BERBEC 21.03-20.04: Se prezic castiguri neasteptate din afaceri de comert sau imobiliare. Este o perioada favorabila achizitionarii de terenuri si imobile, dar si de intocmirea unor planuri serioase de concediu. Atunci cand vreti sa planificati vacanta familiei tineti cont si de parerile celorlalti membri.

TAUR 21.04-21.05: Trebuie ca in aceste zile sa va gestionati mai bine veniturile, chiar daca sunteti nevoiti sa faceti mari economii. Va ganditi sa va schimbati un pic atitudinea fata de cei mai buni prieteni si daca veti fi aspru judecati nu va intristati prea tare. Sigur, cineva va apreciaza la adevarata dumneavoastra valoare.

GEMENI 22.05-21.06: Asigurati-va ca cei de-acasa va urmeaza indeaproape planul de echilibrare al bugetului. In caz contrar va puteti trezi ca venitul dumneavoastra lunar nu va acopera cheltuielile. In ceea ce priveste persoana iubita, daca aveti pe cineva drag nu ar mai trebui sa cautati ceva mai bun. Multumiti-va deocamdata cu ce detineti...

RAC 22.06-21.07: Amintiti-va ca este necesar ca mult mai des decat va inchipuiti trebuie sa le aratati persoanelor iubite mult mai multa dragoste si grija. Nu este necesar sa va neglijati insa nici sanatatea care in ultima vreme v-a cam pus pe ganduri. Poate nu ar fi rau sa adoptati un nou regim mult mai echilibrat.

LEU 22.07-22.08: Atat dragostea, cat si sanatatea nu va vor dezamagi in aceasta perioada. Trebuie doar sa nu mai discutati atat de mult si sa va concentrati mai mult pe munca dumneavoastra. Nu se impune sa faceti nicio investitie serioasa in aceste zile. Aveti nevoie doar sa petreceti mai mult timp in compania celor din familie.

FECIOARA 23.08-22.09: Va pierdeti brusc buna dispozitie doar cand va ganditi la ce o sa urmeze. Ati pus cam multe pe lista de prioritati si acum nu stiti catre ce sa va indeptati mai repede atentia. La locul de munca se pare ca se instaureaza o atmosfera tensionata creata de cateva "razboaie" ierarhice.

BALANTA 23.09-22.10: In aceasta saptamana la loc de cinste sunt asezate relatiile sociale si familiale. Nimic parca nu va mai intereseaza in afara discutiilor generate de un mic incident familial. Simtiti nevoia unor discutii cu prietenii apropiati si nu cred ca procedati gresit.

SCORPION 23.10-21.11: Zilele ce urmeaza sunt usor dificile. Sunteti inclinati mai mult spre spiritualitate decat spre latura practica. Parca vi se pare ca toti din jurul dumneavoastra trebuie sa faca un curs de educatie morala si tot nu este de ajuns. Mai bine educati-va atitudinea si nu mai priviti oamenii cu superioritate.

SAGETATOR 22.11-21.12: Ar fi de dorit sa nu luati deciziile in graba deoarece se vor intoarce precum un bumerang asupra dumneavoastra. Tensiunile si certurile din viata de familie trebuie evitate si nici raspunsurile prea violente nu duc catre o cale de ameliorare a situatiei. Spre sfarsitul saptamanii, mare atentie la problemele de sanatate!

CAPRICORN 22.12-19.01: Se pare ca viata va aranjeaza un adevarat puzzle pe care trebuie sa-l rezolvati in timp record. Vi se iveste ocazia de a calatori impreuna cu persoana iubita si in acelasi timp o oportunitate de a va invinge teama de esec in afaceri. Ce decizie luati? Amandoua sunt la fel de promitatoare insa alegerea nu este una facila.

VARSATOR 20.01-18.02: Acesta este momentul prielnic pentru a va imbunatati starea financiara si a obtine mult mai multe avantaje din relatiile cu cei mai buni prieteni. Poate ca nu se leaga una cu alta, dar sigur au o legatura. O deplasare peste hotare va da sansa sa luati cu dumneavoastra o persoana pentru a va insoti. Atentie, veti consuma multa energie si entuziasm si trebuie sa va refaceti repede puterile.

PESTI 19.02-20.03: Cateva obstacole ivite in viata de familie va pun un pic pe jar, dar ajutorul pare sa vina de la persoane sus puse sau poate autoritati. Nu uitati sa va consultati inaintea unei decizii importante cu parintii sau un frate, o sora. Depindeti si de acestia, chiar daca nu vreti sa recunoasteti!