Cautare

1801 de rezultate pentru "partidele" (4.01 secunde)
Niciunul dintre partidele majore, nici PSD nici PDL nu poate obtine peste 51% si nu poate guverna decat formand o Coalitie. ... - UNPR este o "adunatura de dezertori" care si-au parasit partidele pe listele carora intrasera in Parlament.
Si nu doar partidele sunt de acord, ci si majoritatea cetatenilor, care intotdeauna opteaza pentru solutia cea mai simpla. ... Este stiut ca nu toate partidele care prezinta candidati la alegerile locale o fac si la cele parlamentare, si invers;
• In toate partidele adica. • In toate partidele, da. ... • Si in toate partidele. • Si in alte zone.
Coalitia 2012 avertizeaza ca orice sistem majoritar - iar partidele aflate la guvernare au propus un sistem majoritar uninominal relativ (intr-un tur) - discrimineaza intre cetateni, impartind natiunea intre cei ce au votat cu castigatorii si sunt reprezentati si cei ce nu au votat cu castigatorii si nu sunt reprezentati in Parlament.
Aici singura solutie realista, dar si foarte posibila, este un pact politic rapid intre partidele aflate in Parlament.
Varianta Victor Ponta-premier NU este cea mai buna solutie Vicepresedintele PSD Corina Cretu afirma ca varianta Victor Ponta premier nu este cea mai buna solutie daca trece motiunea de cenzura, desi USL ar trebui sa isi asume guvernarea, ea precizand ca ideal ar fi ca partidele sa fie de acord cu dizolvarea Parlamentului si cuplarea generalelor cu localele.
Avocatul Poporului, Gheorghe Iancu, a declarat pentru NewsIn ca nu intentioneaza sa atace la Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) legea uninominalului a USL pentru ca poporul a votat printr-un referendum ca doreste acest tip de vot si ca el nu se poate opune cetatenilor, adaugand ca lasa partidele sa se "lupte".
Si in ziua declaratiei, intilnire cu partidele politice. ... Am invitat partidele la Cotroceni si ele nu au vrut sa vina. ... Partidele nu sunt institutii.
In orice formula vin partidele la Cotroceni, Basescu trebuie sa inghita un porc Grupul PSD-UNPR este de trei ori mai mare ca ARD. ... In orice formula, cu partidele chemate separat, impreuna sau pe grupuri, ARD se afla pe locul trei, iar PDL, singur, pe patru, depasit de PP-DD.
Doar n-o sa lase partidele angrenate in cursa pentru presedintie loc unei monarhii constitutionale. ... Toate partidele, includiv PSD, se vor confrunta cu opozitia baronilor locali la regionalizare.
SA FACEM FRONT COMUN Codul Fiscal a fost adoptat prin consens politic, votat de toate partidele, si prin ampla consultare cu mediul de afaceri, dar toti adversarii independentei noastre economice sunt in stare de orice pentru a bloca masurile, afirma premierul Ponta, care face apel la romani pentru un front comun.
In conditiile in care PSD a abandonat puterea, nemaidorind sa nominalizeze, in baza majoritatii de care dispunea, un alt premier, pregatindu-se astfel pentru alegeri, iar PNL nu a facut nici cel mai mic efort pentru a ingropi o alta majoritate, dupa consultarea cu partidele, Klaus Iohannis a recurs la singura solutie posibila.
Partidele mici, precum UDMR, ALDE si PMP, sunt ademenite cu oferte de catre social-democrati, iar PNL se vede izolat in tara. ... Pe de alta parte, faptul ca partidele mici se feresc de PNL demonstreaza ca acestea nu mai au incredere in formatiunea politica condusa de Blaga si Gorghiu.
De asta nu sunt capabile partidele sa genereze politici publice, ci doar scandaluri si lupte oarbe pentru putere. Locul lasat gol de tehnocrati a incercat sa fie umplut de societatea civila, care, din pacate, este la fel de incapabila sa genereze politici publice ca si partidele.
Iohannis, nu a descoperit, de exemplu, institutia consultarilor cu toate partidele parlamentare si cu alte institutii, pentru a cauta sa genereze consens in societate. ... Iohannis nu a invitat partidele parlamentare la consultari pe tema detinerii presedintiei semestriale a Consiliului Uniunii Europene?
De ce partidele de guvernamant maresc sistematic numarul bugetarilor Mai intai de toate, de ce partidele de guvernamant au, oricare ar fi ele, tendinta de a ingrosa schemele institutiilor de stat si de a cocolosi angajatii respectivi pana peste poate?
Partidele veritabil populiste, ca PPDD sau USR, au reusit sa sparga din monopol, ajutate de presa si societatea civila, dar au fost imediat aduse sub control si varsate tot in mlastina.
Aici toti politicienii, din toate partidele, au fost de acord, asa trebuie, sa cumperi foarte ieftin cladiri in centrul orasului, pentru ca esti politician. ... Era normal probabil ca dupa 1989, partidele politice sa primeasca gratuit sedii.
Interesant este ca tocmai partidele care acum doi ani se dadeau de ceasul mortii si infierau pe la toate usile politica PSD de racolare masiva a primarilor si alesilor locali, tocmai ele, stau cu bratele deschise pentru a-i primi pe cei care vor sa vina.
In loc sa gandeasca proiecte modernizatoare care sa-i ajute pe romani sa intre de-adevaratelea in spatiul prosper european, partidele guvernamentale se razboiesc pentru influenta, pentru ministerele de unde se pot face favoruri afaceristilor prieteni si pentru vizibilitate la televizor.
google-analytics.com