Cautare

1801 de rezultate pentru "partidele" (4.84 secunde)
Ion Iliescu si Petre Roman pregatesc pentru perioada urmatoare lansarea Polului Social, o structura institutionala care sa actioneze ca o "cupola" pentru partidele din zona de stanga a esichierului politic si care sa includa, pe langa PSD si FDR, formatiuni ecologiste si sindicale.
Dupa ce alaturi de cei 74 de edili alesi pe listele PSD au venit in 2005 alti patru primari, "adunati" de la partide mai putin cunoscute, de la inceputul anului 2005 noua primari pesedisti au "dezertat" inscriindu-se in partidele Aliantei DA.
In opinia sa, ministrul Justitiei ar trebui sa inteleaga ca, pentru a-si realiza proiectele, trebuie sa aiba o consultare permanenta cu partidele Coalitiei si sa incerce "o corelare" cu acestea.
El a dat exemplu atacurile partenerilor conservatori, care, in opinia liderului UDMR, demonstreaza lipsa de functionare a coalitiei majoritare, dar si faptul ca partidele politice se afla intr-o permanenta campanie electorala. Pe langa partidele din opozitie, si PD are rezerve fata de necesitatea votarii statutului minoritatilor.
si-ar imparti destul de echilibrat voturile intre partidele care o compun. ... Daca la alegerile europarlamentare care vor avea loc peste cateva luni partidele ar participa singure, s-ar realiza urmatoarea situatie:
Dupa sedinta de luni-seara a conducerii Coalitiei, presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat ca partidele nu au venit cu oferte concrete, discutiile purtate fiind doar despre "principii".
Partidele parlamentare au cheltuit anul trecut 24.033.254 RON si au avut venituri de 25.387.434 RON, subventiile de care au beneficiat fiind de 7.030.008 RON, se arata in raportul privind finantarea partidelor in 2005 elaborat de Curtea de Conturi.
De asemenea, este interzis ca partidele sa accepte donatii cu titlu gratuit de la categoriile de institutii mentionate.
Liberalii nu s-au lasat insa deloc intimidati de acuzele lui Blaga, respingand apelativele de genul "necolegialitate", spunand ca dintre toate partidele, PD ar fi trebuit sa vorbeasca cel mai putin despre asa ceva.
Contestata de societatea civila si retrimisa in parlament de seful statului, in final, legea a fost promulgata in forma dorita de partidele politice.
Bilantul partidelor la incheierea perioadei de depunere a declaratiilor de apartenenta politica de catre alesii locali arata faptul ca partidele Aliantei DA au fost cele mai castigate de pe urma legii antimigrare.
Totodata, liderul PC, Dan Voiculescu, a spus ca poarta in acest moment discutii cu toate partidele parlamentare pentru a crea o forta politica majoritara din care sa fie exclus PD.
Initial, toate partidele guvernamentale au fost de acord cu varianta UDMR, insa in timpul procesului legislativ PC si PD s-au razgandit. Asa a fost posibila respingerea legii la Senat, unde partidele mentionate s-au alaturat Opozitiei constant nationaliste, PRM si PSD, impreuna cu cativa dintre senatorii PNL.
"Cine are nevoie de o astfel de retorica?", a intrebat Markó Béla, catalogand acest tip de discursuri ca lipsa de alternativa, in conditiile in care partidele care practica acest tip de discurs nu au solutii viabile pentru probleme stringente ale societatii de azi.
Voturile etniei rromilor pot fi decisive la alegeri pentru partidele care pun pe lista candidati de aceasta nationalitate si care au o campanie al carei mesaj principal este reprezentat de problemele minoritatii respective, se arata intr-un sondaj recent realizat de CURS.
Partidele, luate prin surprindere "Propunerile avansate de presedintele Romaniei, Traian Basescu, pentru ocuparea functiilor de directori ai SRI si SIE sunt foarte bune. ... Nu inseamna ca ei nu pot proveni din partidele politice, dar imediat ce ce vor fi numiti, trebuie sa devina apolitici".
Tarifele pe care partidele din Dolj trebuie sa le plateasca Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova, drept contravaloare a chiriei pentru sedii, sunt modice, regia fiind obligata sa contracteze privilegiat acordarea acestor spatii organizatiilor politice, potrivit legii.
In acest fel, toate partidele parlamentare ar fi reprezentate in CNA.
PSD si grupul minoritatilor nationale au dorit vot regional, dar parlamentarii europeni nu vor reprezenta neaparat Romania, ci partidele politice din care fac parte, a precizat Voicu.
partidele reprezentate in Consiliul Local Municipal Craiova trebuia sa-si recompenseze cumva aghiotantii din campania electorala. ... Partidele politice nu numai ca-si vor lasa pe langa cascaval o parte din actualii oameni pe motiv de nepregatire de specialitate cu diploma, dar nici nu mai au locuri.
google-analytics.com