Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (3.74 secunde)
Ce este orgonitul Orgonitul este un dispozitiv realizat din bucati mici de metal (bronz, cupru, alama, aur, argint etc) si pietre semipretioase atent selectionate.
In materie de decoratiuni pentru sarbatorile de iarna vor fi expuse ghirlande din pietre semipretioase, obiecte de decor din jad sau malachit aduse din Pakistan si nu numai.
In mainile ei, o simpla rama de oglinda devine o mica bijuterie batuta in pietre semipretioase. In proiectele ei de viitor isi propune sa isi duca visele mai departe, sa devina arhitect pentru a putea proiecta mai mult decat case sau orase spectaculoase si avangardiste:
In anotimpul frumuseții, domnii au la dispozitie o mare diversitate de aranjamente florare pe care le pot dărui, alaturi de o bijuterie din aur, argint sau pietre semipretioase aduse din indepărtatele tinuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului sau de cosmetice create din ingrediente 100% naturale.
Sunt intemnitati si opt zile sunt batuti cu pietre, dar semnele divine care li s-au aratat le-au intarit credinta. In noaptea de 8-9 martie, pe un ger cumplit sunt scosi din temnita si scufundati in lacul Sevastia.
coliere din melci - la 10 RON, bijuterii din lemn, bijuterii din lemn, precum bratari din lemn - la 10 RON, bratari din margele - la 10 RON, cercei din pietre semipretioase - la 10 RON perechea, cercei din hartie (origami) - la 10 RON perechea", a mai precizat Stelian Popa.
Multe dintre bijuteriile din argint de la standul lor sunt cu pietre semipretioase: lapis lazuli, cuart roz, ametist. Bijuteriile din argint sunt intr-o gama variata de modele.
ii place sa picteze si face singura bratari din pietre. E pasionata de pictura inca de cand era la gradinita, iar talentul sau artistic il mosteneste de la fratele sau, Eduard Constantinescu, balerin profesionist, si de la mama sa, Adriana Tudor, care a studiat vioara.
Recent, el a fost in Muntii Apuseni si la Baia Mare, pentru a aduce pietre. Tot la standul sau, mai puteti gasi si:
A adunat mii de pietre cioplite de tarani, din toata tara, intr-o impresionanta colectie. Ea se afla la Sangeru, la 108 kilometri de borna zero a Capitalei, la dispozitia oricui doreste s-o viziteze.
bratari cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 50 RON, coliere cu lava vulcanica si perle de apa dulce - 150 RON, colier cu agate - 90 RON, cercei cu pietre, precum lapis lazuli si cuart roz - 15 - 45 RON, cercel cu turmalina din 11 grame de argint - 250 RON.
Scuipati-ma, loviti-ma cu pietre, dar nu ma alungati din presa! Am fost necinstit, dar de-acum inainte voi fi un ziarist onest!
inele din alama argintata aduse din Spania - la 15, 23, 25 si 100 RON (cu pietre), esarfe - la 25 lei, cercei din alama argintata - la 15 si la 25 lei, rochii de la firme din Spania, Anglia si Romania.
De la mocheta tesuta din lana extrafina, la lampile create de un vestit designer italian, la tablourile pictoritei Elian alese special pentru magazin de catre Marian Ivan (galeriile Ivan) si pana la linguritele de argint ornate manual cu pietre, toate elementele de design interior incearca sa il introduca pe vizitator in miezul conceptului de eleganta, asa cum il vedem noi.
Ruba extrage amintiri din malul trecutului, le spala in soarele unei zile de toamna si le asaza pe catifea, sub ochii nostri, ca pe niste tandari de pietre pretioase.
Printre volumele de memorialistica se numara Pietre la templul adevarului, Editura Fiat Lux, Bucuresti, 1995 si Intamplari si oameni, Editura Aramis, Bucuresti, 2001.
Am decis, in consecinta, pastrand strictul utilizabil pentru ea, sa donez, cum am donat cele cateva mii de pietre cioplite de tarani, devenite Muzeul Pietrei, stranse de mine de prin satele Romaniei, celor care fac dovada ca vor sa puna suflet in mentinerea satului meu, terenuri de casa.
Bijuterii din portelan pictate manual, decoratiuni din lemn, bijuterii din argint si pietre semipretioase, bijuterii vesele de primavara din margele de sticla, cosmetice, produse bio de ingrijire, aranjamente florale de inspiratie retro, baloane, decoratiuni feng shui, cristale swarovski, haine si accesorii, pielarie, gravura pe metal si sticla, artizanat, cafea si ceaiuri, acestea sunt doar o parte dintre produsele care vor imbia indragostitii la Sala Dalles (https://www.facebook.com/sala.dalles?fref=ts) in perioada 6-14 februarie, zilnic, de la ora 10.00 la ora 20.00.
La standul sau mai gasiti bratari superbe din lemn - la 38 RON, suporturi din lemn, pentru chei - la 65 RON, vase din lemn (pentru titirez) - intre 20 RON, vas din par - 150 RON, calut din lemn - 35 RON, avion din lemn - 35 RON (toate create de el), dar si bijuterii precum coliere din piatra, lemn si metal semnate Laura Alecu (a facut Tapiterie), bile din lemn, pietre si metal si jucarii inedite semnate de Ana Ponta.
Au ales talismane cu pietre pretioase si semipretioase precum diamant veritabil, negru sau briliant, rubin, safir albastru, galben, roz, oranj, cristal, safir negru, topaz albastru, cristal topaz, ametist violet sau verde, citrin, granat, onix negru si verde, peridot, cuart roz si fumuriu, tsavorit verde emerald, sidef natural si perla de apa dulce.
google-analytics.com