Galmopan SA si Alcom SA au inaugurat astazi cel de-al treilea supermarket galatean, eveniment care coincide cu Sarbatorile Galatiului.

Galmopan SA si Alcom SA au pregatit pentru galateni o surpriza de care acestia se vor putea bucura cu ocazia Sarbatorilor Galatiului. Fostul magazin 'Potcoava de Aur', inchis o perioada in vederea renovarii, s-a redeschis ieri, devenind astfel cel de-al treilea supermarket (ca suprafata) din Galati. La deschiderea oficiala au participat si oficialitati galatene, panglica noului spatiu comercial fiind taiata de primarul Dumitru Nicolae.

Noul magazin are o suprafata de aproximativ 500 metri patrati, iar investitiile facute aici se ridica la circa 250.000 euro, acesta cuprinzind si doua raioane noi, in care se pun in vinzare produse de macelarie si patiserie - cofetarie. Preturile la toate produsele sint promotionale pe toata perioada sarbatorilor de iarna, in luna decembrie urmind ca toti clientii care au facut cumparaturi in valoare de cel putin 500.000 lei vechi sa participe la o tombola ce va avea premii importante, printre care putem enumera ceasuri, dvd, home cinema.

In curind, pentru clientii fideli ai acestor magazine se va lansa si cardul de fidelitate, care va permite acestora sa beneficieze de importante reduceri de preturi la cumparaturi.