Cautare

907 de rezultate pentru "viorel isticioaia" (3.20 secunde)
La Beijing, in China, ambasador este Viorel Isticioaia Budura, iar consilier diplomatic este Tatiana Isticioaia Budura. Iar la New Delhi, India, ambasador este Valerica Epure, iar Cristian Epure este consilier.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Intr-un final, dupa ce, in ultima perioada, Viorel Stanca a lansat o multitudine de "torpile" in directia lui Radu Capilnasiu, acesta a reactionat, organizand ieri o conferinta de presa.
Viorel Catarama si-a constituit ieri un grup care va actiona pentru convocarea unui congres extraordinar al PNL, care sa-l schimbe pe Calin Popescu-Tariceanu din fruntea partidului, daca acesta nu va consimti sa-si dea singur demisia.
Viorel Hrebenciuc nu mai candideaza pentru functia de lider al deputatilor PSD Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a reiterat, joi, intr-o declaratie facuta pentru presa, intentia sa de nu mai candida pentru functia de lider al Grupului social-democratilor din Camera Deputatilor, subliniind ca se va concentra pe relatiile europene care pot ajuta Romania.
Viorel Bangala a participat recent la targul traditional Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... La standul sau, iubitorii de arta au admirat si achizitionat obiecte sculptate in lemn de Viorel Bangala:
Cu 206 voturi pentru, si cu 26 impotriva, sambata, Viorel Stanca a fost reinstalat in functia de presedinte al PD Salaj.
Viorel Catarama, membru al PNL, a cerut ieri convocarea unui congres extraordinar al partidului in care sa se hotarasca suspendarea conducerii actuale a formatiunii si desemnarea unui prim-ministru din partea PD.
Iar cand politicienii care se afla in situatii de genul celei descrise mai sus se cheama Viorel Marian Pana sau Bogdan Nicolae Niculescu-Duvaz, situatia este cu atat mai delicata.
Mai exact, potrivit informatiilor vehiculate de lideri democrati, fostii parlamentari Viorel Pana si Bogdan Niculescu Duvaz incearca sa redevina membri ai Partidului Democrat, partid pe care, inainte de alegerile locale, l-au parasit pentru a se inscrie in Partidul Social-Democrat, fara sa anticipeze ca democratii vor ajunge la Putere, iar ei vor ramane fara functiile de odinioara.
Azi, 7 august, Viorel Hrebenciuc inplineste 59 de ani, prilej cu care ii spunem La Multi Ani!. Viorel Hrebenciuc este un om politic important, membru PSD. ... Viorel Hrebenciuc a fost primar al municipiului Bacau si prefect de Bacau.
Viorel Bangala si sotia au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
Cu doar doua zile inainte de Congresul PNL s-a aflat ca Viorel Catarama are si el intentia de a candida pentru presedintia partidului, intentie anuntata de altfel in mod public ieri.
Tatal si, totodata, antrenorul lui Eduard de la Torpedo Zarnesti, Viorel Grosu, e socat:
Fostul subprefect PSD Viorel Popescu, care detinea functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Ramnicu Valcea, a demisionat din partid.
Dialoguri peste timp cu Viorel Roman Reporter: ... Cancelara Angela Merkel preia ideea imediat de la Karl Peter Schwarz si altii din presa democrata occidentala, ca Viorel Roman, si de aici scandalul. ... Viorel Roman: ... pentru Viorel Roman solutia care trebuie adoptata de Romania este catolicizarea in masa.
Managerul Sanatoriului Balnear din Mangalia, Viorel Oleniuc, va fi desemnat in maxim o luna de zile candidatul oficial al Partidului National Liberal pentru Primaria Mangalia.
Eleganta si profesionalism - sunt doar doua dintre calitatile remarcate de constantenii care s-au strans, curiosi, in jurul candidatului Partidului Conservator pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Marian Pana, si a echipei acestuia, pentru a asculta explicatii referitoare la potentialul acestui judet, precum si ideile conservatorilor, care ar putea ajuta economia judetului, dar nu numai, sa se dezvolte.
Candidatul PC pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana a fost insotit si de candidatul la Primaria Constantei, Lucian Iancu, dar si de cativa seniori conservatori. ... "Facem astfel de vizite pentru ca vrem sa venim cu lucruri concrete", a spus Viorel Pana.
Cristian Radulescu (PDL) - 84%, Marton Arpad (UDMR) - 84%, Octavian Mircea Purceld (PRM) - 68%, Varujan Pambuccian (minoritati) - 59%, Crin Antonescu (PNL) - 45%, Viorel Hrebenciuc (PSD) - 41%, Bogdan Ciuca (PC) - 35%.
google-analytics.com