Cautare

3611 de rezultate pentru "persoana" (4.03 secunde)
Pentru ca esti o persoana super activa, vei avea un concediu plin de aventuri. ... Balanta Tu esti genul de persoana care prefera sa petreaca sarbatorile acasa, relaxandu-se si mancand bunataturi.
Asta in conditiile in care turistii platisera pentru Revelionul de la Parthenon Hotel 50 de euro/ 60 de euro de persoana (meniul).
O persoana fara cunostinte medicale nu poate deosebi suferintele mai putin grave care dau durere in piept de infarct.
Ultima persoana decedata, un barbat in varsta de 75 de ani, prezent in unitate de urgenta a spitalului din Seul, a infectat 17 persoane, potrivit estimarilor ministrului Sanatatii. ... Virusul nu se transmite usor de la o persoana la alta.
Prin exces de elan si replici prea libertine ati putea crea intre dumneavoastra si persoana iubita o adevarata prapastie sau va va face sa simtiti prea multa singuratate. ... Luati in calcul si posibilitatea de a va bloca o persoana care vrea cu dinadinsul sa va ajute.
Acasa persoana iubita va ajuta mai mult si treceti peste toate mult mai usor.
Si cel mai rau este ca nici persoana, ,nici medicul nu stiu diagnosticul, pentru ca eruptia apare dupa 5-6 zile. ... Recomand evitarea contactului cu persoana bolnava. ... Pentru ca o picatura din stranut este suficienta pentru a imbolnavi o persoana.
De aceea, dupa o separare, ei recurg la diferite cai de a relua legatura cu persoana iubita. ... Depresia este insa o reactie individuala, care afecteaza in mod diferit fiecare persoana.
In mod concret, ma refer la faptul ca in Codul Muncii din tara noastra nu exista la ora actuala prevederi explicite privind remunerarea muncii suplimentare prestate de catre o persoana in numele alteia, in conditiile in care preia din atributiile celei de-a doua, aflate in concediu medical.
Barbatul potrivit pentru tine trebuie sa-ti ofere libertate dar sa te asigure ca tu esti singura persoana importanta din viata sa. ... Sufletul pereche pentru zodia Varsator Esti o persoana destul de dificila si nu-ti place sa fii presata, mai ales de partener.
Saptamana trecuta, in cadrul Comitetului Executiv National, propunerea noastra a fost validata si iata ca, in aceasta conferinta de presa, unde avem alaturi de noi membri de la nivel national, doamna Ecaterina Andronescu, primvicepresedinte in cadrul BPN si domnul Codrin Stefanescu, secretar general adjunct, va prezentam propunerea noastra pentru primaria municipiului Calarasi, o persoana cinstita, onesta, cu o reputatie foarte buna, membru al unui singur partid politic, o persoana ce indeplineste absolut toate criteriile de etica si integritate ale statutului PSD, casatorit, cu doi copii, cu realizari in plan personal si profesional, o persoana de conducere in administratia publica, un calarasean ce stie sa interactioneze cu oamenii, sa ii asculte, Marius Grigore Dulce, viitorul primar al municipiului Calarasi.
RAC Vei merge intr-o vacanta romantica cu persoana iubita si vei face tot posibilul sa te detasezi de problemele de zi cu zi. ... Iti poti face prieteni si poti intalni o persoana speciala dupa 29 iunie. ... Faci pace cu persoana iubita, te intelegi bine si cu rudele.
Are legatura cu o persoana pe care am cunoscut-o George Ivascu, directorul Teatrului Metropolis, a venit marti la DNA, fiind citat pentru a fi audiat in calitate de martor intr-un dosar.
Unele tensiuni in relatia cu persoana iubita. ... Ai sansa sa te intalnesti cu o persoana care iti fura inima. ... O persoana inteleapta iti ofera unele sfaturi care se vor dovedi foarte folositoare in viitor.
ADRIAN-NICOLAE POPESCU) Ce poate fi mai dramatic pentru o persoana care deja simte ca varsta a treia ii da tarcoale cu insistenta, decat semnele clare ca organismul nu numai ca i s-a deteriorat drastic, ci se afla si in pericol de pierdere a coerentei, a reperelor din lumea reala pe care s-a bazat o viata intreaga?!
mancand nuci din poala cuiva- zile negre, mancand nuci proaspete - vei intalni in curand persoana cere sa-ti ofere afectiunea de care ai nevoie;
In momentul in care am localizat singur router-ul si persoana ce-l detinea, am apelat la organele de politie doar pentru a putea face mandat de perchezitie la domiciliul persoanei. ... Persoana care a avut curajul sa-mi fure aparatul a declarat pentru politisti ca a fost doar o gluma.
Persoana iubita va va ajuta sa luati o decizie importanta. ... Se pare ca sunteti singurii care va faceti griji in ceea ce priveste propria persoana. ... Exista sigur macar o persoana care isi face griji pentru dumneavoastra.
Vei avea parte de discutii serioase cu persoana iubita. ... Faci echipa foarte buna cu persoana iubita si simtiti amandoi ca va completati perfect. ... O persoana entuziasta apare in viata ta si te molipseste si pe tine cu optimismul ei.
Acestea, impreuna cu un cos de picnic care sa contina mancarea si maxim o sticla de vin sau spumant/persoana, urmand sa fie aduse la locatie de catre participanti.
google-analytics.com