Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (3.59 secunde)
El a precizat ca parametrii principali referitori la deficit, crestere economica, reduceri de cheltuieli, venituri suplimentare sunt agreati in principiu cu partenerii internationali.
Nu poti sustine ca reducerile de taxe si impozite propuse sunt nesustenabile, ca apoi sa vii sa propui reduceri mai mari (chiar si cu un procent) fara sa iti dai seama ca ai cazut in ridicol.
Producatorii si comerciantii de astfel de tamplarie vor face reduceri de circa 10% din preturile practicate pe timpul verii. Interesant este si faptul ca producatorii ofera si posibilitatea de a comanda tamplaria din timpul iernii, la pretul scazut, si de a face montajul primavara sau vara.
Numarul maxim al angajatilor incadrati cu contract pe durata nedeterminata la societatile din industria de aparare, unde activitatea este intrerupta temporar in absenta comenzilor, nu va putea depasi, anul viitor, un total de 5.583 de posturi, au declarat surse din Ministerul Economiei si Comertului (MEC).
Astfel, majoritatea societatilor au oferit reduceri de aproximativ 10% fata de primele de referinta stabilite de comisie. De exemplu, companiile de asigurare Astra, Asiban, Asirom, Ardaf, Unita, InterAmerican au in linii mari aceleasi tarife la politele RCA.
Competitia bancara din 2005 va constitui unul din principalii factori care vor conduce la o imbunatatire a conditiilor de creditare, de la reduceri de comisioane percepute de banca pina la scurtarea timpului de acordare a creditului.
Oferte promotionale la credite si depozite (dobanzi si comisioane mai avantajoase), pachete de produse, carduri carora le sunt asociate tot felul de facilitati de genul includerii unor asigurari sau al unor reduceri, existenta unui “bancher personal“ - toate acestea compun o oferta de private-banking.
Spre exemplu, pentru vizitarea unei herghelii, se plateste echivalentrul a 1,5 euro, existand posibilitatea unor reduceri, in functie de numarul de vizitatori.
In fine, trebuie spus ca restructurarea industriei siderurgice este in plin proces, ca aceasta inseamna reduceri de personal si de capacitati de productie.
De pilda, UniCredit a operat o reducere de doua ori, ajungand la 10% pe an, de la 14,5% pe an, nivel pe care il avea inaintea primei reduceri a dobanzii.
De altfel, BNR a promis in vara trecuta ca va anunta reduceri ale dobanzii de referinta din doua in doua saptamani.
Ultimele licitatii organizate de Trezorerie au adus si noi reduceri ale randamentului oferit de stat. Astfel, Finantele au reusit sa vanda obligatiuni cu scadenta la cinci ani, la o dobanda de 6,5%, cu 1,4 puncte procentuale mai jos decat la emisiunea precedenta.
O data pe an, de 8 martie, comerciantii s-au intrecut in a le face fericite pe reprezentantele sexului frumos, adresandu-le oferte dintre cele mai tentante, constand in reduceri substantiale de preturi atat la produsele cosmetice cat si la produsele casnice si de larg consum.
In acelasi timp, cei care vor merge la targ vor beneficia, in premiera, de reduceri de 10-20 % din pretul pachetelor turistice pentru vara 2005, daca se vor inscrie la agentiile de turism prezente la eveniment.
Reducerile dobanzii de interventie isi iau o pauza Seria de reduceri a ratei dobanzii de interventie (nivelul ratei platite de banca centrala pentru depozitele atrase de la banci in cadrul operatiunilor de politica monetara) ar putea fi urmata de o perioada de pauza, inflatia si presiunile asupra leului fiind in scadere.
semnificative ale bugetelor unor ministere cu ocazia rectificarii, invocind "constringeri de natura macroeconomica ". Seful guvernului sustine ca reducerile sint necesare "pentru a se face fata unor constringeri de natura macroeconomica si pentru o dezvoltare economica sanatoasa, stabila si durabila in perioada care va urma”.
Cota unica majorata + reduceri CAS = economie puternic stimulata Recent, Florin Pogonaru, presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), a declarat ca o cota unica de impozitare mai mare, combinata cu diminuarea contributiilor la asigurarile sociale ar avea un efect favorabil asupra economiei.
"Daca pina la 1 ianuarie 2005 acestia beneficiau de o serie de reduceri, dupa aceasta data, acestea au fost eliminate, salariile persoanelor cu handicap impozitindu-se de la inceputul acestui an la fel ca si in cazul celorlalte categorii, respectiv cu 16% ", au declarat surse din MFP.
Asiguratorii se intrec in a oferi reduceri si premii substantiale si in aceasta campanie RCA. Pentru 2005, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a autorizat pentru vanzarea RCA nu mai putin de 17 companii.
Cele mai mari majorari au fost inregistrate la carnea de porc si de pasare, citrice si banane, peste congelat, in timp ce la grau si porumb au fost inregistrate reduceri semnificative.
google-analytics.com