Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (2.76 secunde)
In paralel, orice regulament, principiu democratic sau lege sunt calcate in picioare. Din motive de opacitate politica. PDL uita insa ca vor pleca de la putere.
In paralel, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu a propus conducerii partidului chemarea la raport a fostului lider de partid pentru a da explicatii cu privire la declaratiile legate de necesitatea unei competitii interne pentru desemnarea candidatului PSD la prezidentiale.
Exclus din PSD, Geoana poate demara oficial constructia unui nou partid, in paralel cu demersuri in justitie privind modul in care conducerea PSD a aplicat legile, pentru ca, din capul locului trebuie spus, actiunile de partid sunt reglementate de legi bine definite, care trebuie respectate ca orice alta lege in stat.
in paralel cu criticarea lui Nastase, el sugereaza ca ar fi loc de un nou partid, mai curat, pe stanga.
In paralel, pregatindu-se pentru alegeri si intelegand ca toate formatiunile de stransura, care il ajuta in prezent sa-i dea o majoritate PDL-ului, nu au nicio sansa de a mai intra in viitorul Parlament, altfel decat printr-o mare alianta preelectorala.
Cert este ca, ori de cate ori are loc cate o sedinta cu prefectii si subprefectii, se poarta, in paralel cu discutiile oficiale, tot felul de tratative, despre cum sa fie unite, marite sau ciuntite unele judete.
In paralel, incercarea de fragmentare a campului politic, cu scopul de a limita votul in favoarea USL, va imprima conflictului politic caracterul unui razboi total.
Si cum autoritarismul merge in paralel cu un anumit climat social, cealalta mostenire pe care puterea ne-o lasa este o societate care oscileaza intre resemnare si cinism, pur si simplu pentru ca nu-si poate vedea viitorul.
A construit la Cotroceni un guvern paralel, care, dupa numirea lui Emil Boc in fruntea guvernului, a devenit principala sursa de legi cu impact decisiv asupra societatii romanesti.
"Am vazut televiziuni ale unor fosti turnatori din Securitate promovand national si international dezastrul din Romania, este obiectivul unei categorii care se teme si de urmarile legii, este obiectivul unor oameni care astazi trebuie sa raspunda in fata legii de a crea dezordine, de data aceasta urcandu-se pe un val indreptatit de nemultumire al oamenilor care au trecut, in paralel, atat printr-un proces dur de ajustari structurale necesare pentru ca Romania sa poata merge inainte - taieri de salarii, cresteri TVA, reduceri sau introduceri de impozite pe un anumite segment de pensii - toate acestea au creat unor oameni care ar vrea ca Romania sa se intoarca la inceputul anilor ‘90 posibilitatea sa se urce pa valul nemultumirii populare", a adaugat presedintele.
In paralel, aliati traditionali ai partidului, precum PNL sau PSDR dezertasera, cautandu-si (si chiar reusind) formule de supravietuire cat mai departe de perdantul taranist.
CorectNews: Vine, vine noua diversiune (Autor: Sorin Rosca Stanescu) M-am intrebat de cateva ori, si probabil se intreaba toata lumea, de ce romanii nu cunosc rezultatele recensamantului.
In paralel cu reducerile salariale din mediul bugetar, mediul privat a fost grav afectat de derapajele economice si de proasta gestiune a economiei romanesti.
In paralel, Cezar Preda sare direct la gatul premierului Ungureanu, intr-un interviu dat Mediafax, pe care il acuza ca a difuzat presei stirea privind plecarea nervoasa din sedinta coalitiei:
S-au contrazis nu in dialog, ci in paralel. Ca sa nu se ia vopseaua. Si da-i, si lupta! Si lupta, si da-i!
Altfel spus, trupa cucereste redutele, iar, in paralel, "generalii" se ocupa cu repozitionari strategice.
De aici, si umflarea fara precedent a aparatului prezidential, transformarea acestuia intr-un fel de guvern paralel, ultima miscare fiind rechemarea din deplasare a controversatului Sebastian Lazaroiu.
Dar, in paralel, si el poate fi suspendat. Viata bate filmul. Spre paguba cetatenilor, iata suntem siliti sa ne intrebam cine isi rupe gatul primul.
In consecinta, actiunilor demolatoare, declansate de catre guvernul paralel din interiorul Palatului Cotroceni, care paralizau activitatea Executivului condus de Victor Ponta, li se raspunde printr-un razboi fulger.
Surse politice au declarat pentru Mediafax ca, in paralel, juristii USL s-au reunit intr-o sedinta in care se discuta documentul in baza caruia sa fie declansata procedura de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
google-analytics.com