Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (4.61 secunde)
Imaginati-va ca in fata zecilor de mii de manifestanti ar fi aparut nu alde Hoara, care a fost luat cu pietre, ci Boc.
Inainte sa ne apucam sa dam cu pietre in micutul japonez trebuie sa precizam ca sunt sanse minime sa mergi vreodata la cumparaturi cu patru oameni in masina.
Inainte sa ne apucam sa dam cu pietre in micutul japonez trebuie sa precizam ca sunt sanse minime sa mergi vreodata la cumparaturi cu patru oameni in masina.
Politicianul a dezvaluit ca a fost atacat de un sot gelos cu pietre, in timpul unei vizite in strainatate, in Africa.
Opozitia nu-i lasa, noi, nu, de aceea au aruncat tot timpul cu pietre in noi, iar acum, e musai sa le dam pietrele inapoi.
Nu e departe momentul in care au sa fie luati cu pietre, la propriu! Cred ca sunt foarte populari dupa ce au intrerupt marile lucrari de infrastructuri din oras?
Intr-un mic atelier din Craiova, 19 femei creeaza tricotaje de lux, cu cristale Swarovski, perle, alte pietre si margele, modele sofisticate, dar realizate din materiale naturale, de calitate.
- terenul trebuie curatat de orice resturi, inclusiv pietre, ramuri, buruieni sau alte plante agresive care ar putea strapunge materialul bazinului.
Dar este mult mai usor sa dai cu pietre decat sa dai o mana de ajutor, nu? • roxani: Lovin stay chill!
Noi, ca si colegi, nu avem cum sa aruncam cu pietre in ei. Scandaluri in Romania o sa apara indiferent de situatie.
Cu toate masurile luate, suporterii Stelei tot au gasit o "portita", in zona Maior Coravu si Vatra Luminoasa avand loc o altercatie intre acestia si suporterii dinamovisti. Fanii stelistii i-au atacat cu pietre pe cei dinamovisti, opt dintre ei fiind retinuti de jandarmi.
CEO-ul companiei a mai spus ca nu au dorit sa urmeze exemplul altor companii similare care se axeaza pe captusirea echipamentelor cu metale si pietre pretioase, ci au optat pentru incorporarea unor tehnologii cat mai deosebite si utile.
800 de lei, 6 ceasuri de lux, 45 de bijuterii (bratari, inele, medalioane), in greutate de peste un kilogram de aur, pietre pretioase si semipretioase.
Ele au forma unor mici pietre de rau vopsite in alb si rosu, insirate pe ata, pentru a fi purtate la gat.
Un taietor de lemne le salveaza pe bunica si pe fetita, spintecand burta lupului cu un topor, moment in care acestea apar nevatamate. Ei umplu burta lupului cu pietre, iar cand acesta se trezeste, din cauza greutatii cade si moare.
Poezia poetului Petru Popescu, poreclit Parpanghel "Prin paduri, peste poiene, Prin pustiuri, peste pietre Pasari, palcuri pribegesc Parasindu-si puii proprii Pe pamantul parintesc Prima pasare, pilotul, Plescaind puternic pliscul, Plutea privind pamantul Pajistea, padurea, piscul." - Bine, bine !
Are doar 55 inch, dar este imbracat, sa spunem, in materiale ca aur (28 de kilograme de aur solid de 18 carate), diamante, pietre pretioase si piele exotica (aligator).
Poate de la unii mari, care s-au saturat sa scrie articole lungi, din alea indexabile, drept urmare au inceput sa dea cu pietre in astia care au cuvintele la ei.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus multe noutati in materie de pietre:
Negrul, auriul, argintiul, albul, materialul paietat, matasea naturala, tulle, insertiile masive de pietre si broderiile fine sunt elementele principale ale noilor creatii semnate Mihaela Drafta.
google-analytics.com