www.cancan.ro informeaza: Unul dintre supravietuitorii tragediei din clubul Colectiv face o declaratie cutremuratoare. Barbatul spune ca au existat persoane care au "buzunarit" victimele.
Paul Voicu, prietenul tobosarului care si-a pierdut viata, este revoltat de ceea ce s-a intamplat la scurt timp dupa declansarea incendiului. Tiganii incercau sa buzunareasca victimele sub pretexul ca sunt prietenii lor”, a scris barbatul pe Facebook. Si nu i-a luat nimeni la omor”, a intrebat unul din prietenii virtuali ai acestuia. I-au ridicat politistii”, a raspuns Paul Voicu.
Paul, care se afla vineri seara in clubul Colectiv, a povestit cum a scapat de tragicul incident in care si-au pierdut viata 28 de persoane. Barbatul a scris pe Facebook cum a scapat de moarte, dupa ce s-a hotarat sa mai stea la o bere intr-un alt bar.

A fost la cateva minute de moarte

Paul Voicu a marturisit ca a fost la doar cateva minute de tragicul eveniment, iar printre cei aflati in clubul Colectiv se putea numara si el.
"Am scapat pentru ca Mihai Vasilescu a vrut sa mai bem o bere in Fabrica, acele 10 minute ne-au salvat. Ne ridicasem sa plecam, in acelasi timp, cu Catalin Ilnitchi spre Colectiv, dar ne-am razgandit eu, Mihai Voicu si Vasilescu. In cateva minute am primit telefoane de la Colectiv si am fugit disperati acolo. Nimeni nu mai raspundea la nici un telefon. Am ajuns acolo exact cand oamenii se chinuiau sa iasa afaraa, am umplut cateva salvari, dupa care pompierii si paramedicii ne-au dat la o parte sa isi faca treaba. Un mare respect pentru oamenii aia! "M-a salvat faptul ca am stat la inca o bere"
Din pacate, Claudiu Petre, care a scos-o pe Flavia Lupu afara in siguranta, s-a intors inapoi sa mai scoata pe cineva, si ceva rau s-a intamplat acolo. Am aflat si de Adrian Rugina acum cateva minute.
In continuare sunt in stare grava: Liviu Zaharescu, Teodora Maftei , Cristian Mitroi , Catalin Ilnitchi. De Andrada Mihailescu am inteles ca este stabila, Flavia si Liliana Gheorghe la fel. Alexandra Furnea, si ea cu arsuri destul de grave, dar stabila.
Oamenii au aprins lumanari
Oamenii au aprins lumanari
A fost una dintre cele mai urate nopti din viata mea. Si m-a salvat faptul ca am stat la inca o bere! Condoleante celor care si-au pierdut copiii ,fratii, iubitii, iubitele, prietenii...azi-noapte!”, a scris tanarul sambata pe pagina sa de Facebook. (B.V.)