Cautare

3865 de rezultate pentru "bal ancheta 2010" (2.73 secunde)
Comisia de ancheta privind afacerile Daimler in Romania, aprobata marti de Biroul Permanent, a fost eliminata de pe ordinea de zi a plenului, care trebuia sa o valideze, cu 59 de voturi ale PD-L, UNPR si UDMR, reprezentantii puterii motivand ca o astfel de initiativa ar arunca in derizoriu activitatea Senatului.
E timpul Marelui Bal! ... S-a decretat prin hrisov de voie buna deschiderea Marelui Bal al Povestilor de Ziua Teatrului Excelsior. ... Personajele povestilor fermecate ale copilariei, intruchipate de actorii teatrului nostru, vor sta umar langa umar cu invitatii de soi, pe care-i asteptam sa dea navala in sala de bal.
E timpul Marelui Bal! ... S-a decretat prin hrisov de voie buna deschiderea Marelui Bal al Povestilor de Ziua Teatrului Excelsior. ... Personajele povestilor fermecate ale copilariei, intruchipate de actorii teatrului nostru, vor sta umar langa umar cu invitatii de soi, pe care-i asteptam sa dea navala in sala de bal.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
' In 2010, s-au receptionat 88 de sali de sport, din 220 contractate. In 2010 nu am inceput nicio lucrare noua, lucrarile erau fie in derulare, fie licitate, urmand a se da ordin de incepere a lucrarilor in 2010, dar toate erau din perioada de dinaintea preluarii conducerii ministerului.
Seful comisiei parlamentare Udrea a declarat ca, potrivit Constitutiei, prezenta ministrilor la lucrarile comisiei parlamentare de ancheta este obligatorie atunci cand se solicita acest lucru si ca Legea raspunderii ministeriale prevede sanctionarea cu inchisoare de la 6 luni la 3 ani in cazul refuzului nejustificat al unui membru al Guvernului de a prezenta Parlamentului sau comisiilor parlamentare informatiile si documentele cerute.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Organizatia locala a Partidului National Taranist Crestin Democrat a oferit pensionarilor cu venituri foarte mici din Mangalia un bal special pentru sarbatorile de iarna. ... "Initiativa apartine membrilor PNTCD Mangalia, iar participantii la bal au fost alesi de Asociatia Pensionarilor "Callatis", din randul celor mai saraci membri ai acestei organizatii.
bal. "Pichetarea va dura o ora, de la 9 la 10, dupa care intentionam ca dupa aceasta manifestare, cu sprijinul unor firme mai bogate, dar si cu cel al Partidului Conservator, si, de ce nu?, chiar si cu al Partidului Liberal, sa facem si un bal pentru pensionari.
bal. "Pichetarea va dura o ora, de la 9 la 10, dupa care intentionam ca dupa aceasta manifestare, cu sprijinul unor firme mai bogate, dar si cu cel al Partidului Conservator, si, de ce nu?, chiar si cu al Partidului Liberal, sa facem si un bal pentru pensionari.
Straina la bal sau despre imblanzirea timpului La un an de la lansarea primului sau volum de poezie, Obsesii, Eva Constantinescu creeaza volumul Straina la Bal care vine sa consacre vigoarea talentului sau si sa releve noi fatete ale mesajului poeziei sale.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010.
Berceanu l-ar vedea pe Voiculescu la "mititica" Berceanu e de parere ca "bomboana pe coliva" in aceste imprejurari e reprezentata de liderul conservator, Dan Voiculescu, desemnat presedinte al comisiei de ancheta.
Niciun angajat al Ministerului Turimului (MT) nu s-a prezentat la audieri la Comisia parlamentara de ancheta in cazul Elena Udrea. ... Comisia de ancheta ar fi trebuit sa-i audieze pe secretarul general al MT, Gheorghe Nastasia, directorul Directiei de Dezvoltare Turistica, Octavian Arsene, si directorul Directiei de Comunicare, Ana-Maria Toma.
Numit ministru de Interne la 27 septembrie 2010, Traian Igas i-a "nasit" in scurtul timp de cand e la carma Internelor pe toti mai-marii din Politie, Jandarmerie si de prin Interne, iar ziua in care politistii aveau sa-si semneze sentinta este 24 septembrie 2010. ... • 26 septembrie 2010.
Comisia de ancheta va stabili daca presedintele Traian Basescu a incalcat intr-adevar Constitutia, asa cum au acuzat partidele din Opozitie. ... Este de asteptat ca democratii sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu ilegalitatea constituirii acestei comisii de ancheta.
Parlamentarii vor lua in discutie constituirea unei comisii de ancheta in cazul Omar Hayssam pana la sfarsitul anului, subiectul urmand sa fie dezbatut in cadrul grupului parlamentar al PNL, a declarat vicepresedintele Comisiei de Aparare din Camera Deputatilor, George Scutaru.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Dar daca-i bal, bal sa fie. - Dupa ce a fost retinut pentru 24 ore, Cristian David, fostul ministru de Interne si-a prelungit sederea la hotelul DNA din Rahova pentru 30 de zile.
Cel mai solicitat om al serii a fost insa Victor Ponta, nevoit sa ridice premiile tuturor colegilor sai din PSD care nu au fost prezenti la traditionalul bal organizat de Academia Catavencu incepand cu 1991.
google-analytics.com