Cautare

1801 de rezultate pentru "partidele" (4.70 secunde)
El crede ca un scrutin ar clarifica multe lucruri in tara, dar, spune presedintele, el nu are puterea sa le declanseze, iar partidele politice nu doresc acest lucru. ... Dar este nevoie ca toate partidele din coalitia aflata la guvernare sa sustina aceasta idee", a spus presedintele Basescu.
Armistitiu aparent intre partidele politice reprezentate in Consiliul Local Craiova in privinta impartirii numarului de locuri in Consiliile de Administratie ale celor patru regii autonome subordonate municipalitatii.
Ramas si independent, si consilier, Cretu este asteptat in randurile unuia dintre partidele Aliantei.
Previzibil, cele mai mari pierderi au fost insa inregistrate de partidele din opozitie.
Purtatorul de cuvant al PSD, Cristian Diaconescu, a admis ca exista o intelegere de principiu intre partidele politice si premier pentru 13 mai, singura conditie impusa, care s-a realizat, fiind crearea unui cadru legislativ pentru desfasurarea acestora.
Talpes a exclus, la modul declarativ, orice colaborare cu partidele din Romania, soarta UPSC stand in aceste conditii exclusiv in mainile oamenilor pe care fostul sef al spionilor a stiut sa si-i aleaga. Fostul om de incredere al lui Ion Iliescu a "eliminat", pe rand, toate partidele:
Nu peste mult timp, partidele vor lua startul in competitia pentru alegerile europarlamentare ce se vor desfasura, conform deciziei comune a partidelor, la 13 mai.
Asa ceva nu este posibil si, de aceea, partidele cu vocatie autentic democratica au datoria sa se ridice si sa o spuna raspicat", a afirmat liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, in discursul rostit la Congresul PN„CD.
Asa ceva nu este posibil si, de aceea, partidele cu vocatie autentic democratica au datoria sa se ridice si sa o spuna raspicat", a afirmat Tariceanu, sugerand destul de clar ca Basescu este un Lukasenko al Romaniei.
Geoana a mai afirmat ca, paralel cu formularea acestei sesizari, PSD va continua consultarile cu partidele politice in vederea sprijinului fata de demersul de suspendare din functie a actualului presedinte.
Basescu face apel la partide Presedintele Traian Basescu a declarat luni la TVR ca va invita partidele, la inceputul sesiunii parlamentare, la negocieri pentru ca legea de infiintare a ANI sa treaca prin Parlament "eficienta la un nivel acceptabil", care sa permita controlul averilor demnitarilor.
Ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, l-a informat pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca a ajuns la un "deplin acord" cu partidele politice parlamentare asupra modificarilor asupra Legii privind alegerile europarlamentare.
"Partidele parlamentare au obligatia de a gasi neintarziat o formula politica negociata pentru asigurarea stabilitatii politice.
"Desigur, cea mai buna optiune este ca partidele membre ale PPE din aceeasi tara sa aiba o stransa cooperare. Dar acest lucru nu este obligatoriu, partidele trebuie sa decida cum isi gestioneaza relatiile politice", a spus secretarul general al PPE.
"In aceasta viata politica tumultuoasa e bine daca uneori partidele politice sunt in consens.
In caz contrar, din 13 martie, conservatorii vor initia consultari cu partidele de opozitie pentru depunerea unei motiuni de cenzura la adresa Guvernului.
Presedintele Traian Basescu a continut ieri consultarile cu partidele parlamentare, pe tema introducerii votului uninominal, cu reprezentantii PNL, PC si cei ai minoritatilor nationale altele decat cea maghiara. ... Seful statului a precizat ca va face aceasta evaluare invitand din nou partidele la consultari.
Daca e ceva bolnav in tara asta, atunci partidele sunt acelea. ... Acesta a precizat ca varianta propusa de asociatie, insusita si de partidele care compun Alianta PNL - PD, este votul uninominal mixt cu compensare, care presupune ca jumatate din mandatele de parlamentari sa fie atribuite in doua etape.
"Noi am cerut ajutor la toate partidele" In replica la declaratiile facute de democrat, presedintele Aliantei Pensionarilor din Galati, Toader Cristea, care a coordonat actiunea de protest de la Bucuresti, ne-a spus ca nu e prima data cind pedistii incearca sa-i umileasca in public.
In opinia ministrului liberal, Tariceanu a dat dovada de inteligenta pentru ca a vrut sa pastreze un echilibru intre partidele parlamentare, nerevocandu-i din functie pe cei doi membri ai Cabinetului, care nu au contrasemnat ordonanta de urgenta prin care a fost amanata data desfasurarii alegerilor pentru Parlamentul European.
google-analytics.com