Cautare

103 de rezultate pentru "petrea benone" (4.27 secunde)
O delegatie de inspectori de munca galateni, in frunte cu inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea, a participat in perioada 11- 14 octombrie, la Chisinau, la un schimb de experienta cu colegii lor de peste Prut.
Vom efectua verificari pentru a vedea daca agentii economici respecta legea", ne-a declarat inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca Galati, Ionel Petrea (foto).
N-o sa aplicam imediat sanctiunile prevazute de actul normativ pentru neindeplinirea acestei obligatii, care sint cuprinse intre 2.000 si 5.000 lei, dar ii rugam pe angajatori sa ne transmita cit mai repede registrul de evidenta a salariatilor in format electronic", ne-a declarat inspectorul sef al Inspectoratului Teritorial de Munca, Ionel Petrea.
Potrivit inspectorului sef al ITM, Ionel Petrea, inspectorii de munca au efectuat un numar de 3.726 de controale dintre care 1.962 in domeniul relatiilor de munca si 1.764 in domeniul sanatatii si securitatii in munca.
Inspectorul sef al institutiei, Ionel Petrea, ne-a declarat ca inregistrarea a aproximativ 50.000 de contracte noi de munca nu presupune infiintarea aceluiasi numar de locuri de munca in sectorul privat.
Potrivit inspectorului sef al Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Galati, Ionel Petrea, in cursul acestui an au fost aplicate, pentru neregulile constatate in domeniul sanatatii si securitatii in munca, 1.349 de sanctiuni, in valoare totala de 1.662.000 de lei, din care peste 10% reprezinta valoarea amenzilor acordate in urma finalizarii cercetarii imprejurarilor si cauzelor care au condus la producerea accidentelor mortale de munca.
Gigi Becali a avut o interventie in cadrul emisiunii Fotbal Club in care a anuntat ca Toni Petrea va reveni la FCSB in locul lui Edi Iordanescu.
Gigi Becali a spus ca Toni Petrea a decis schimbarile atat cu FC Botosani, cat si cu Universitatea Craiova, iar "libertatea" antrenorului va continua atat timp cat jocul echipei va fi pe placul sau.
Ilie Dumitrescu considera ca nu Toni Petrea a facut schimbarea care i-a adus FCSB-ului victoria contra celor de la FC Arges.
Meme Stoica a vorbit despre faptul ca Toni Petrea este contestat si i s-a cerut demisia. Managerul general al FCSB crede ca toate aceste critic sunt cu referire la Gigi Becali, patronul ros-albastrilor.
Toni Petrea (47 de ani) se bucura de sustinerea suporterilor si a jucatorilor de la FCSB, dar nu este sigur ca se va ocupa de pregatirea echipei si in sezonul viitor.
Cabuz - Capusa, Celea, Orozco, Dumitrascu - Passaglia, Vorobjovas - Negut, Popadiuc, Serban - Popa Rezerve: Moldovan, Ionita, Dima, Mihaiu, Atanase, Grubac, Chamed, Cherchez, Ndom Antrenor: Anton Petrea
Dan Petrescu Chindia: Cabuz - Capusa, Celea, Orozco, Ionita - Vorobjovas, Passaglia - Negut, Popadiuc, Dumitrascu - Popa; Antrenor: Toni Petrea
FCSB n-a avut probleme in deplasarea cu Chindia Targoviste, din etapa a 20-a. S-a impus cu 2-0 si si-a invins fostul antrenor, Toni Petrea.
Dulca, Vorobjovas, Akhmatov - Negut, Cooper, D. Popa; Rezerve: Esanu - C. Dinu, Perianu, Sg. Bus, A. Serban, Atanase, Mihaiu, Orozco, Chamed; Antrenor: Toni Petrea
Dica a vorbit si despre numirea lui Toni Petrea la FCSB. "Da, a avut loc disuctia, saptamana trecuta, vineri. S-a petrecut, ba da.
FCSB a fost condusa de pe banca de Mihai Pintilii, Anton Petrea fiind infectat cu coronavirus. ... S-a intamplat si situatia lui Petrea, asta este, speram sa isi revina sa vina inapoi.
Ne dorim mai mult, e clar ca si presiunea va fi mai mare", a spus Toni Petrea, dupa FCSB - CFR Cluj.
Anton Petrea CS MIOVENI: 22. I. Popescu - 26. Oancea, 25. I. Balaur, 15. Scarlatache, 11. Trif - 4. Ene - 16.
Chindia Targoviste s-a impus cu 1-0 pe terenul lui Mioveni, iar echipa lui Toni Petrea este pe locul 12 in Superliga.
google-analytics.com