Cautare

103 de rezultate pentru "petrea benone" (8.34 secunde)
Branescu, Dobrosavlevici, Buta, Martinovic, Radaslavescu, Sali, Chitu, Petrea, Casap UTA: Balauru - Shlyakov, Medimorec, Erico, Vukcevic - Batha, Passaglia, Roger, Ubbink - Miculescu, Dangubic Rezerve:
Liga 1, etapa a 16-a Au marcat: V. Gheorghe 77, I. Stoica 86, Tanase 90+4 / Braun 24 Echipele de start:
Sub comanda lui Toni Petrea, jucatorii vicecampioanei au efectuat primul antrenament din 2022. Constantin Budescu si-a luat ramas-bun de la colegii sai.
FCSB s-a impus categoric in derby-ul cu Dinamo, scor 3-0, in etapa cu numarul 23 din Liga 1. La finalul partidei, specialistul Ilie Dumitrescu (53 de ani) a analizat prestatia celor doua rivale.
Mihai Pintilii (37 de ani), antrenorul de moment al celor de la FCSB pana cand Anton Petrea (46 de ani) va reveni din izolare, a recunoscut franc de ce i-ar placea ca Dinamo sa retrogradeze.
Tanase, Fl. Coman REZERVE: Straton, Sut, Dumiter, Adrian Tanasa, Ianis Stoica, Burlacu, V. Gheorghe, Oaida, S. Serban ANTRENOR: Toni Petrea
FCSB s-a impus cu 3-0 in deplasarea cu Academic Clinceni, din etapa a 25-a, iar Mihai Pintilii a fost din nou pe banca ros-albastrilor, in lipsa lui Toni Petrea, care are COVID.
"Trebuie sa ne trezim, daca vrem sa mai speram la ceva" Anton Petrea a sustinut o conferinta de presa inaintea partidei pe care FCSB o joaca joi seara in deplasare cu FC Arges, in penultima etapa din sezonul regulat.
Ilie Poenaru (45 de ani), liber de contract in acest moment dupa ce a reziliat cu Gaz Metan Medias, din cauza problemelor financiare, a vorbit despre posibilitatea de a o antrena pe FCSB.
Popescu - Cordea, Edjouma, Perianu, V. Gheorghe - Dumiter, I. Stoica, Oct. Popescu Rezerve: Tarnovanu, Fl. Coman, M. Tanasa, A. Burlacu, Keseru Antrenor: Toni Petrea
Emisiunea Sport Center de la finalul "thriller-ului" dintre FC Arges si FCSB a oferit toate reactiile celor implicati, dar si analiza tuturor fazelor controversate,facuta de expertii Telekom Sport Florin Raducioiu si Cosmin Baleanu.
Universitatea Craiova s-a impus pe terenul celor de la FCSB, 2-0, iar oltenii s-au apropiat la 4 puncte de locul 2, ocupat de formatia antrenata de Toni Petrea.
Chindia Targoviste a castigat duelul contra celor de la Rapid cu scorul de 2-1, in etapa cu numarul 12 din Liga 1.
In locul lui Edi Iordanescu, la FCSB a fost instalat Toni Petrea ca antrenor, tehnicianul care a stat pe banca ros-albastrilor si in trecut.
FCSB l-a numit din nou antrenor principal pe Toni Petrea. Mihai Stoica a dezvaluit ca jucatorii l-au dorit. Am mers sa discut cu Pintilii, erau mai multe nume pe lista.
Echipa antrenata de Toni Petrea a castigat cu 3-0 in "Stefan cel Mare", iar expertul Telekom Sport, Nicolae Dica, a comentat partida.
Vlad, Dumiter, Edjouma, I. Stoica, V. Gheorghe, Oaida, Mamut, Vinicius, Serban ABSENTI: V. Cretu, Pantaru, C. Achim (accidentati) ANTRENOR: Anton Petrea
Jucatorii aflati la final de contract, cu exceptia lui Florin Achim, au plecat de sub comanda lui Toni Petrea. Mai mult, Gigi Becali i-a reziliat si contractul lui Andrei Miron, titularul pe care nu l-a mai dorit la echipa.
Anton Petrea FCSB: A. Vlad - V. Cretu, Dawa, Tamm, Radunovic - Olaru, Sut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu Rezerve:
Anton Petrea FCU CRAIOVA (4-2-3-1): Gurau - R. Negru, Duarte, Henriques, Huyghebaert - Dr. Albu, V. Achim - Baeten, G.
google-analytics.com