BERBEC 21.03-20.04: Manifestati solidaritate si compasiune pentru cei care trec din nou prin incurcaturi matrimoniale. Renuntati brusc sa-i mai incurajati sa aiba rabdare. Va enerveaza persoanele care va sicaneaza prin intrebari repetate si preferati sa invocati activi-tati, deplasari, sau orice v-ar putea plasa in alta parte decat in preajma lor.

TAUR 21.04-21.05: Sunteti in plina ascensiune in ceea ce priveste dragostea. Daca va aflati deja intr-o relatie nu veti face un efort prea mare pentru a socializa cu persoana iubita. La serviciu sefii va cer parerea in legatura cu un proiect si chiar daca ceilalti se uita la dumneavoastra cu invidie, nu va descurajati.

GEMENI 22.05-21.06: Dorinta arzatoare pentru a obtine ceea ce doriti este suprema dar nu va grabiti pentru ca veti strica totul. Viata de familie este in atentia dumneavoastra si vi se intampla numai lucruri ce va amuza. Astrele par sa va surada si va pregatesc o surpriza de proportii. Pregatiti-va s-o intampinati.

RAC 22.06-21.07: Saptamana incepe bine si aveti timp sa va ocupati de ceea ce nu mai functioneaza prin casa sau de redecorare. Membrii familiei vor fi placut surprinsi daca va asezati la lucru si pregatiti ceva special. Sunteti gata sa acceptati si ideile lor, poate asa reusiti pana in weekend sa va degrevati de multitudinea de "nimicuri" ce asteptau rezolvarea.

LEU 22.07-22.08: Nu va satisfaceti pofta exagerata de dulciuri deoarece puteti avea neplaceri. O persoana draga poate fi deosebit de afectuoasa, iar, daca sunteti singur, cineva ar putea intra in viata dumneavoastra. In weekend va ganditi ca a sosit momentul schimbarii serviciului. Ganditi-va bine inaintea luarii deciziei!

FECIOARA 23.08-22.09: Desi sunteti un romantic incurabil nu le permiteti altora sa intre in sufletul dumneavoastra. Va simtiti vulnerabili in aceasta perioada si asta va inspaimanta. Este momentul prielnic sa va asumati un angajament mare in viata iar daca inlaturati barierele de aparare pe care le-ati ridicat in jur, veti vedea o mare schimbare.

BALANTA 23.09-22.10: Cu tot farmecul pe care il aveti, ii surprindeti pe cei din jur cand vor constata ca aveti un ochi foarte critic. Acest lucru poate fi avantajos la corectarea greselilor si reasternerea armoniei, dar poate provoca alte complicatii in relatiile cu cei din jur. Totusi, meritati toate laudele.

SCORPION 23.10-21.11: Noile experiente din viata dumneavoastra pot lua o intorsatura surprinzatoare. Partenerul va poate solicita mai mult ca oricand rabdarea. Bagati de seama ca sunteti inconjurati de vibratii pozitive si asta va face fericiti. In weekend nu v-ar strica mai multa discretie.

SAGETATOR 22.11-21.12: Ingrijorarea dumneavoastra este motivata, dar nimeni nu va intelege si aproape toti considera ca exagerati. Parca toti au disparut si nu mai puteti lua legatura cu nimeni. Devine evident ca cei din jur se feresc de dumneavoastra si refuza sa va impartaseasca din experienta lor.

CAPRICORN 22.12-19.01: Cineva din apropierea dumneavoastra chiar vrea sa va ajute. Va zbateti sa obtineti ceea ce doriti, indiferent de pret si descoperiti ca romantismul exista doar in carti. Nimic nu va mai intoarce acum. Ati pornit pe un drum si il urmati fara sa regretati calea aleasa.

VARSATOR 20.01-18.02: In aceasta saptamana pot sari scantei din conflictul cu o persoana importanta. Incercati sa nu va grabiti cand luati decizii sau faceti vreun angajament. Ganditi lucrurile foarte bine pentru ca problemele se pot rezolva favorabil si in avantajul dumneavoastra.

PESTI 19.02-20.03: Sa nu uitati niciodata de iubire! Zilele acestea va veti intalni cu cineva de care v-a fost tare dor si constatati cu uimire ca viata brusc e mai frumoasa. La locul de munca faceti tot posibilul sa rezolvati un proiect. In weekend primiti un mesaj important pe care-l asteptati de mult si va bucura.