Cautare

107 de rezultate pentru "bianca" (2.92 secunde)
Bianca Andreescu, in romana, dupa ce a castigat Indian Wells: ... Se poate spune ca odata cu Bianca Andreescu au castigat si cei care muncesc pe rupte pentru a-si indeplini un vis.
Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, locul 5 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 3-6, 7-6 (6), 6-3, pe jucatoarea canadiana de origine romana Bianca Andreescu, numarul 4 mondial, in prima etapa a Grupei Violet a Turneului Campioanelor, care are loc la Shenzhen (China).
DeCeNews.ro informeaza :"Burlacita" Bianca Dragusanu, pe punctul de a fi data afara de la Antena 1 Bianca Dragusanu risca sa-i fie reziliat contractul cu Antena 1.
Bianca Dragusanu a defilat recent, pe podiumul de la Biavati Events, intr-o prezentare de moda a designerului Cosmina Englizian. ... Bianca a imbracat trei tinute, una de culoare alba, una violet si apoi una rosie.
Andrei Nastase, fiul fostului premier Adrian Nastase, si Bianca Ciuvat, iubita lui, sunt impreuna de circa trei ani, perioada in care cei doi sustin ca s-au simtit extrem de bine.
"M-am gandit la Bianca Dragusanu. ... Pentru acest proiect el s-a gandit la Bianca Dragusanu Dupa ce a facut o pauza destul de lunga, Dan vrea sa revina in atentia publicului cu un videoclip care sa faca valva.
Bianca Dragusanu si Victor Slav au spus DA raspicat in fata ofiterului starii civile. ... Cum evenimentul este considerat nunta anului in Romania, Bianca si Victor n-au putut sta deoparte de Facebook si fanii lor.
Bianca Rus sustine ca a slabit vreo 25 de kilograme in ultimele doua luni, dar Catalin Maruta si Cristian Margarit, specialist in nutritie si fitness, si-au batut joc de ea in direct. ... M-am cantarit si stiu ca am slabit", a completat Bianca Rus.
O cheama Bianca Andreea Dumitrescu, are 19 ani si este din Jilava, scrie Adevarul.Bianca este studenta la SNSPA si este model.Aceasta preluat coroana de la Miss Litoral 2015 - o tanara din Ploiesti pe nume Monica Barbulescu.
Bianca Dragusanu a fost instiintata oficial de sefii de la Antena Stars ca emisiunea "Academia Biancai" nu va mai fi difuzata, iar fetele care s-au inscris au fost deja anuntate ca nu se mai face reality show-ul.
Cristina Laslo, Bianca Bazaliu si Lorena Ostase au fost alese in echipa ideala a turneului.
Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu noul sau hit Tata, din 22 aprilie Ruby face un nou pas important in cariera sa artistica si debuteaza pe marile ecrane in interpretarea personajului principal feminin din animatia 3D Un lup printre oi, unde ii va imprumuta vocea senzualei lupoaice Bianca.
Dar este atat de grav, incat Bianca poate ajunge la cutit. ... Numai ca necazurile par sa se tina lant de Bianca, din acest punct de vedere, vedeta pricopsindu-se cu o nou afectiune, parca in fiecare an.
Bianca Sarbu a dezvaluit, intr-o emisiune TV, ca nu si-a facut nicio operatie estetica, asa cum gurile rele au sustinut, ci a fost operata de cancer. ... Am trecut prin multe, de-asta spun ca nu se stie cate lovituri primesti de la viata, a declarat Bianca Sarbu.
Scandalul dintre Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu nu se opreste aici! ... Iata ce spune Bianca Dragusanu despre ce a declarat fosta sotie a lui Gabi Badalau!
Bianca Dragusanu si Claudia Patrascanu au fost fata in fata, pentru prima data, la judecatoria Constanta. Motivul pentru care Claudia a fost data in judecata de Bianca.
Cel mai bun machiaj si cea mai buna coafura (lung metraj fictiune) Petya Simeonova, Bianca Boeroiu, Domnica Bodogan - Aferim! Dana Roseanu - Carmen Valentin Valov, Bianca Boeroiu - De ce eu?
Andrei si Bianca Andrei si Bianca au hotarat sa se casatoreasca si sa ofere o familie copilului lor ce va veni peste cateva saptamani.
Benzina se va scumpi de la 1 ianuarie 2010 cu 20%, pretul pachetului de tigari va fi mai mare cu 34%, iar energia electrica va fi mai scumpa cu circa 31%, in urma cresterii accizelor si a deprecierii leului in raport cu euro, a declarat Bianca Vlad, manager PwC.
Pe langa titlul national, CS Pandurii Targu Jiu a mai castigat o medalie de bronz, la echipe copile 2 (Denisa Stroescu, Bianca Nebancia, Teodora Deaconescu, Bianca Petcut si Andreea Berki).
google-analytics.com