Cautare

3611 de rezultate pentru "persoana" (7.54 secunde)
- Daca visezi ca trenul se urneste greu din statie inseamna ca in viata reala nu esti pe deplin convinsa de alegerile facute si te detasezi greu de o situatie sau de o persoana din viata ta.
SAGETATOR Contextul astral creat acum le aduce celor nascuti in zodia Sagetator vesti legate de o persoana aflata in strainatate sau chiar ocazia de a se intalni cu cineva drag aflat dincolo de granitele tarii. ... Ai o discutie intre patru ochi cu o persoana pe care o admiri mult.
Glicemia normala difera de la om la om, dar valoarea aceasta e atat de importanta ca exista deja paliere si valori furnizate de reputate organizatii medicale in functie de boala de care sufera o persoana sau alta, varsta sau alte caracteristici personale.
Era insotit in permanenta de un supraveghetor, singura persoana cu care i se permitea sa converseze. ... Exista modalitati si mijloace de a manipula perceptia realitatii, astfel incat persoana vizata - in acest caz Lazar - sa vada si sa experimenteze ceva care ar putea sa nu fie real.
In cazul in care esti singur ai putea cunoaste o persoana de pe alte meleaguri alaturi de care vei incepe o frumoasa relatie. ... Ai putea pleca, alaturi de persoana iubita, intr-o calatorie. ... Esti cam nemultumit de felul in care evolueaza relatia cu persoana iubita.
Culmea, dar sfatul cel mai bun nu-l primesti prin cuvinte sau prin discutii fata in fata cu o persoana, ci s-ar putea sa ajunga la tine, pe cai subtile, de la un animal.
Intrucat nu exista in Romania un drept la casatorie cu o persoana de acelasi sex, consacrarea constitutionala a acestei interdictii preexistente nu restrange nimic si nu atinge vreun drept al homosexualilor.
- telefon mobil, internet, electricitate, intretinere (o persoana):
La SRI, Ingo Swann a pus la punct, in cadrul unui proiect numit SCANATE (prescurtare pentru Scanare dupa coordonate), o tehnologie a clarviziunii, numita Controlled Remote Viewing (CRV), prin care, dupa un antrenament corespunzator, de circa 2 ani, in 6 stagii, si cu ajutorul unor instalatii tehnice anume concepute, o persoana oarecare putea capata capacitatea de a se transpune in orice punct ales de pe glob (si nu numai), acel punct fiind ales de multe ori doar prin indicarea unor coordonate geografice.
80/2001 prevede ca fondul de protocol pus la dispozitia prefectului si presedintelui CJ este de 600.000 de persoana, pentru subprefecti si vicepresedintii CJ de 450.000 de persoana, iar pentru secretarul general al judetului, 350.000 de lei de persoana.
Persoana juridica va fi tratata de acum incolo din punct de vedere penal la fel ca si un cetatean. Astfel, o persoana juridica poate fi declarata autor, complice si instigator la infractiuni. ... Persoana juridica se pedepseste cu amenda, publicitatea negativa si chiar dizolvarea activitatii.
Surse din cadrul Partidului Democrat au lansat, de data recenta si un alt nume, o alta persoana care ar putea fi aruncata in lupta pentru scaunul de primar al Constantei.
Referindu-se la atributiile acestei functii, Tariceanu a precizat ca influenta politica "depinde de persoana".
Acesta a mentionat ca la orice primarie ar trebui sa existe o persoana specializata care sa se ocupe numai de relatia cu societatea civila, numai ca in unele orase persoana respectiva ori nu exista, ori nu poate fi gasita sub nici o forma, cum este si cazul Galatiului.
Vicepresedintele PNL, senatorul Norica Nicolai, a declarat, miercuri, ca persoana la care se referea Omar Hayssam in discutia cu Ciprian Nastasiu cu apelativul "profesorul" este presedintele Traian Basescu.
Totodata, daca Florin Mitroi ar recomanda o persoana pentru fotoliul de primar al orasului Murfatlar, acea persoana ar fi agreata (votata) de 62,4% dintre cei chestionati, 28,7% - nu ar vota acea persoana, iar 8,9% - nu stiu/nu raspund.
Intr-o declaratie facuta dupa sedinta BPC, Tariceanu a tinut sa precizeze ca decizia sa de aplicare a hotararii luate in sedinta anterioara a Delegatiei Permanente, care prevede ca liderii organizatiilor cu rezultate sub 15% in alegeri sa-si depuna mandatele, nu vizeaza o persoana anume.
Intrebat daca PC va sustine un eventual contracandidat surpriza al lui Mircea Geoana, la Congresul din 27 septembrie, in conditiile in care si-ar anunta candidatura un alt lider PSD, Bogdan Ciuca a mentionat ca deocamdata nu a aparut niciun astfel de candidat si ca Mircea Geoana este persoana care se bucura de increderea ambelor partide.
In aprilie 2006 a fost in centrul scandalului izbucnit dupa ce o persoana straina, despre care Norica Nicolai a declarat ca e nepoata sa, s-a aflat in plenul parlamentului si a votat o lege de pe ordinea de zi a Senatului.
'date cu caracter personal - orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila;
google-analytics.com