Cautare

642 de rezultate pentru "repartitoare caldura" (3.14 secunde)
Onicomicoza apare dupa contactul direct cu un fung, care incepe sa se dezvolte la nivelul unghiei si a patului unghial si este favorizata de caldura si umezeala locala.
Pentru amandoua metodele insa, in mediile fara aer precum Luna si spatiul, dar si in slaba atmosfera a lui Marte, ar fi necesare spatii mari pentru radiatia emisa de caldura generata.
La acestea vor fi inlocuite schimbatoarele de caldura si cazanele in care se fierbe apa", a mai spus Iordache. Acesta a precizat ca pretul gigacaloriei va creste abia dupa 2007, cand urmeaza sa fie scoasa subventia la caldura.
Obiectul degaja caldura, de parca sufla aer cald. ... A alergat apoi vreo suta de metri, pana a ajuns intr-o poiana, unde era o caldura de parca ar fi fost intr-un cuptor.
Mai mult ne omoara caldura asta insuportabila decat teama de un accident", a declarat unul dintre soldati. Trecand peste teama si caldura, dupa doua ore de pregatire, toate cele trei explozii au fost un succes, munitia transportata in poligonul de la Facai fiind distrusa in intregime.
Tocmai de aceea ai aparut tu in calea lor, pentru a le oferi caldura, incredere, sustinere, pentru a le ridica moralul si ai sa vezi ce usor ii scoti si pe ei din depresie.
Trebuia sa stea nemiscati, fara sa faca nici cel mai mic zgomot, intrucat, cum a spus unul dintre gemeni, ei detecteaza caldura, zgomot, miscare. ... Axelrod i-a soptit lui Swann ca razele se adresau, probabil, altor creaturi ale padurii, deoarece detectasera caldura unor corpuri biologice.
Pe langa toate acestea, Ecoterm Navodari s-a confruntat si cu o sumedenie de datorii in 2006, datorii pe care, cu chiu cu vai, Primaria Navodari a reusit sa le gestioneze cat de cat, in asa fel incat sechestrul pus pe anumite bunuri ale societatii sa nu afecteze furnizarea de caldura si apa calda catre cetateni.
Dupa câteva minute, sleiti de caldura care dogorea din asfalt, s-au retras la umbra copacilor din zona. ... Molesiti de caldura si de atâta asteptare, batrânii si tinerii „studenti“ s-au trezit brusc la viata.
Altii, osteniti de drum si de caldura, se odihneau la umbra pentru a prinde puteri. ... Obositi de caldura si de drum, cu tricourile ude de transpiratie, pedistii si peledistii au scandat minute în sir lozinci împotriva parlamentarilor:
Dupa ce, joi, democratii se ingrijorasera public de faptul ca pensionarii, din cauza majorarii pensiilor vor ramane fara ajutoare de caldura, ministrul liberal al muncii a anuntat ieri modificarea plafoanelor dupa care se acorda respectivele subventii.
PD duce caldura in casele mangaliotilor Revenind insa la scorul extrem de bun obtinut de PD Mangalia la aceste alegeri, efortul democratilor a fost pe masura:
In rest, alesii locali PSD si PNL au propus si au obtinut mai multi bani pentru actiuni sociale, de la majorarea subventiilor la caldura, pana la suplimentarea fondurilor pentru invatamant si sanatate, in ciuda impotrivirii fatise a primarului si a stingherilor consilieri PD-L.
"Ca urmare, intentia motiunii 'Populatia Romaniei va ramane fara caldura la iarna. ... Deputatii PDL au depus, miercuri, motiunea simpla "Populatia Romaniei va ramane fara caldura la iarna.
Presedintele Comisiei de administratie publica a Camerei, deputatul PDL Sulfina Barbu, a inceput procedura prin care Parlamentul Romaniei va primi certificatul de "cladire verde", ceea ce implica un consum redus de energie, diminuarea pierderilor de caldura si reciclarea hartiei.
Imbracati in costume nationale si insotiti de cadrele didactice, micutii l-au asteptat in caldura inabusitoare pe Radu Berceanu inca de la ora 12.00.
• Peste toate acestea, anularea subventiei pentru incalzire va genera o crestere a pretului la factura pentru caldura si apa calda pentru iarna viitoare cu 200-300%;
Din cauza lipsei de caldura de la biroul din Strada Atena, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, isi va serba ziua numelui in familie, dupa cum marturiseste pe blogul sau personal. ... In acest an nu voi putea fi la birou - din lipsa sursei de caldura.
11, asa cum facea in anii precedenti, din cauza lipsei unei surse de caldura. ... "In acest an nu voi putea fi la birou - din lipsa sursei de caldura", mai arata fostul presedinte in postarea mentionata, fara a da alte detalii.
Caldura de pe holul central al Guvernului i-a starnit dlui Ungureanu o naduseala mai mare decat emotia citirii unui text in care nici el nu credea. ... Trebuie sa te feresti intotdeauna de coada crocodilului ce sta tolanit si pare atipit sub caldura soarelui.
google-analytics.com