Cautare

103 de rezultate pentru "petrea benone" (4.18 secunde)
La o zi dupa retrogradarea Chindiei in esalonul secund, presedintele clubului a vorbit despre situatia lui Toni Petrea, aflat la final de contract.
Benone Sinulescu: "Dumnezeu este totdeauna de partea celui bun. Romania are nevoie de dumneavoastra. Si noi, cei care reprezentam cantecul popular avem nevoie de omul si, cu siguranta, viitorul presedinte al nostru, Adrian Nastase".
La evenimentul de la Cotroceni, organizat pentru Ziua Holocaustului, au participat reprezentanti ai comunitatii evreiesti din Romania, iar presedintele Basescu a conferit distinctia Ordinul National "Steaua Romaniei" in grad de Cavaler lui Liviu Beris, Oliver Lustig, Lezer Finchelstein, Ordinul National "Serviciul Credincios" in grad de Cavaler pentru Lia Bercovici, Benone Constantin si Ordinul National "Pentru Merit" in grad de Cavaler lui Friedrich Antschel, Radu Comsa, Octavian Fulop, Sarina Ionescu, Iancu Tucarman si Leonard Zaicescu.
• Comunicatii - Benone Sinulescu. Este printre primii artisti care si-a modernizat stilul muzical in pas cu tehnologia. • Interne - Gabriel Cotabita.
Automat, preturile celor existente vor scadea", a opinat, la randul sau, Benone Gavrilescu, sofer pe o masina Matiz. In ce priveste preturile, trebuie spus ca modelele Daewoo se vand pe piata in prezent la sume cuprinse intre 5.199 de euro si 14.999 de euro.
Profesorul doctor Benone Carstocea spune ca, din aceste cauze, pacientii romani au facut "carare spre Viena". Din pacate, multi pacienti romani opteaza pentru clinici particulare straine, "desi sunt cazuri ce nu pot fi rezolvate".
profesorii Alexandru Oproiu, Dorin Sarafoleanu, Mircea Beuran, Sorin Oprescu, Irinel Popescu, Adrian Streinu Cercel, Constantin Dumitrache, Ionel Sinescu, Mihai Voiculescu, Gheorghe Peltecu, Gheorghe Mencinicopschi, Monica Pop, Benone Carstocea, Pavel Chirila si multi altii.
Benone de 40 de ani, C. Lacramioara de 24 de ani, C. Marian de 41 de ani, D. Roxana de 23 de ani.
Potrivit inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Galati, Ionel Petrea, data limita de depunere a registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic a fost stabilita la 31 martie 2007.
Deputat PD Constantin Petrea: "Asa cum am declarat la inceputul mandatului si in primaavara acestui an, nu am avut nici o legaaturaa cu politia politicaa.
Inactivitatea vizibila a deputatului Constantin Petrea a intrecut nereprezentativitatea colegului sau Iulian Birsan, iar declaratiile lui Mircea Toader au pus partidul in situatii dificile atit pe plan local, cit si pe plan national.
Pe langa acestia se mai numara deputatul democrat Constantin Petrea, care are ultima declaratie de avere datata 20 decembrie 2006, urmat de deputatul UDMR, Szekely Levente Csaba, care a semnat ultima declaratie pe 28 decembrie 2006, si de senatorul PSD Viorel Stefan, care a intreprins ultima oara aceasta activitate pe 31 decembrie 2006, in timp ce deputatul Petru Lificiu, proaspat membru al PD-L, a semnat ultima declaratie de avere pe 6 ianuarie anul trecut.
Petrea Constantin (PD- L) face parte din Comisia pentru industrii si servicii, si a fost membru pentru circa un an de zile in Comisia pentru munca si protectie sociala.
Nimeni nu-i intrece pe senatorul social-democrat Viorel Stefan si pe deputatul PD-L Petrea Constantin, care au reusit "performanta" de a depune un ultim astfel de document chiar in ultimele zile ale lui 2006.
In acest top este prezent numele deputatului Petrea Constantin, care, in baza de date a Camerei Deputatilor, figureaza cu ultima declaratie de avere din data de 20 decembrie 2006.
Imediat vine din urma deputatul democrat-liberal Constantin Petrea, cu 18 luari de cuvant si 11 propuneri legislative, dar care a cam uitat de imaginea pe care ar trebui sa si-o faca pe plan local, mai ales ca se apropie alegerile.
Despre ceilalti, nici pomeneala In sondajul nostru intreprins ieri pe un numar de persoane de toate varstele si preocuparile, nu am auzit nici macar o data invocat numele unor parlamentari ca Viorel Stefan, Paul Pacuraru - care e si ministru al Muncii -, Carol Dina, Iulian Barsan, Petru Lificiu, Constantin Petrea, Emil Strunga, Szekely Levente Csaba, Liviu Codarla, Aurel Nechita, care intregesc lista celor 13 parlamentari si deputati de Galati aflati pe ultima suta de metri a actualului mandat si care se pregatesc pentru un nou tur de scrutin in toamna.
A fost prezentat drept candidat in Colegiul 1 pentru Senat, in zona Tecuci, actualul deputat Constantin Petrea care, nemultumit ca deputatii galateni nu l-au ajutat in initierea unor proiecte ce au vizat Galatiul, s-a hotarat sa-si incerce norocul la Senat.
La Senat vor candida Constantin Petrea, Petru Lificiu, Iulian Arama si Marius Necula, iar pentru Camera Deputatilor s-au inscris Mihai Irimia, Iulian Barsan, Doru Resmerita, Mihai Boldea, Petrisor Petec, Aurel Zamfir, Mircea Toader, Carmen Axenie si Dumitru Buturca.
Dan Nica si Aurel Nechita, ambii de la PSD, Bogdan Liviu Ciuca (PC), Iulian Barsan, Petru Lificiu si Constantin Petrea de la PD-L, Emil Strunga (PNL), Szekely Levente Csaba (UDMR) si senatorii:
google-analytics.com