Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (4.03 secunde)
Nici vorba de pesteri misterioase, de serpi sau pietre filosofale. Nici pomeneala de Marx, de frustrari ascunse legate de Elena Udrea sau Sarah Palin.
Pe negandite, am schimbat cateva cuvinte seci si m-am desprins de sanii saltareti intre care-si gaseau culcusul pietre, metale pretioase, confetti si domni generosi.
Ia, gandeste-te tu putin, ce se intampla in Guvern, daca madam Udrea stranuta la tine, premier, si n-aveai niste pietre in buzunar.
Situatia nu se va schimba nici prin utilizarea in continuare a agentilor provocatori, care arunca, vezi Doamne, cu pietre, cu cocktailuri Molotov, cu alte obiecte contondente in capul jandarmilor, pentru a-i victimiza si pentru a justifica represiunea.
Paleologu, care l-ar fi avut initial drept contracandidat pe Victor Ciorbea, a precizat ca USL a facut schimbarea ca acesta sa candideze la Senat si nu la Camera Deputatilor.La sediul BEM s-a aflat si Iulian Craciun, care va candida in colegiul in care, din partea USL, participa in alegeri Dan Voiculescu, el precizand ca nu are emotii si ca este adeptul unei dezbateri de idei, si nu al unei dezbateri in care candidatii sa arunce unii in altii cu pietre.
Aceea de a merge la congresul PDL doar pentru a fi batuta cu pietre. De ce ar face asta? Sa o luam metodic.
subiectul Rosia Montana este, pe agenda domnului presedinte al Senatului, o gaselnita electorala, care, pana acum, a asezat PSD in tabara celor in care trebuie sa se arunce cu pietre.
Ansamblul cuprinde o incinta memoriala, doua instalatii cu pietre de mormant desacralizate din cimitirele din Odessa si Bucuresti (strada Sevastopol) si 5 sculpturi amplasate in jurul incintei centrale:
Reforma Justitiei si a Administratiei Publice vor fi pietre de hotar in acest proces. Consolidarea pozitiei noastre de stat membru al UE.
Obiectele de cult si alte bunuri din pietre pretioase care au fost depuse la Banca Nationala a Romaniei (BNR) in baza legislatiei din perioada comunista cu privire la regimul metalelor pretioase vor fi transferate catre parohiile si manastirile ortodoxe, se arata intr-un comunicat al Bancii centrale.
La fel si modelele, de la "potcoave pentru noroc" pana la figurine din pietre semipretioase. Bineinteles ca si kitschurile isi au locul lor frumos asezate pe taraba.
"Marea este poluata, murdara si plina de stanci si pietre, plaja se micsoreaza de la an la an, mizerie peste tot, nisip cu impuritati si gunoaie, infrastructura pentru amenajarea dusurilor si grupurilor sanitare nu exista.
"Marea este poluata, murdara si plina de stanci si pietre, plaja se micsoreaza de la an la an, mizerie peste tot, nisip cu impuritati si gunoaie, infrastructura pentru amenajarea dusurilor si grupurilor sanitare nu exista.
Fiecare bijuterie e diferita, iar in functie de calitate, karate, pietre, diamante, pretul este negociabil. Am avut clienti ale caror bijuterii nu erau in stare buna, pe care insa i-am refuzat.
Firma din Craiova se afla in discutii cu o societate italiana care vrea sa-si deschida o fabrica de bijuterii si pietre pretioase la Craiova, pentru care a recrutat deja o parte de personal.
cursurile valutare, evolutia pietei bancare in timp real, dobanzile la depozite si valoarea unitatii de fond la toate fondurile de investitii, cotatiile actiunilor listate la bursa si evolutiile preturilor, oportunitatea investitiei in obligatiuni corporative sau municipale (dobanzi, randamente), plasamentele alternative (bijuterii, pietre si metale pretioase, obiecte de arta etc.).
Legenda spune ca ei au facut focul intr-o groapa, care nu s-a mai stins pentru ca s-au aprins niste pietre negre si lucioase.
BCR nu cumpara aur cu mai putin de 14 karate si nici alte metale sau pietre pretioase. Banca a inceput sa cumpere aur de la populatie si firme din decembrie 2004.
Bijuteriile reprezinta obiecte de podoaba din materiale pretioase sau aliaje ale acestora, care au sau nu pietre pretioase. Marcarea reprezinta operatiunea de atestare a continutului de metal pretios, fin, prin aplicarea unei marci.
Inainte de a incepe filmarile, britanicii se asteptau ca Romania sa fie o tara in care oamenii arunca cu pietre in tigani, dar la final toti se arata incantati dupa ce conduc masini sport de lux (Ferrari, Lamborghini si Aston Martin) pe virajele Transfagarasanului.
google-analytics.com