Cautare

3611 de rezultate pentru "persoana" (4.33 secunde)
Daca va aflati deja intr-o relatie nu veti face un efort prea mare pentru a socializa cu persoana iubita. ... O persoana draga poate fi deosebit de afectuoasa, iar, daca sunteti singur, cineva ar putea intra in viata dumneavoastra.
Totusi se remarca aproape fara exceptie utilitatea ca fiecare persoana sa isi poata "lua" tensiunea la domiciliu, fara ajutorul altcuiva, masura ce ar permite si asigurarea eficacitatii tratamentului, dar si urmarirea constanta a acestui reper al sanatatii, care variaza frecvent Cum se procedeaza?
Cineva nou va intra in viata dumneavoastra, mai ales daca nu aveti inca o persoana iubita. ... Persoana iubita s-ar putea sa va ajute mai mult sa priviti situatia intr-un mod optimist.
Energia in exces ar trebui folosita pentru plimbari lungi, bineinteles alaturi de persoana iubita. ... Persoana iubita va vede acum ca invaluiti intr-o stralucire speciala. ... Persoana iubita creeaza disensiuni.
In acelasi timp, dorim sa subliniem ca accesul la un tratament eficient s-a dovedit stiintific ca poate face diferenta dintre o persoana bolnava, care are nevoie de suport permanent sau care poate sa-si piarda viata si o persoana sanatoasa, integrată
Persoana iubita se joaca dur cu orgoliul dumneavoastra si asta va cam scoate din sarite. ... Inca de luni stabiliti cateva intalniri mult asteptate cu o persoana de sex opus. ... Sambata sau duminica veti primi o veste foarte buna de la o persoana draga, aflata la mare departare de casa.
Problemele de relatie ivite in ultima vreme pot fi rezolvate doar daca aveti o discutie serioasa cu persoana iubita. ... Esential este ca o persoana influenta va ajuta sa atingeti un obiectiv in cariera.
Dumneavoastra si persoana iubita veti fi intotdeauna pe acelasi taler. ... In luna august, impreuna cu persoana iubita veti descoperi o noua definitie pentru expresia comunicare.
BPOC ucide, la nivel, global, in medie o persoana la fiecare 10 secunde Bronhopneumopatie cronica obstructia, prescurtat BPOC. ... Potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii, BPOC ucide, la nivel global, in medie, o persoana la fiecare zece secunde.
Potrivit medicului, orice persoana ar trebui sa isi faca o evaluare generala a starii de sanatate odata la cinci ani daca a avut un comportament cu posibil risc.
Oricum, suntem inca in plin mister, deoarece studiile s-au bazat pe cercetarile facute pe prizonierii de razboi, dar ele nu au adus raspunsurile concludente, ceea ce duce la ideea ca mintea umana este strans legata de sine si de taria de caracter, lucruri care difera de la persoana la persoana.
Evident, in aceste cazuri persoana afectata de caldura va fi transportata intr-un spatiu aerisit si racoros si va fi stropita usor cu apa. Daca persoana afectata nu da semne de ameliorare, in cel mai scurt timp sunati la 112.
Aceasta parte a sistemului nervos devine activa atunci cand o persoana incearca sa cucereasca cel mai important "premiu" al vietii biologice: ... Boala si remediu Cei care se despart din diverse motive de persoana iubita trec printr-o etapa asemanatoare sevrajului unui dependent de droguri.
In ceea ce priveste persoana iubita, daca aveti pe cineva drag nu ar mai trebui sa cautati ceva mai bun. ... Vi se iveste ocazia de a calatori impreuna cu persoana iubita si in acelasi timp o oportunitate de a va invinge teama de esec in afaceri.
religia non-patologica Cum poate un medic sa distinga o persoana religioasa de una care are simptome psihotice? ... Pierre (2001) descria cateva metode prin care se poate distinge o persoana normala de una psihotica.
Evenimentele petrecute nu cu mult timp in urma v-au aratat ce mult pretuiti persoana iubita si macar de-acum incolo sa fiti pregatiti sa faceti fata celor ce vor urma.
Tarifele maximale propuse pentru oferta speciala de sase nopti de cazare (TVA inclus 9%) pentru o persoana, la hotelurile din zona Mamaia - Constanta - Eforie sunt de 205 lei pentru hotelurile de o stea, fara mic dejun, 235 lei la 2 stele, fara mic dejun, ai 315 lei cu mic dejun, 265 de lei la trei stele fără
O persoana diagnosticata cu dementa nu va fi constienta de aceste schimbari si probleme. ... Indicat ar fi ca in timpul consultului, persoana bolnava sa fie insotita de o persoana sanatoasa pentru a i se oferi doctorului cat mai multe informatii utile.
Este recomandat un regim sanatos care sa poata fi urmat pe un termen cat mai lung - fiecare persoana trebuie sa isi analizeze comportamentul alimentar.
Cercetatorii spun ca exista indicii clare prin care putem afla daca o persoana minte sau spune adevarul, daca suntem atenti la modul in care vorbeste. ... Se disociaza de minciuna vorbind despre ei la persoana a treia, pentru ca in mod inconstient se simt vinovati.
google-analytics.com