Cautare

642 de rezultate pentru "repartitoare caldura" (4.35 secunde)
Peste 600 de blocuri sau imobile din Capitala nu au caldura si apa calda. Furnizarea agentului termic este oprita sau deficitara, potrivit informatiilor postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica.
Membrii PPU-SL au venit in ajutorul oamenilor din blocul lasat fara lumina si caldura de primarul general al Capitalei. Partidul umanist doneaza 300 de litri de motorina pe care oamenii o vor folosi pentru a pune in functiune generatorul de curent electric.
Imediat guvernul a dat o hotarire ca se maresc ajutoarele pentru caldura cu, ati ghicit, 25%. ... Hotarirea asta are o buba, la fel ca aia cu subventia la caldura.
Caldura s-ar putea opri maine in mai multe orase din tara, din cauza ca primariile nu mai au bani sa plateasca facturile!
Peste 3.000 de blocuri din Capitala au in aceste momente probleme cu apa calda si caldura. Este cea mai mare avarie pe care Bucurestiul a avut-o pana acum.
Drobeta-Turnu Severin ramane de astazi fara caldura. Administratia locala spune ca nu sunt bani pentru achizitia de pacura, materia prima principala folosita pentru incazirea orasului.
Locuitorii din Ploiesti ar putea ramane, de luna viitoare, fara apa calda si caldura, avertizeaza primarul orasului. Edilul da vina pe consilierii judeteni.
Un bloc intreg din Neamt a ramas fara caldura, dupa ce un vecin a taiat din greseala teava de gaze din bucatarie si a provocat si un incendiu.
Desi iti dorim sa stai cat mai mult acolo, fiindca mai aveti multe de facut, cand vei veni te asteptam cu multa caldura; caldura e asigurata de focul de sub cazanele cu smoala, alimentat incontinuu cu carbuni.
Un val de caldura african va ajunge astazi in tara noastra si isi va face simtita prezenta pe tot parcursul acestei saptamani.
Bucurestenii ar putea avea caldura in case noaptea incepand de maine, a anuntat la Digi24 Claudiu Cretu, director general Termoenergetica, care a precizat ca va incepe progresiv incarcarea instalatiilor.
Episodul de caldura extrema care a cuprins aproape toata Europa la sfarsitul anului 2022 si inceputul acestui an uimeste climatologii, spune specialistul Roxana Bojariu, care explica cum se produce acest fenomen provocat de accelerarea incalzirii globale.
Mii de oameni lasati fara caldura din cauza unei avarii produse de lucratorii Termoenergetica, in Bucuresti
Oamenii din Romania platesc sume diferite pentru apa calda si caldura din sistemul centralizat. Daca in Bacau o giga calorie costa 1133 de lei, la Oradea valoarea acesteia este la jumatate.
Suntem intr-o situatie grea, ganditi-va ca suntem finantati de Romgaz si nu avem caldura sau apa calda.
- Caldura mare... Dan Ioan Popescu: Va multumesc, domnule presedinte. Eu nu sunt vanator. Am asistat la... Dan Radu Rusanu: Nimeni nu-i perfect, domnule deputat.
Astfel, prefectului Dan Culetu si fruntasilor liberali le-a fost aratat faptul ca cetatenii Mangaliei risca, din lipsa fondurilor, sa achite facturi de trei ori mai mari la apa calda si caldura.
Acum putina vreme m-am bucurat vazand ca proiectul de lege pe care l-am initiat privitor la obligativitatea existentei pe rafturile super si hipermarketurilor a produselor romanesti in proportie de 51% a fost imbratisat si primit cu caldura de catre dumneavoastra si am putut sa ma duc sa impartasesc aceasta bucurie si cu oamenii despre care va vorbesc.
Nici picior de salvamar sau de forte de ordine, iar unicul angajat al Directiei Apele Romane Dobrogea Litoral se odihnea sprijinit in lopata, doborat de soare si caldura.
Caldura ii va costa pe craioveni 147,7 RON pentru fiecare gigacalorie consumata de la 1 octombrie 2006, daca legislativul din Banie va aproba, pe 31 octombrie, pretul local de referinta al energiei termice propus de Regia Autonoma de Termoficare Craiova.
google-analytics.com