Inpolitics.ro : Paruiala generala in PDL dupa demisia lui Frunzaverde

Dupa plecarea lui Frunzaverde, scandalurile se amplifica in interiorul PDL.
Finul lui Boc, Alin Tise, presedintele CJ Cluj, a cerut demisia urgenta a ministrului Transporturilor pe motiv ca a ales Muresul in locul Clujului ca parte a retelei de transport european. "Sunt stupefiat ca ministrul si-a permis, fara explicatii sau vreo consultare, sa decida ca Muresul este potrivit sa fie prins in reteaua transeuropeana de transport rutier si feroviar, iar Clujul nu. Consider ca ministrul Nazare ar trebui sa demisioneze, este un incompetent, iar eu, in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Cluj, cer public acest lucru!", a spus Tise, citat de ziare.com.

In paralel, Cezar Preda sare direct la gatul premierului Ungureanu, intr-un interviu dat Mediafax, pe care il acuza ca a difuzat presei stirea privind plecarea nervoasa din sedinta coalitiei: "Un prim-ministru al Romaniei care face in spatiul public sau care arunca in spatiul public, pentru ca nu de la noi a iesit asa ceva, o asemenea atitudine in speranta de a lua anumite procente personale, partidul care l-a responsabilizat acolo nu o sa ierte niciodata asa ceva".

Nici Emil Boc nu scapa de furia (usor dezlanata si agramata) a lui Preda: "Vinovat este seful meu de partid, care n-a stiut in momentul cand a capacitat personal sa conduca Romania, nu a pus la punct anumite chestiuni pentru care el ca sef de partid le avea in mintea lui, in buzunarele lui obligatorii de facut ca pasi pentru ca partidul meu sa conteze in alegerile din 10 iunie si din noiembrie".