometri, la 11.4km SE de Arad, 42.0km N de Timisoara, 68.5km S de Bekescsaba, 96.9km N de Resita, 99.3km E de Szeged.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com