Cautare

1801 de rezultate pentru "partidele" (7.72 secunde)
Nu putini dintre cei care au votat ca sa readuca PSD si pe Ion Iliescu la putere au facut-o, in realitate, ca sa pedepseasca partidele din CDR si, in primul rand, pe taranisti pentru dezamagirile provocate de "schimbarea" ratata.
Cat despre faptul ca participarea la vot a fost scazuta, Geoana ar trebui sa stie ca acest lucru se datoreaza, in primul rand, Domniei Sale si colegilor politicieni din toate partidele care refuza cu incapatanare sa-si mai taie din privilegii, sa-si improspateze randurile, sa lucreze cu adevarat in interesul celor care i-au mandatat sa-i conduca.
Odata cu apropierea alegerilor, partidele politice folosesc tot felul de strategii pentru a castiga, pe langa voturile acordate de catre electorat in nume propriu, si o felie de voturi "perverse", care vor intra ulterior in zestrea partidului, ducand, de facto, de multe ori, la o basculare a reprezentativitatii reale.
Alina Mungiu-Pippidi a aratat, totodata, ca in urma acestei campanii partidele au retras 50 de candidati de pe listele pentru alegeri. ... Procentul nu este foarte mare, poate sa fie de 4-5 la suta", a afirmat Dinescu, intr-o conferinta de presa, precizand ca aceasta cifra vizeaza partidele importante.
Fire sociabila, Ciontu, a precizat ca desi nu are vreo simpatie deosebita pentru nici o formatiuni de pe scena politica interna, are prieteni in toate partidele. ... Corneliu Ciontu are prieteni in toate partidele parlamentare - si care au fost, si care nu mai sunt, si care sunt.
Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.
In consiliul judetean numai putin de 9 alesi si-au schimbat partidele.
In pofida nemultumirii PSD, Tariceanu a demarat, la doar cateva ore dupa nominalizarea sa, consultarile cu toate partidele parlamentare, cu scopul declarat de a obtine sprijinul politic necesar validarii si desfasurarii in bune conditii a activitatii viitorului guvern.
Presedintele Traian Basescu va fi demis prin referendum mai greu decat sperau partidele din opozitie si PNL.
Daca nu veti castiga majoritatea in Consiliul Judetean, care sunt partidele cu care preferati sa colaborati? ... In mod categoric, viitorul presedinte al Consiliul Judetean va veni din partea unuia dintre partidele parlamentare.
S-a discutat in 2004 despre posibilitatea ca partidele sa sprijine un singur om impotriva lui Radu Mazare. ... Mie mi se pare o prostie ca partidele sa sprijine un om.
Administratia prezidentiala a anuntat joi ca presedintele Traian Basescu invita la consultari marti, la Palatul Cotroceni, partidele parlamentare. Tema discutiilor va fi raportul pe justitie al Comisiei Europene si inundatiile.
Partidele politice nu doresc sa-si asume aplicarea Legii salariilor profesorilor dupa alegeri si niciun guvern nu va pune in practica aceasta lege in forma ei actuala, a declarat, duminica, ministrul Economiei si Finantelor Varujan Vosganian.
Alegerile anticipate nu mai sunt dorite nici de partidele din coalitia aflata la guvernare, nici de Opozitie. ... In ceea ce priveste partidele, eu nu cred ca exista vreun partid din coalitia aflata la guvernare care sa doreasca acum alegeri anticipate.
Practic, intre 2005 si 2008, intre cei doi a crescut un conflict politic din ce in ce mai deschis si mai puternic, in care s-au implicat partidele celor doi si, de asemenea, institutiile pe care cei doi le conduceau.
Valoarea cheltuielilor electorale a depasit cu 5,2 miliarde de lei valoarea veniturilor, reprezentantii CCR precizand ca o parte din cheltuielile angajate in timpul campaniei electorale urmeaza a fi decontate din veniturile pe care partidele le vor realiza in perioada de dupa campanie.
Este clar ca in momentul de fata, partidele toate, si in primul rand principalul partid de guvernamant, au nevoie de reforme interne, care sa stimuleze aparitia unei noi generatii de lideri. ... sa se intalneasca cu toate partidele si sa stabileasca un nivel pana la care se fac schimbarile.
O hora cu toate partidele? ... Guvernul de tehnocrati este sustinut doar de o parte din partide sau, asa cum am propus noi, de toate partidele.
La mandatele UNPR adaugati si mandatele pe care le vor obtine traseistii adoptati cu mult prea mult entuziasm de catre partidele din USL. Apoi partidele din USL au deja riscul tradatorilor din interior - sa mai amintesc de Melescanu sau Maior?
Presedintele Romaniei, partidele politice din opozitie, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civila etc. ... Presedintele Romaniei, partidele politice din opozitie, SRI, SPP, Ministerul Public, DNA, societatea civila etc.
google-analytics.com