Cautare

476 de rezultate pentru "reduceri" (3.51 secunde)
Doar micile distilerii vor beneficia de reduceri ale accizei pe alcool, aceasta fiind jumatate din cea pentru marile distilerii. In opinia producatorilor de la Garant, aceasta reglementare este specifica statelor europene, prin mici distilerii intelegandu-se cele a caror productie nu depaseste 10 hectolitri alcool pur/an.
Cu toate acestea insa, ratingul Ba1 acordat Romaniei de Moody's Investors Service este relativ scazut pentru un viitor membru UE, dar este justificat de actiunile uneori incoerente de politica macroeconomica, recentele reduceri ale impozitelor si unele dezechilibre, se arata intr-un raport al agentiei de evaluare.
anunturile publicitare orale efectuate exclusiv in interiorul magazinului pentru reduceri de preturi la un anumit raion, pentru o foarte scurta perioada a unei zile de vanzare;
De aceea transportatorii cer amendarea Legii 366/ 2001 in conformitate cu prevederile europene, care prevad reduceri de taxe pentru transportatorii rutieri care achizitioneaza autovehicule noi, si cu angajamentele Romaniei asumate in fata UE.
Prin urmare, masura va afecta profiturile caselor de software ce folosesc in proportie de 40-50% salariati pentru care aveau reduceri.
Cupoanele de reduceri, ca instrument promotional, au fost introduse pe piata romaneasca in urma cu un an. Distribuirea in marile magazine partenere a inceput insa doar de jumatate de an.
In schimb, firmele vor beneficia de reduceri de tarife de 5-10% la transport, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Domeniul Gazelor Naturale (ANRGN).
Pentru a contracara oferta companiilor de zboruri ieftine, marile companii de linii regulate isi ajusteaza si ele preturile, oferind reduceri clientilor.
In timp ce tarifele serviciilor au urcat, marfurile nealimentare s-au scumpit, doar preturile alimentelor a cunoscut reduceri usoare. Toti acesti factori au determinat mentinerea ratei inflatiei la peste 7%, desi cresterea acesteia s-a incetinit cu 0,15% in iunie.
In timp ce tarifele serviciilor au urcat, marfurile nealimentare s-au scumpit, doar preturile alimentelor a cunoscut reduceri usoare. Toti acesti factori au determinat mentinerea ratei inflatiei la peste 7%, desi cresterea acesteia s-a incetinit cu 0,15% in iunie.
O alta inegalitate este acordarea de deductibilitati unor produse financiare similare unora deja existente pe piata, dar care nu sunt vizate de aceste reduceri fiscale.
Banca Transilvania, de exemplu, emite carduri personalizate pentru tineri (cu varste intre 15 si 26 de ani) - cardul de debit (cu reduceri) Euro
Aceste facilitati constau in imprumuturi cu dobanda preferentiala, proprietati din domeniul privat al statului sau al autoritatilor locale, dar si garantii care acopera cel mult 80% din valoarea imprumuturilor, subventii, asistenta din partea anumitor autoritati, exceptari, reduceri sau amanari de la plata taxelor locale si alte facilitati fiscale.
Recentul raport favorabil dat Romaniei in privinta aderaarii la Uniunea Europeanaa la 1 ianuarie 2007 nu este chiar imbucuraator pentru cei care isi desfaasoaraa activitatea in domeniul agricol. Clauze de salvgardare pot fi introduse si pentru utilizarea fondurilor europene, acestea putind include chiar reduceri de fonduri.
Astfel, dupa ce Arabia Saudita a anuntat ca va opera reduceri de 300.000 de barili pe zi, si Algeria a fost de acord sa scada productia.
Dar, pe langa aceste cresteri, bugetul cuprinde si reduceri de sume alocate institutiilor statului. Cea mai drastica micsorare, de 35%, se va resimti anul viitor la nivelul Cancelariei prim-ministrului, pentru aceasta alocandu-se doar 425 de milioane de lei.
UE vine cu reduceri de preturi Totusi, potrivit unui comunicat de presa emis de guvern la sfarsitul lunii trecute, premierul Calin Popescu Tariceanu sublinia faptul ca aderarea la Uniunea Europeana nu va avea consecinte negative.
Chiar ieri Rompetrol a anuntat noi reduceri de pret. Totodata, compania si-a schimbat, din aceasta saptamana, gama de carburanti, renuntand la produsele Euro 3, pastrand la comercializare doar benzine si motorine Euro 4, potrivit unor reprezentanti ai Rompetrol, citati de NewsIn.
10% pentru familiile cu venituri maxime de 500 RON/membru-, astfel ca in municipiul Constanta vor beneficia de aceste reduceri aproximativ 18.000 de familii care se incadreaza in plafoanele mentionate, a aratat Ilie Rachieru.
Banca Comerciala Romana (BCR) ofera reduceri de pana la 2% la creditele de nevoi personale in lei, prin produsul 'Divers Extra BCR'.
google-analytics.com