Cautare

3611 de rezultate pentru "persoana" (3.25 secunde)
Veniturile din chirii si activitati medicale sunt scutite de plata TVA pe persoana fizica. Cine plateste TVA pe persoana fizica? ... Este vorba despre dezvoltatorii imobiliari care au facut tranzactii pe persoana fizica si carora Fiscul le-a cerut banii din urma.
De exemplu, daca o persoana tocmai si-a cumparat un autoturism Hammer, iar singurele sale venituri legale sunt de 1.000 - 2.000 de lei pe luna, atunci sigur persoana in cauza va intra in vizorul Fiscului. ... veniturile declarate de persoana fizica, precum si de platitorii de venit;
A scazut numarul celor pensionati pe caz de boala Dupa schimbarea legislatiei, s-au innasprit conditiile pe care trebuie sa le indeplineasca o persoana pentru a se pensiona pe caz de boala. ... Stagiul de cotizare difera de la o persoana la alta, in functie de varsta, potrivit Legii pensiilor.
In ceea ce priveste denuntarea unilaterala a contractului, Noul Cod Civil stabileste ca, in lipsa unei clauze contrare, banca nu poate sa denunte contractul inainte de implinirea termenului decat pentru motive temeinice, daca acestea privesc persoana imprumutata. ... constituitor - poate fi orice persoana fizica sau juridica;
Un fel de Donald Trump mai mic Potrivit directorului Directiei Impozite si Taxe, Sorin Marcu, daca anul trecut o persoana fizica (o femeie) detinea recordul de proprietati - 14 in total, dispuse peste tot in Craiova - anul acesta, recordul a fost imbunatatit de un barbat, care are pe numele lui 15 apartamente.
"O persoana care are un overdraft de 6-11 salarii trebuie sa stie ca, in cazul in care ramane fara serviciu in perioada in care are aceasta datorie catre banca, toata suma devine scadenta la acea data.
De exemplu, o persoana care avea luna trecuta de plata o rata de 200 de euro, dupa 20-21 aprilie, scotea din buzunar 874 de lei, daca rata ar fi fost calculata la cursul BNR de atunci, de 4,37 lei pe un euro.
"Vom revizui baza de impozitare pentru impozitele pe proprietate, care va varia in functie de destinatia proprietatii si nu in functie de contribuabil (persoana fizica sau persoana juridica - n.r.)", se arata in scrisoarea de intentie trimisa de Guvern la Fondul Monetar International.
De exemplu, o persoana care avea luna trecuta de plata o rata de 200 de euro, dupa 20-21 aprilie, scotea din buzunar 874 de lei, daca rata ar fi fost calculata la cursul BNR de atunci, de 4,37 lei pe un euro.
Tot ce trebuie sa faca cineva care vrea sa spioneze alta persoana este sa ii subtilizeze telefonul si sa tasteze un anumit cod.
Aceasta bratara inteligenta este foarte ieftina si iti ofera informatiile necesare daca esti o persoana activa. ... Sau chiar pentru tine, daca esti o persoana activa.
Cand blochezi pe cineva, persoana respectiva, printre altele, nu te va mai putea eticheta si nu va mai putea vedea lucrurile pe care le postezi in cronologia ta. ... Selecteaza persoana pe care vrei sa o blochezi in lista care apare, apoi apasa pe Blocheaza> Blocheaza-l/Blocheaz-o pe [nume].
Dar nu e numai un nume, e o persoana, care duce la plenitudine binecuvantarea lui Dumnezeu, care e facuta acum nu cu un simplu nume, ci cu prezenta Fiului lui Dumnezeu.
Se publicau aici dosare de Securitate, atacuri la persoana exprimate intr-un limbaj trivial si denunturi de toate felurile. ... Persoana lui Vadim Tudor intruchipa acest personaj, speranta intr-un dictator care sa-l continue pe Ceausescu. ... Publicatia, partidul, persoana raspandeau in jur ura, violenta, frustrarea fata de noua Romanie.
Mama este intr-adevar o persoana langa care vrei sa stai Maia este o adolescenta fara fite, bine educata, e constienta de celebritatea mamei sale, insa acest aspect nu i-a schimbat in niciun fel comportamentul. ... Este intr-adevar o persoana langa care vrei sa fii, a declarat, pentru Libertatea, Maia.
• Incercarea saptamanii ne pune insa in garda referitor la ceea ce vine peste noi in acest an, la multitudinea de evenimente din care nu poti intelege nimic daca nu detii cheia adecvata, aceea ce toate sunt generate de propria persoana si doar cu scopul de a se intoarce catre propria persoana.
Puteti sa va gasiti prieteni de nadejde sau, de ce nu, sa formati un cuplu romantic alaturi de persoana pe care veti indrazni sa o abordati dupa multe ezitari. ... Duminica traiti satisfactia unei impliniri cu o persoana care va apreciaza foarte mult.
Cheia succesului este sa actionati cu calm si sa acordati prioritate problemelor ce tin de persoana iubita. ... O persoana din anturaj va cere ajutorul. ... Poate mai multa stabilitate in sentimente va ajuta mai bine sa intelegeti relatia cu persoana iubita.
Persoana iubita este mai tandra dar va declara unele lucruri nu tocmai placute, insa foarte adevarate. ... In weekend veti fi ispititi de o persoana provocatoare si nimic nu va va opri sa intrati in jocul dragostei.
O persoana cu astm controlat este o persoana care:
google-analytics.com