Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (3.48 secunde)
Litiaza renala, cunoscuta si sub denumirile de calculi renali sau pietre la rinichi; Formarea cheagurilor de sange la nivelul rinichilor;
Femeia va fi omorata intr-un mod barbar, ingropata pana la piept si lovita cu pietre. Pana acum, in 2015, in Arabia Saudita au avut loc 150 de executii, majoritatea, prin decapitare.
Chircit in spatele unor pietre, fotograful era convins ca actiunile sale au trecut neobservate, dar, in timp ce urmarea nava, a simtit ca cineva din spate il apuca de umar.
metale si pietre pretioase, surse de energie si combustibil sau farmaceutice. Argumentele nationalismului Toate aceste colonii si explorari spatiale trebuie sa fie lipsite de interese nationale, iar Pamantul sa devina unitar, fara granite politice.
Se foloseau diferite pietre, in functie de boala, pentru a obtine efectul tamaduitor dorit. Indienii americani si mayasii foloseau si ei cristalele pentru diagnosticarea si tratarea bolilor.
Alti militari au inceput sa arunce cu pietre spre silueta care intre timp se deplasase pe ridicatura de pamant. La un moment dat, sergentul Radu, apucand un ciomag, s-a indreptat intr-acolo, strigand spre soldatii D.
La un moment dat, in timp ce incerca sa-l refuze, aratarea a disparut, iar ea s-a pomenit in mijlocul unui desert plin de pietre, in care a zarit mai multe nave extraterestre, cu forma de disc, asezate la distante de 10-15 metri intre ele.
Bazati pe acelasi tip de rationamente, savantii au sustinut, de pilda, pana in 1803, ca meteoritii nu exista, deoarece nu pot exista pietre in cer.
Urma sa plece doua luni in Mongolia cu o Dacie 1310 second hand, cu Molo si cu Nicu (Daciotii), la Mongol Rally, mii si mii de kilometri de deserturi, munti, podisuri, sleauri, nisipuri, pietre, noroaie, frig si arsita.
in consecinta acesta trebuie eliminat prin rinichi) persoanele predispuse la pietre sau nisip la rinichi, nu ar trebui sa il consume.
- Inainte de asta, de la 300.000 la 75.000 de ani, stramosii nostri de fapt doar mancau banane si ciopleau pietre.
Chiar in prima zi de periegheza, printre gramezi de pietre si tufisuri, pe o carare, ne-am intalnit cu un om la vreo 50 de ani.
instructie pana la epuizare cu masca de gaze pe figura si cu ranita umpluta cu pietre in spinare, sectoare la wc, la ghena, sau la frecat podele, alarme de noapte, marsuri istovitoare si tot asa.
Pe langa datoria de onoare pe care ar avea-o fata de femeile democrate din Constanta, in debarcarea lui Manafu si a celorlalti sefi de institutii stau si oarece considerente electorale deloc de neglijat, tinand cont de faptul ca PD ar intra in cursa pentru castigarea primariilor cu o serie de directori agatati de gat ca niste pietre de moara.
Un martor ocular a povestit ca a vazut victimele ingrozite aruncand pietre asupra politistilor, ca sa-i alunge din zona, in timp ce rudele acestora faceau acelasi lucru, de furie ca nu pot intra in piata.
Vizita premierului Calin Popescu-Tariceanu la Chisinau este prima vizita oficiala a unui sef de guvern roman dupa 1999 si, in cursul acesteia, partea romana si-a exprimat increderea ca evenimentul va relansa relatia bilaterala romano-moldoveana si va ajuta la depasirea "coborasurilor si la punerea unei pietre in plus la temelia constructiei unui viitor mai bun pentru cetatenii din cele doua tari".
Orice om care a avut pietre la rinichi stie ce inseamna acest lucru. E important ca nu am facut complicatii sau infectii care ar putea sa imi pericliteze activitatea", a declarat Emil Boc.
Televiziunea de stat chineza a prezentat imagini in care protestatarii aruncau cu pietre in directia politistilor si rasturnau o masina de politie.
Potrivit liderului liberal, "Elena Udrea a fost prinsa in ofsaid si in loc sa zica pardon, arunca cu pietre in toti".
Invrajbindu-i pe romani impotriva romanilor, invrajbind institutiile statului si creand mari reticente in cancelariile lumii, in raport cu Romania. Greseli dupa greseli s-au acumulat, atarnand astazi ca niste veritabile pietre de moara de gatul lui Traian Basescu.
google-analytics.com