Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (3.48 secunde)
Potrivit organizatorilor, multi dintre expozanti au anuntat reduceri semnificative de dobanzi si comisioane, iar in unele cazuri nu se va percepe comisionul de analiza al dosarului solicitantului.
Fie ca aleg complexuri rezidentiale de vile, fie ca-si permit doar apartamente in blocuri noi, cei care accepta ofertele dezvoltatorilor imobiliari stiu ca pot obtine reduceri de pret fie platind integral inca din faza de proiect (macheta), fie dand un avans cat mai mare.
I), cu exceptia studentilor si pensionarilor, care beneficiaza de reduceri. Avantajati sunt cei care si-au cumparat deja biletele. „Agentia elibereaza bilete cu 30 de zile înainte de plecare.
Alte facilitati „oferite de stat“ pentru tinerii absolventi constau si în reduceri de taxe si impozite si în organizarea de cursuri de initiere gratuite în domeniul managementului si în cel al administrarii afacerilor.
Alte facilitati „oferite de stat“ pentru tinerii absolventi constau si în reduceri de taxe si impozite si în organizarea de cursuri de initiere gratuite în domeniul managementului si în cel al administrarii afacerilor.
In replica Vladimir Talpes a precizat ca afirmatiile facute de fostul sef al societatii Apa Canal sint inexacte. "In primul rind cotizatia perceputa de noi este de 80 de lei, cu reduceri pentru anumite categorii sociale.
Promotii specifice verii tropicale Pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor, marile magazine practica reduceri la o serie de produse care se cauta la acel moment.
Analistii ING sunt de parere ca ciclul actual de reduceri ale ratelor dobanzilor ar putea fi urmat de o serie de masuri de restrictionare a creditarii, in cazul unei corectii pe piata valutara.
"Impactul asupra cursului de schimb va fi acelasi ca si in cazul celorlalte reduceri ale dobanzii. Probabil ca un impact imediat si puternic asupra cursului ar putea fi strict legat de comportamentul BNR in piata", a spus Libocor.
Obiectivele programului national 2007 constau in relizarea unei reduceri a facturii de energie termica a populatiei cu 15-25% si cresterea confortului in alimentarea cu caldura si apa calda.
Reduceri semnificative au mai fost operate la Ministerul Economiei si Finantelor - 34,43 milioane de lei, Ministerul Sanatatii Publice, cu 30,84 milioane de lei, Ministerul Justitiei, 23,9 milioane de lei, Ministerul Afacerilor Externe - 21,04 milioane de lei.
Singurele tari membre ale UE care au inregistrat reduceri ale importurilor in intervalul mentionat au fost Luxemburg si Marea Britanie.
Mai mult decât atât, clientul poate beneficia de o serie de reduceri pentru rezervarile facute în cadrul unor lanturi hoteliere, acces la anumite cluburi de pe aeroporturi.„Imaginea se plateste“Selectia posesorilor de carduri de tip Gold impune însa un nivel minim al veniturilor nete de aproximativ 1.000 de euro.
Practic, singurii care au de beneficiat de pe urma acestor reduceri sunt chiar producatorii, care vor inregistra o crestere a profitului.
Patronatele au incercat prin astfel de anunturi sa obtina reduceri de taxe de la guvernanti, in special diminuarea TVA. Pentru a forta lucrurile, chiar au operat unele majorari, precum cele de la paine, care pe alocuri au ajuns la 10-15%.
In cazul apelurilor care nu beneficiaza de reduceri, este specificata destinatia propriu-zisa a acestora. Factura detaliata presupune o taxa lunara de 1 euro, fara TVA.
În paralel cu acestea, pentru ca încearca sa-si lichideze stocurile de vara si sa introduca în oferta colectiile de toamna-iarna, comerciantii au apelat si la o serie de reduceri si oferte promotionale, astfel ca magazinele afiseaza de ceva vreme preturi cu pâna la 70% mai mici.
Autoritatile trebuie sa acorde reduceri fiscale in domeniul constructiilor pentru cresterea salariilor muncitorilor, cu scopul opririi exodului salariatilor in strainatate si acoperirii deficitului de forta de munca de pe piata interna, a declarat presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii (ARACO).
Autoritatile trebuie sa acorde reduceri fiscale in domeniul constructiilor pentru cresterea salariilor muncitorilor, cu scopul opririi exodului salariatilor in strainatate si acoperirii deficitului de forta de munca de pe piata interna, a declarat presedintele Asociatiei Romanie a Antreprenorilor de Constructii (ARACO).
Produsele supuse accizarii si taxelor vamale, cum ar fi whisky-ul, votca sau ginul, tigarile, vinurile etc., ar fi trebuit sa sufere, imediat dupa aderarea Romaniei la UE, mari reduceri de preturi, numai taxele vamale reprezentau circa 40% din pretul de vanzare pe piata romaneasca.
google-analytics.com