Cautare

994 de rezultate pentru "paul chiorean" (2.92 secunde)
In anul 1478, regele Matia Corvin l-a transferat la Timisoara pe capabilul comite de Maramures, Paul Chinezu, unul dintre cei mai buni comandanti militari romani din Evul Mediu.
Povestea din Ana, mon amour este inspirata de romanul lui Cezar Paul-Badescu, Luminita, mon amour. De altfel, regizorul a vorbit despre cum a gasit inspiratie in literatura si despre cum a colaborat cu Cezar Paul-Badescu la adaptarea scenariului.
Este o chestie care nu poate sa nu te bucure, sa auzi o sala intreaga ca iti canta cantecele, atat pe cele vechi, cat si pe cele noi, a declarat Paul Ciuci pentru Agerpres anul trecut.
Paul Voicu, prietenul tobosarului care si-a pierdut viata, este revoltat de ceea ce s-a intamplat la scurt timp dupa declansarea incendiului. ... I-au ridicat politistii”, a raspuns Paul Voicu.
Florilegiului impresionant de superlative care au insotit in ultimele zile plecarea din lumea vremelnica a Papei Ioan Paul al II-lea i se poate adauga si constatarea, pe cat de prozaica, pe atat de tulburatoare:
Era marele eminescolog Paul Miron, pe atunci profesor la Freiburg. ... Discutiile la masa au fost animate, mai ales ca Paul Miron era insotit de noua lui secretara, al naibii de frumoasa. ... Paul Miron m-a calcat atunci pe picior, in semn sa tac, aratind cu privirea persoana din capul mesei.
Ministrul liberal Paul Pacuraru, ultimul venit pe lista celor ce urmeaza a fi audiati de DNA, poate deveni "o piatra tare" pentru institutia condusa de, aparent, blajinul Daniel Morar.
Pentru ocuparea celorlalte doua mandate de senator favoriti sint Gavrila Vasilescu, de la Uniunea PSD^PUR si Mihai Tibuleac de la Alianta D.A., PRM-istul Mircea Druc avind a treia sansa, in timp ce pentru ultimul mandat de deputat prima sansa o are Radu Dragus, de la Alianta D.A., care isi disputa locul cu social-democratul Gheorghe Marcu si PRM-istul Paul Ionescu.
Dupa un sfert de ora - 20 de minute, presa s-a imbarcat in microbuzul pus la dispozitie de cei care au "complotat" la buna desfasurare a intalnirii, iar Ludovic Orban a urcat la volanul unui Audi, in dreapta avandu-l drept "copilot" pe directorul Directiei Regionale de Drumuri si Poduri Constanta, Jean-Paul Tucan.
Printre cei sustinuti de Ionut Popescu se numara Paul Ichim, care a fost secretar de stat si in guvernarea PSD, fara a fi membru al acestui partid, si Claudiu Doltu, neafiliat politic.
Carandino, in timp ce director era Paul Lazarescu. ... Din redactie faceau parte Magdalena Boiangiu, Adrian Cioroianu, Radu Cosasu, Andrei Manoliu, Matei Martin, Cezar Paul-Badescu, Iaromira Popovici sau Simona Sora.
Carandino, in timp ce director era Paul Lazarescu. ... Din redactie faceau parte Magdalena Boiangiu, Adrian Cioroianu, Radu Cosasu, Andrei Manoliu, Matei Martin, Cezar Paul-Badescu, IaromiraPopovici sau Simona Sora.
REZUMAT Fost membru al Fortelor speciale, MICHAEL ATWOOD (Chiwetel Ejiofor) conduce o banda formata din fosti politisti corupti si fosti militari din Fortele speciale (Anthony Mackie, Clifton Collins Jr., Aaron Paul si Norman Reedus) intr-o actiune de spargere a unei banci, care se termina intr-un sangeros schimb de focuri pentru a scapa din incercuire.
Gabriela Negreanu a fost interesata inca din facultate de Paul Valery din care si-a facut pana la urma un model. ... - Paul Valery si modelul Leonardo, eseu, Bucuresti, Ed.
Am prezentat, in articolul de saptamana trecuta, faptul ca ufologul Paul Dean, intr-o postare din august 2018, a adus mai multe dovezi ca aceasta afirmatie era mincinoasa, intrucat armata americana a mentinut permanent canale de raportare formale pentru observatiile OZN, precum si proceduri de investigare ale acestora.
Consilierul judetean Paul Turturica si consilierul local Eugen Iordache au decis sa renunte la culorile conservatoare si au depus declaratii de apartenenta la alte partide.
Presedintele Organizatiei Judetene PNL Galati, secretar de stat in cadrul MAI Victor Paul Dobre, a anuntat ca judetul nostru are din ce in ce mai multe probleme din cauza migratiei fortei de munca autohtone. ... Intreprinderile au probleme in a-si gasi oameni calificati", a declarat liberalul Paul Dobre.
Cel mai inspirat om politic Credem ca Victor Paul Dobre este singurul care a reusit sa atinga saptamina trecuta o coarda cu adevarat sensibila a comunitatii galatene.
Intentia platformistilor este aceea de a stringe citi mai multi parlamentari pentru a putea negocia cu PD”, ne-a explicat senatorul galatean Paul Pacuraru. ... Senatorul Paul Pacuraru ne-a mai spus si ca PNL nu-si va pierde electoratul in urma infiintarii Partidului Liberal Democrat.
Victor Paul Dobre a cistigat un fotoliu de vicepresedinte national, iar senatorul Paul Pacuraru a iesit invins din cursa pentru functia de membru in Biroul Permanent al partidului pe probleme sociale. ... E limpede pentru oricine ca marele pierzator al congresului, din punctul nostru de vedere, este Paul Pacuraru.
google-analytics.com