BERBEC 21.03-20.04: Un ghinion va va marca saptamana inca din primele zile. Nu trebuie insa sa va faceti prea multe griji. Consecintele nu sunt deloc grave, dar va vor lasa un gust amar. Primiti si o veste buna din domeniul profesional. Este genul de veste asteptata de mult timp si care soseste atunci cand sperati mai putin.

TAUR 21.04-21.05: Nici un eveniment nu va putea sa va tulbure buna dispozitie, care dureaza intreaga saptamana. In cariera luati unele decizii intelepte si consecintele materiale se vor ivi intr-un viitor nu prea indepartat. Si cu sanatatea stati bine doar daca nu faceti excese alimentare.

GEMENI 22.05-21.06: Persoana iubita se joaca dur cu orgoliul dumneavoastra si asta va cam scoate din sarite. La serviciu nu va vedeti capul de treburi. Se pare ca stresul va va coplesi si se impune un weekend in care sa va ocupati numai de dumneavoastra.

RAC 22.06-21.07: In primele zile ale acestei saptamani totul pare sa decurga normal daca nu ar interveni cateva clipe de mare incordare, in care sunteti obligati sa luati unele decizii care nu prea va convin. Si cheltuielile sunt mari dar in weekend s-ar putea sa aveti o intalnire extrem de profitabila.

LEU 22.07-22.08: O veste foarte buna primita de la un prieten va va modifica programul acestei saptamani in sens benefic. Poate ca veti intra intr-o afacere in colaborare cu oameni in care aveti deplina incredere sau poate veti primi o functie noua.

FECIOARA 23.08-22.09: Nevoia de relaxare este evidenta, mai ales ca in aceasta perioada astrele nu va menajeaza prea tare. Aveti probleme la serviciu, dar si acasa, unde cei dragi par sa nu va mai inteleaga ca pana acum. Daca sunteti inca in concediu, ar fi bine sa evitati aventurile amoroase, pentru ca situatia nu este prielnica din acest punct de vedere.

BALANTA 23.09-22.10: Inca de luni stabiliti cateva intalniri mult asteptate cu o persoana de sex opus. Probabil ca veti face unele planuri pentru viitorul apropiat. Sambata sau duminica veti primi o veste foarte buna de la o persoana draga, aflata la mare departare de casa.

SCORPION 23.10-21.11: Framantarile familiale sau la serviciu va uzeaza destul de mult, sunteti foarte obositi si v-ar trebui neaparat o perioada de refacere. Va urmareste un dor de duca spre munte sau spre locatii straine. Stresul va strica cheful de munca, nu mai dati randament si s-ar putea sa aveti probleme cu sefii. Daca vi se ofera prilejul, nu ezitati sa evadati!

SAGETATOR 22.11-21.12: Norocul pare sa-si puna amprenta asupra saptamanii. V-ati putea chiar incerca sansa la jocurile oficiale de noroc. In dragoste, insa, ceva nu este in regula, ori sunteti prea orgoliosi si intransigenti, ori poate prea superficiali. Ca sa evitati neplacerile, revizuiti-va comportamentul.

CAPRICORN 22.12-19.01: Sunteti ursuzi si cautati numai defecte celor din jur. Se pare ca sunteti prea epuizati si vedeti totul doar in culori cenusii. La serviciu ar putea aparea probleme greu de depasit fara un efort de vointa. Puneti-va un pic ambitia la incercare si veti iesi usor la liman.

VARSATOR 20.01-18.02: In ultima vreme ati avut cam multe probleme de rezolvat pe lista de prioritati. Din cauza dumneavoastra, la mijlocul saptamanii s-ar putea chiar sa iasa scantei dintr-o discutie cu partenerul de viata. Nu disperati, lucrurile vor reintra curand in normalitate.

PESTI 19.02-20.03: Calmul si seninatatea de care ati dat dovada in zilele trecute sunt de nezdruncinat, cu toate ca asteptati cateva imbunatatiri ale situatiei financiare. Din fericire, un prieten va intinde o mana de ajutor pentru a indeplini un proiect mai vechi, acum devenit cat se poate de realizabil.