Cautare

642 de rezultate pentru "repartitoare caldura" (2.62 secunde)
Societatea de termoficare SC CET Govora SA, aflata in subordinea Consiliului Judetean (CJ) Valcea, are de recuperat, pentru apa calda si caldura, 20 de mi-lioane de lei de la asociatiile de proprietari din Ramnicu Valcea, societati comerciale si de la primaria municipiului. Conducerea CET, cea a CJ, reprezentanti din cadrul Primariei Ramnicu Valcea si presedintii asociatiilor de proprietari s-au intrunit ca sa gaseasca solutii pentru recuperarea banilor.
O conventie cu semn de intrebare Proprietarii privesc cu neincredere incheierea unui contract cu furnizorul de caldura pentru ca una dintre clauzele actului ii permite furnizorului sa patrunda pe proprietate, sa inchida si sa sigileze instalatia de incalzire, daca acumuleaza datorii.
Acestea acuza furnizorul de caldura ca le-a rapit proprietarilor o mare parte din perioada pe care o aveau la dispozitie, adica un an (iulie 2010 - iulie 2011), ca sa-si stinga restantele.
Preturile la apa calda si caldura vor creste masiv, inclusiv la Iasi, daca se vor sista subventiile. ... Practic, fiecare familie din aceste apartamente primeste, indirect, subventie pentru apa calda si caldura.
24 Craiovita Noua, care primesc apa calda si caldura din respectivul PT. ... PT 15 Calea Bucuresti furniza caldura la asociații care au acumulat un debit de 1.462.631 de lei.
Pentru Techem (Germania si International) inseamna cifra de afaceri de 693 milioane euro, din care 530 milioane din servicii de repartizare a costurilor de caldura si apa si 163 milioane din contracte energetice.
Apamentele noastre au fost gandite si pentru a le inchiria, avand pompe de caldura geotermice facturile lunare sunt foarte mici.
"Avem programate cate doua antrenamente pe zi, dimineata este mai acceptabil, caldura nu e un impediment deocamdata, ne-am pregatit la o temperatura de 25-26 de grade.
Codul galben de caldura instalat ieri in sudul Romaniei a facut din start o victima, la Balotesti, in persoana unui fotbalist african in varsta de doar 21 de ani.
A fost o vreme buna, calduroasa, dupa sufletul lui Dan Teodorescu, stiut ca mare amator de caldura... ... A fost un concert cu zambete, caldura, bucurie, la care cei prezenti s-au simtit intre prieteni.
"Intra frig si iesi caldura/ Sa se faca vreme buna/ Pe la noi pe batatura". ... Focuri se aprindeau in vechime, pentru a arde iarna si a renaste, prin caldura, spiritul primaverii.
Diagnosticul de colon iritabil ,in MTC (medicina traditionala chineza) devine Sindrom de Umiditate-Caldura in Splina Tratamentul prin acupunctura a urmarit scaderea caldurii, eliminarea umiditatii si armonizarea organelor digestive. ... Tratamentul a fost prin homeopatie (remediul Alumina) combinat cu acupunctura (Sdr.de flegma-caldura cu Sdr de Vant).
Dupa baie, masati-va corpul cu un prosop si petreceti macar o jumatate de ora sub paturi, la caldura.
Ne imbolnavim, ca sa smulgem tandrete, caldura. Le amintim celor din jur ca ne datoreaza caldura, caci ei uita! Toti datoram ceva semenului.
Microorganismul este sensibil la caldura si nu poate supravietui in prezenta oxigenului. Sporii, in schimb, sunt foarte rezistenti la caldura si la antisepticele obisnuite.
femeile care intra la menopauza pot avea bufee - cresterea temperaturii corpului insotita de transpiratie si senzatie de caldura intensa - din cauza scaderii nivelului de estrogen. ... pierdere in greutate, puls rapid si neregulat, nervozitate si sensibilitate la caldura.
Aceasta chiar daca o oarece caldura calmeaza durerea. Nici alcoolul nu e potrivit, chiar daca alcoolul degaja caldura. Daca va doare urechea, mergeti la medic.
Ne-am zis ca acei copii stau de 4 ore in soare, era o caldura infernala. ... Vi se pare normal sa ii tineti asa in caldura?
Un VAL DE CALDURA va lovi intreaga tara, de marti pana joi. Vezi avertismentul ANM • Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o informare in care avertizeaza ca un val de caldura va lovi intreaga tara in zilele de marti, miercuri si joi (12, 13 si 14 august).
Conform Mediafax, in slujba de Ajun, Papa a indemnat la o mai mare empatie fata de familie si de prietenii cu probleme, spunand ca lumea are nevoie de blandete si caldura. ... Sau preferam solutii impersonale, poate eficiente dar lipsite de caldura Evangheliei?
google-analytics.com