Cautare

372 de rezultate pentru "pietre" (2.60 secunde)
Avem si elefantei, cutii din marmura cu pietre semipretioase, intre 10 - 195 de lei, decoratiuni de Craciun lucrate manual - la 25 lei.
in alternativa, se pot folosi numai fluorine incolore, care, la fel ca si cuartul transparent si alte pietre albe sau transparente, sunt potrivite pentru toate chakrele.
Daca eleganta si rafinamentul merg in tandem cu declaratia de dragoste, atunci va invitam sa vizitati expozitia cu vanzare de bijuterii placate cu aur de 24 carate sau din argint, impodobite cu pietre semi-pretioase sau lucrate manual folosind tehnici speciale de prelucrare.
cristale gravate - intre 15 - 50 RON, cercei cu pietre - 10 RON, bratara cu rubin, bratara cu kunzit si diamante Herkimer, colier cu diamante Herkimer, pandante, sfere si piramide.
Fiind anotimpul frumuserii, bijuteriile din aur, argint sau pietre semipretioase aduse din indepartatele tinuturi ale Columbiei, Thailandei, Indiei sau Marocului si cosmeticele create din ingrediente naturale vor cuceri reprezentantele sexului feminin.
set din sodalit - la 150 RON (inel, cercei, colier), colier din inox batut cu fluorina, ametist si howlit, bratari cu citrin, jasp rosu si ochi de tigru si cu banuti - la 35 RON, bratari cu agate - la 20 RON, pandante argintate cu pietre (in care se pot pune 2 fotografii) - la 130 RON, cercei pe stil indian, romantic, cercei cu fluorina - la 20 RON, cercei cu agate - la 25 RON, coliere din fimo (lcurate detaliat) - intre 40 - 70 RON.
coliere din pietre, cristale, bratari din rasina - la 10 RON, articole feng shui, pandante din piatra Pi (din coral), ce simbolizeaza ciclurile vietii, moartea si renasterea.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
A fost persoana cea mai deschisa dintre toti si de la el am invatat multe lucruri in acest sens", a mai spus Catalina, care lucreaza cu pietre semipretioase si accesorii din argint si cristale Swarovski, dar si lapis lazuli, perlute de cultura, sodalit, corali, granat, ametist si malachit.
Institutul Geologic al Romaniei organizeaza la Muzeul National de Geologie expozitia cu vanzare de cristale si bijuterii din pietre pretioase si semipretioase "Expo Mineral Flowers".
produse naturiste din zone ecologic pure, cosmetice bio, bijuterii cu pietre semipretioase, uleiuri presate la rece, fotografierea aurei energetice, tehnica bowen, aparate pentru purificarea apei, cristaloterapie, vindecari tibetane, terapie in camp magnetic pulsatoriu, metode de detoxifiere dirijata , carti pe teme spirituale.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, fosile dinti dinozaur - intre 10 - 20 RON, rechin lamna Kretacic - din Maroc, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat.
0728-495.346 www.mineralexpo.ro [email protected] Intre 15 si 18 august 2013, Mineral Expo revine in satiunea Mamaia cu cele mai in voga bijuterii din cristale si pietre semipretioase.
La mine la Sangeru am adunat cateva mii de pietre cioplite de tarani, iar de ziua mea fac cadou poporului roman aceasta colectie.
Intrarea in mare este lina, cu pietre doar putin, la inceput, dupa care este doar nisip. Iar marea, chiar daca-si poarta mai mult in vest "blazonul" cunoscut de "albastru de Lefkada", aici, in Nidri, apa marii este curata, foarte limpede si in ton de bleu-verzui clar, ca de smarald.
Am mai avut broaste din onix - 15 RON, elefantei din onix - 25 RON, pietre la 1 RON, scoici - 10 RON, un vas superb din alama - la 600 RON, vaza din onix - 90 RON si ceas barcuta - 70 RON", ne-a spus Manu Nasiri, care intre timp a participat si la targul de cristale de la Oradea.
boluri de aragonit, de calcar fosil, perle de cultura, cuarturi solare, animale din malachit - intre 40 - 60 RON, broscute-pandante - la 10 RON, bijuterii din argint si pietre din Munchen", ne-a spus Angela Marincea.
La acestea, se mai adauga obiecte decorative sculptate in pietre pretioase si semipretioase. Expozitia are loc la Muzeul National de Geologie, Soseaua Kiseleff, nr.
Parintii vor merge la locul indicat in vis, langa raul Lom, si vor gasi trupul neputrezit al sfantului intre doua pietre.
siropuri si uleiuri bio, ceaiuri din plante medicinale, cosmetice, orgonite, cristale de terapie sau bijuterii din argint si pietre semipretioase.
google-analytics.com