Desi nici unul dintre actorii politici reprezentativi, UN PSD+PUR si Alianta PNL-PD, nu a vorbit pana acum despre posibilitatea reala a unei colaborari postelectorale cu PRM, liderul acestui partid, Corneliu Vadim Tudor, pune deja conditii posibililor petitori, sugerand ca acestia trebuie sa-si curete partidele de corupti.

Liderul PRM, C.V. Tudor, a afirmat sambata la Focsani ca partidul pe care il conduce nu va face aliante post-electorale cu formatiunile care nu-si vor elimina coruptii.
El a aratat ca peremistii nu au a€žnici o intelegere cu nimenia€œ si ca nu vor accepta a€žnici un fel de negocieri cu mafiotiia€œ. a€žDaca vor intelegeri post-electorale, partidele trebuie sa-si elimine mai intai gangsterii si mafiotii din randurile lor si mai apoi stam de vorbaa€œ, a spus Vadim Tudor, care a precizat ca PRM si-a eliminat cu un an inainte de alegeri toti oamenii asupra carora planau acuzatii de coruptie. a€žCandidatii PRM au fost verificati de comisia de cadre a partidului si au fost eliminati de pe listele noastre toti coruptiia€œ, a declarat acesta, precizand ca la 28 noiembrie el va fi cel care va pune o cruce mare pe tot ceea ce a insemnat mafie in Romania.

Promisiuni, promisiuni...

Candidatul PRM la Presedintia Romaniei a declarat, tot la Focsani, ca, daca va fi ales in cea mai importanta demnitate in stat, va sterge datoriile tuturor romanilor la intretinere. Liderul PRM a spus ca ii felicita pe romanii care si-au platit intretinerea, dar ca nu poate fi indiferent la dramele celorlalti romani care sunt dati afara din casa din cauza datoriilor. De asemenea, acesta a spus ca programul de guvernare al PRM are strategii clare in domenii precum agricultura sau sprijinirea tinerilor.
a€žDaca PRM va ajunge la guvernare, vom crea o banca a tine-rilor cu capital de stat si vom face 100.000 de locuinte pentru tineri. De asemenea, taranii trebuie sa stie ca, daca vom fi alesi, vom prelua un milion de tone de grau la rezerva de stat si vom plati 7.000 lei/kg fata de 3.000 lei/kg cat este in prezent pre-tul graului pe piata liberaa€œ, a spus C.V. Tudor.