Cautare

642 de rezultate pentru "repartitoare caldura" (3.58 secunde)
• Fie ca aceasta zi in care Christos a Inviat sa fie una plina de fericire, bucurie, liniste, caldura si momente petrecute alaturi de cei dragi!
Imbratisarea nu este altceva decat un gest de iubire, de caldura, de atentie. Simpla senzatie de caldura provenita de la cealalta persoana poate vindeca multe boli, inclusiv raceala si egoul.
Evident, in aceste cazuri persoana afectata de caldura va fi transportata intr-un spatiu aerisit si racoros si va fi stropita usor cu apa. ... Caldura excesiva este extrem de periculoasa pentru bebelusi, deoarece in cazul lor riscul de deshidratare si de arsuri solare este mult mai mare.
Astfel, studiul demonstreaza ca un consum moderat de bere poate ameliora bufeurile de caldura specifice post-menopauzei, imbunatatind totodata si alte simptome vasomotoare, fizice sau psihosociale asociate acestei stari.
De 7 ani, in luna lui septembrie, incepe aceasta discutie, ca ramanem fara apa si fara caldura. ... Nu pot lasa lumea fara apa si caldura in 2015, a declarat primarul General al Capitalei.
Fara sa-ti dai seama, acestea emana o cantitate de caldura care va contribui si mai mult la senzatia de sufocare pe care o resimti in propria casa in zilele caniculare.
Spalatorie exterioara La primele semne ca iarna a disparut si ca incepe primavara sa ne faca cu ochiul, adica asa cum e acum, cand zapada s-a topit si caldura incepe sa-si intre in drepturi, trebuie sa tragi o fuga la spalatorie.
Caldura a ajuns, de fapt, sa fie agentul electoral numarul unu in Romania. Poate un primar sa asfalteze toate strazile, sa mai puna si semafoare, sa ne scape de ciinii vagabonzi, daca nu se da caldura iarna, e degeaba.
Mare caldura, zau asa. ... Cu caldura asta, toate lucrurile se maresc, se dilata. (Ei, nu chiar toate; as vrea eu, dar nu se mai poate).
Mare caldura, zau asa. ... Cu caldura asta, toate lucrurile se maresc, se dilata. (Ei, nu chiar toate; as vrea eu, dar nu se mai poate).
Caldura mare, monser! ... Fierti de caldura, nici policienii - in concedii la mare sau la munte - n-au stat degeaba.
Val de caldura in Spania si Franta. Caldura este provocata de un val de aer fierbinte din Africa. n Sevilla si Cordoba s-au inregistrat temperaturi de 44?C.
43% dintre romani se simt amenintati, in special de valurile de caldura Temperatura medie anuala a crescut in Romania cu aproximativ un grad Celsius Seceta si caldura puternica au afectat recoltele de cereale si legume din acest an
Tot PRM-istii promit stergerea datoriilor la intretinere, care numai in municipiu trec de 100 miliarde lei, ieftinirea mincarii si a bauturii si reconstruirea sistemului de utilitati casnice, apa curenta, apa calda, caldura, energie electrica si termica, lucru pentru care probabil ca nu ar ajunge nici bugetul pe un an al Romaniei.
Investitorii ar lasa craiovenii fara apa si caldura De privatizare nu va scapa nici Regia Autonoma de Apa Craiova.
In cazul crampelor de la caldura, spasmul muscular poate apare dupa terminarea activitatii.
- Orice om urineaza mai des la frig, pentru ca organismul isi contracta vasele periferice ca sa nu piarda caldura, iar organismul trebuie sa faca ceva cu acea cantitate de sange, astfel ca elimina mai multa apa, urineaza mai des.
Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) estimeaza ca nu va mai emite pana la 5 august avertizari de precipitatii importante, dar probabil ca va emite atentionari de caldura, pentru temperaturi de 35 de grade Celsius, a declarat, joi, directorul institutiei, Ion Sandu, conform Mediafax.
Deci nimeni nu lucreaza,iar caldura sudului extrem al Europei isi spune cuvantul. Dupa ce isi fac somnul de amiaza si dupa ce caldura s-a mai potolit, majoritatea sunt cu frappe-ul in mana!
In aceasta atmosfera de entuziasm general (pe care deceniile care au urmat au temperat-o drastic), astronomul Freeman Dyson a propus in 1960, ca atunci cand va fi nevoie sa i se utilizeze intregul flux de caldura si lumina, sa se construiasca o sfera in jurul Soarelui, la o distanta cam de 2 ori mai mare decat orbita Pamantului.
google-analytics.com