Cautare

3611 de rezultate pentru "persoana" (4.06 secunde)
In plus, pe langa un aspect fizic placut (fiind prima persoana cu care colaboratorii intra in contact, contribuie la imaginea publica a unei firme sau institutii), dactilografie si stapanirea artei de a face cafea, secretara trebuie acum sa stie sa utilizeze calculatorul, sa navigeze pe internet si sa aiba cunostinte de contabilitate, management, marketing, drept si/sau comunicare.
"Este destul de greu sa gasesti persoana potrivita, mai ales ca sunt putini care au brevet in turism. ... Totusi, angajatorul trebuie sa fie foarte atent pentru a alege persoana potrivita. "Daca e o persoana fara experienta, poti sa-ti pregatesti angajatul asa cum trebuie.
In plus, incepand de anul acesta a fost abrogata ordonanta care stabilea onorariul minim si maxim platit persoanei fizice sau juridice autorizate sa efectueze masuratori cadastrale, astfel ca fiecare persoana poate sa practice propriile tarife.
Astfel, la inceput de sezon, respectiv in mai si pana in 15 iunie, tariful de cazare intr-un hotel de doua stele de pe Litoral, inclus in programul special cu preturi reduse, este de sase euro pe noapte de persoana.
Firmele prin care omul de afaceri controleaza actiunile sunt, conform acestuia, GALATEX SA si SC GALGROS SA - unde are pozitie de control, SC LIDAS PROD SRL - unde este actionar, SC MECANICA ROTES SA - actionar semnificativ, SC PNEU SERVICE SA - actionar, SC SCULE DE FILETAT SA - pozitie de control si Persoana Fizica Tiru Luminita - persoana implicata in societatea controlata.
Un anunt de recrutare ar trebui sa iti spuna ce fel de persoana cauta, care ar fi responsabilitatile tale, care este pachetul de beneficii pentru jobul respectiv. Alta sursa de informatii despre firma la care doresti sa te angajezi este o persoana care lucreaza in cadrul firmei.
Astfel, tarifele practicate prin acest program pentru 6 nopti cazare, fara servicii de masa, sunt pentru hotelurile de o stea, de 99 de lei pe sejur de persoana. Intr-un hotel de doua stele, pentru acelasi sejur veti plati 119 de lei de persoana.
„Atentie, în cazul în care anuntul specifica numele unei persoane de contact, este indicat sa solicitati sa vorbiti cu aceasta sau sa întrebati, în cazul în care veti vorbi cu altcineva, daca este necesar sa sunati ulterior pentru a discuta cu persoana de contact“, noteaza specialistii www.lucrez.ro. Ce nu trebuie sa faceti Alt sfat este sa nu lasati impresia ca sunteti disperat dupa locul de munca respectiv pentru ca angajatorul vrea pe cineva care sa se potriveasca nevoilor firmei si nu orice persoana care are nevoie de o slujba.
„Chiar daca nu va place o persoana, regulile general acceptate va cer sa va purtati cu cât mai multa bunavointa, sa încercati, spre binele companiei, sa treceti peste nepotrivirile personale“, explica expertii în resurse umane de la www.ele.ro.
Firma care a angajat o persoana cu contract de comision sau de prestare de servicii e obligata sa contribuie cu 19,5% la asigurarile sociale de stat. ... Persoana în cauza devine PFA (persoana fizica autorizata) si va plati doar 16% impozit.
Firma care a angajat o persoana cu contract de comision sau de prestare de servicii e obligata sa contribuie cu 19,5% la asigurarile sociale de stat. ... Persoana în cauza devine PFA (persoana fizica autorizata) si va plati doar 16% impozit.
Proiectarea constructiilor de locuinte care nu va respecta cerinte minimale cu privire la suprafata si confort va fi amendata cu sume cuprinse intre 2.000 si 5.000 de lei, potrivit proiectului Legii Locuintelor, publicat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor.Legea Locuintelor prevede cerinte minimale pentru locuinte, precum accesul liber individual la spatiul locuibil, fara tulburarea posesiei si a folosintei exclusive a spatiului detinut de catre o alta persoana sau familie, spatiu pentru odihna, spatiu pentru preparare hranei, grup sanitar si acces la energia electrica si apa potabila, evacuarea controlata a apelor uzate ti a reziduurilor menajere.Legea impune ti suprafete minimale in functie de numarul persoanelor din familie.
Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a lansat programul de oferte speciale "O saptamana la mare", editia de toama incepand de la 1 septembrie 2008, iar tarifele practicate vor fi similare editei din luna iunie, se arata intr-un comunicat al patronatului.Potrivit acestuia, oferta se adreseaza tuturor categoriilor de turisti, pe principiul "primul venit - primul servit".Tarifele pentru oferta speciala pentru 6 nopti de cazare, fara servicii de masa, cu TVA inclus, de 9% sunt de 129 lei persoana/ sejur/6 nopti, la hotel de o stea, 159 lei persoana / sejur/6 nopti, pentru hotelurile de doua stele, iar pentru cele de 3 stele se va percepe un tarif de189 lei persoana / sejur/6 nopti.
Spre exemplu, un sejur în Anatalya, cu cazare, demipensiune si transport cu avionul, costa de la 325 de lei de persoana.
In intervalul analizat, veniturile totale medii lunare au fost, in termeni nominali, de 2.046 de lei pe gospodarie si 702 de lei pe persoana.
Ulterior, patron la firma devine o persoana straina, o firma offshore inregistrata in paradisurile fiscale sau o persoana care nu stie absolut nimic despre afaceri si firme. Urma se pierde, iar „omul de afaceri“ cu datorii devine o persoana respectabila, investind banii in altceva.
901/2009), care stabileste drepturile si obligatiile ce revin partilor semnatare, ca urmare a punerii la dispozitia operatorului economic a documentatiei tehnice "in vederea fabricatiei, reparatiei sau modernizarii de produse executate dupa aceasta documentatie, pentru o terta persoana din tara sau din strainatate".
Potrivit informatiilor primite de la ARDRP, una dintre modificari stipuleaza faptul ca depunerea cererii de finantare se poate face de orice alta persoana decat reprezentantul legal, cu procura notariala de la persoana desemnata sa reprezinte solicitantul conform legislatiei in vigoare.
Cei care desfasoara activitati economice ca PFA (persoana fizica autorizata) sau au contracte de drepturi de autor trebuie sa plateasca la stat contributii totale de 16,5% din cat castiga.
Persoana care facea parte din dinastia mongola care a cucerit India. ... Persoana foarte importanta cu puteri discretionare.
google-analytics.com