BERBEC 21.03-20.04:
Viata personala si sociala. Daca ati crezut ca anul 2014 va fi plictisitor, atunci sigur va inselati. In acest an veti face o multime de reevaluari si pentru unii nativi acest lucru poate sa-i scufunde in autocompatimire. Luna la sfarsitul lui ianuarie poate provoca un val de evenimente ce duc spre excese de tot felul. In vara acestui an, mai ales in luna iunie, atentia va va fi captata de persoanele pe care le iubiti: familie, prietenii si chiar cunoscutii care va incarca cu propriile probleme.
Dragoste. Pentru cupluri, telul anului 2014 poate fi indreptat mai mult spre confort, decat spre pasiune. Dumneavoastra si persoana iubita veti fi intotdeauna pe acelasi taler. In jurul datei de 5 aprilie incercati sa va consolidati relatia mai mult ca oricand, chiar daca din afara aceasta se vede precum un vartej. In luna august, impreuna cu persoana iubita veti descoperi o noua definitie pentru expresia comunicare. Sunteti feriti de surprize neplacute si va faceti planuri pe termen lung. Toamna va prinde cufundati in ganduri si doar jumatatea va va scoate din starea usor melancolica.
Pentru Berbecii singuri prima parte a anului este destul de zgarcita cand vine vorba de construirea unei relatii. Va distrati, flirtati, curtati insa oamenii care va cunosc deja stiu ca nimic nu este prea serios iar dumneavoastra va face impresia ca nimeni nu vrea o relatie serioasa si nici sa-si ia obligatii in plus. Dupa luna martie dragostea pare ca incearca sa decoleze, timid, dar sigur. Veti primi invitatii din partea celor care nu au indraznit pana acum sa va marturiseasca simpatia. S-ar putea sa nu va ganditi la ei ca la posibili parteneri, insa cu siguranta vor avea impact asupra vietii.
Cariera si bani. Trebuie sa ganditi un pic in perspectiva. Pentru cei care au preocupari artistice si de creatie preocuparea primordiala trebuie sa fie legata de profit. Sigur ca se vor ivi voci care sustin ca ideile dumneavoastra nu sunt practice. Daca va faceti timp si cercetati, veti constata ca vantul solar bate din spate si nu trebuie decat sa profitati. Finantele vin constant, insa in luna noiembrie cateva daune s-ar putea sa va zguduie putin.
Sfatul anului: Sadeste copacul acolo unde ai nevoie de umbra.

TAUR 21.04-21.05
Viata personala si sociala. Inceputul anului va gaseste cu multe pe cap, de parca nimeni nu vrea sa faca nimic si lasa totul pe seama dumneavoastra. Nimic nu va opreste insa sa actionati in stilul Taur. Atentie ca puteti isca niste conflicte ce duc spre o atmosfera de frustrare, trecatoare ce-i drept. Sfarsitul lunii aprilie ar trebui sa va aduca in viata sociala si privata un ritm placut si constant iar vara se anunta stabila si va permite sa va concentrati mai mult asupra sarcinilor importante si lasandu-va mai mult timp liber pentru distractii cu prietenii.
Dragoste. Din fericire, izolarea pe care o doriti la inceputul anului nu se aplica si in relatiile de cuplu. De fapt, aveti o pofta nebuna de a impartasi lucrurile deosebite impreuna. Pana in luna aprilie, planurile de viitor neglijate vor fi actualizate si o poveste de dragoste este impinsa in plan secund. Cuplurile comunica destul de greu impreuna dar spre sfarsitul anului sunt din nou fericiti. Este doar o iluzie daca isi inchipuie ca dragostea este superficiala!
Pentru cei singuri, oportunitatile se pot ascunde prin cotloane unde nici nu banuiti ca o sa le intalniti. Fiti atenti in primele luni ale anului. Abia in aprilie
s-ar putea sa va gasiti jumatatea iar amprenta pe care o va lasa in sufletul dumneavoastra va fi de durata. Daca veti rata acea sansa, abia la sfarsitul lui iulie sau inceputul lunii august vor mai iesi ceva scantei romantice.
Cariera si bani. Cand vine vorba de manipularea banilor, experimentarea nu trebuie sa fie cea care sa va determine sa actionati. Faceti investitii aproape de casa si mentineti un buget scazut pentru cheltuieli. Daca va cautati un loc de munca facut anume pentru nevoile dumneavoastra, la inceputul anului e timpul sa actionati. In jurul datei de 23 octombrie va angajati intr-o serie de proiecte sau procese pe care nici nu va gandeati sa le anticipati. Pana atunci probleme cu banii si la locul de munca se vor succeda constant insa nu vor fi atat de inspaimantatoare pe cat le credeti. Daca va straduiti putin veti ajunge in varf si veti constata ce bine va sta acolo.
Sfatul anului: Nu e rusine sa cazi in noroi, e rusine sa nu vrei sa te ridici.

GEMENI 22.05-21.06
Viata personala si sociala. Scopurile fixate pentru acest an sunt acelea de a va depasi limitele atinse pana acum. Cu toate acestea inca de la inceputul lunii ianuarie, simtiti tensiune care va impresoara incercand sa mentineti viata personala la limite satisfacatoare. Constatati ca prietenii nu va pot ajuta, desi doresc sa va mentina alaturi de grupul din care faceti parte, si nici familia nu va este de mare folos. Munca grea va da rezultate cu conditia sa nu va abateti de la ceea ce v-ati propus. Nu va faceti prea multe griji, prietenii adevarati vor intelege nevoile dumneavoastra.
Dragoste. Pentru cupluri energia unei relatii armonioase este cea care le va deschide usa pentru noul an, 2014. Veti fi de multe ori pe prima pagina dar acest fapt poate duce la dorinte nerostite. La inceputul lunii martie, cateva probleme ar putea exploda insa bunavointa si iubirea dumneavoastra ar fi singurele care vor netezi penele zburlite. Pe tot parcursul verii vor exista multe momente in care va veti declara iubirea, insa comunicarea abia tarziu, in toamna pare sa dea roade bogate.
Celor singuri nu le dorim altceva decat sa-si gaseasca mai repede jumatatea, alaturi de care veti fi mai echilibrati. Aveti perioade in care va simtiti mai singuri ca de obicei, de exemplu, spre sfarsitul lunii august, sau perioade de prea multa libertate. Vara va va aduce alaturi o persoana cu care puteti face pereche si daca nu veti profita de prietenia ei puteti ramane singuri cam prea multa vreme.
Cariera si bani. Incercati sa puneti lucrurile in ordine in acest an. Dezordinea trebuie eliminata prima si rezultatele pozitive se vor vedea imediat. Spre mijlocul lunii iulie aveti sansa sa atingeti un obiectiv in cariera neconceput anterior.
Sfatul anului: Secretul, vinul si dragostea nu valoreaza nimic cand sunt vanturate.

RAC 22.06-21.07
Viata personala si sociala. Visele, ideile si conexiunile personale sunt extrem de valoroase in acest an. Aveti o multime de idei pentru a va sorta prietenii si din acest motiv unii va vor privi ca pe niste ciudati. Pe tot parcursul anului cei din apropiere au incredere in intuitia dumneavoastra si va vor consulta chiar si in cele mai confuze situatii de criza. In orice caz, cat va fi de greu tine-ti capul sus si nu lasati pe nimeni sa va intimideze!
Dragoste. Pentru cupluri sentimentele sunt intense aproape tot anul. In luna februarie, pentru cei care au ca partener un nativ din zodia Pesti sau Scorpion, vor exista vremuri destul de dificile insa nu-i veti abandona. Spre sfarsitul lunii octombrie aveti din partea partenerului cateva surprize la care chiar nici nu visati.
Ascensiunea celor singuri va fi constanta. Probabil ca cineva, in prima parte a anului, reuseste sa va trezesca sentimente nebanuite si care sunt intense pe tot parcursul relatiei. Daca aveti pe cineva drag si va ganditi deja la casatorie sau sa cumparati o casa impreuna, veti constata ca primele saptamani ale verii sunt tocmai perfecte sa stabiliti ceva concret.
Cariera si bani. Intelepciunea poate fi pusa in balanta alaturi de bunul simt si le puteti folosi pentru reusita. Tranzitul direct al planetei Jupiter prin semnul dumneavoastra va poate spori capacitatea de a citi chiar si printre randurile unui contract pentru a obtine exact ceea ce va trebuie. S-ar parea ca aveti nevoie de un limitator de viteza daca banii nu vin la fel de repede pe cat aveti nevoie. Insa, daca tineti pasul cu telul tintit ati putea fi destinatarul unui cadou special legat de cariera chiar pe 25 decembrie 2014!
Sfatul anului: Nu te ineci pentru ca ai cazut in apa, ci pentru ca ramai sub apa.