Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (5.89 secunde)
Solutia adoptata in materie de TVA are consecinte directe asupra viitoarelor reduceri preconizate la contributiile de asigurari sociale (CAS), respectiv 2% sau 5% in anul 2006, precum si asupra nivelului preconizat al inflatiei, programat initial la nivelul de 5%, dar estimat in prezent la 6-6,5% pentru 2006, se mai arata in studiul mentionat.
Motivare Cosmin Adrian Apostol, membru in conducerea sindicatului "Farul", a mentionat ca solicitarea a fost motivata de faptul ca in cadrul RA Administratia Fluviala a Dunarii de Jos Galati s-au facut reduceri de personal contrar celor mentionate intr-o adresa emisa si semnata de ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului.
Conform declaratiilor liderului de la “Farul”, Stefan Frunza, intr-o nota emisa de ministrul Transportului se arata ca pentru anul 2005 nu au fost prevazute reduceri de personal la AFDJ Galati.
1 septembrie aduce, pe litoralul sudic al Marii Negre, cel mai mare „val“ de ieftiniri in ceea ce priveste cazarea la unitatile hoteliere.
Acest program a fost elaborat pentru 36 de localitati din 25 de judete si se adreseaza populatiei, care ar putea beneficia de reduceri de la factura de energie electrica de aproximativ 30%, precum si autoritatilor locale si furnizorilor de echipamente.
Cei interesati ar beneficia de reduceri si mai mari in functie de suprafata asigurata, dar si de vechimea colaborarii cu respectiva firma de asigurare.
a€žÃ§n statele europene unde a avut loc acest proces au fost reduceri semnificative la tarife, de pana la 70% la convorbirile internationale si de 30% la cele interurbane.
Adevaruri trunchiate Premierul a laudat din nou cota unica si a declarat ca actualul Guvern nu a introdus noi taxe si impozite, ci a facut reduceri.
Magazinele de tip „discounter“ (de reduceri) au inceput sa fie prezente tot mai mult pe piata romaneasca, in conditiile in care pana nu de mult comertul de acest gen era aproape inexistent.
Mai mult, guvernatorul considera ca impactul inflationist adus de majorarea salariilor nu ar putea fi compensat decat prin reduceri de salarii in alte sectoare sau prin disponibilizari de personal.
In curind, pentru clientii fideli ai acestor magazine se va lansa si cardul de fidelitate, care va permite acestora sa beneficieze de importante reduceri de preturi la cumparaturi.
In aceasta perioada a anului, magazinele ce comercializeaza electronice si electrocasnice se intrec in promotii reprezentate fie de reduceri semnificative de pret, fie de produse oferite cadou, fie de pachete care contin mai multe produse.
Reduceri la capitalul subscris Statisticile ONRC fa-cute la nivelul lui noiembrie arata o reducere la jumatate a valorii capitalului social subscris la firmele cu participare straina, pana la circa 68 milioane de euro.
Germanii nu au inca probleme cu presiunea din conductele de gaz natural, dar nu sunt excluse reduceri importante la cantitatile livrate marilor consumatori.
Per ansamblu perioada 2002-2004, pe baza raportului autoritatii de concurenta, se constata o orientare preponderenta catre scutiri si reduceri de la obligatii restante la buget, a caror pondere a urcat de la 65,2% in 2001 la 82,3% in 2004.
Daca proiectele de HCL sustinute de edil vor fi votate de consilierii locali, mai multe categorii de persoane vor beneficia de reduceri la plata unor impozite si taxe locale.
In plus, jumatate din primele produse si grupe de produse, ca pondere in exportul tarii noastre, au inregistrat in 2005 reduceri cantitative de pana la 30% ale volumului de vanzari in strainatate.
Cumparatorii biletelor pentru minivacanta de Pasti care se incadreaza in termenul amintit pot beneficia de reduceri de 5-10% din pretul unui sejur de 4-5 zile in Israel, Cipru, Insula Rhodos sau diferite locatii din Peloponez ori Marea Egee.
Un alt motiv ar fi acela ca bancile multilaterale de dezvoltare au anuntat reduceri importante ale costurilor pentru imprumuturile acordate Romaniei.
Mai mult, nici preturile nu sunt atat de ridicate, astfel ca primavara si iarna sunt reduceri de pana la 50 de procente.
google-analytics.com