Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (4.67 secunde)
In paralel, am aflat zilele trecute ca ucrainenii descopera pe platoul lor rezerve de gaz-hidrati care sa le asigure necesarul de gaz-metan pentru 1500 de ani!
Li s-a spus ca ANI a avut acele comisii de cercetare a averilor si ca Senatul a taiat puterile ANI prin eliminarea acestora din lege.(...) Aceste comisii au fost infiintate prin legea 115/1996, care a fost abrogata la aparitia Legii ANI, astfel ca cele doua institutii nu au functionat niciodata in paralel", a explicat Gyorgy Frunda prezenta oficialilor straini la dezbaterile comisiilor.
"In acest model noi propunem sa nu scada salariile si pensiile, si, in paralel, sa creasca preturile la utilitati (...) Va trebui sa le explicam (guvernantilor - n.r.) ca sistemul actual al asa-zisei cote unice, peticit cu tot felul de solutii, poate sa fie inlocuit mai bine cu un sistem clar de deduceri, iar acest sistem, cu doua cote, care ar trata si una dintre temele care genereaza miscari sociale, super-polarizarea sociala, este si in interesul lor", a spus Nastase.
In paralel, ridicat la rangul de prim-partid dupa alegeri, liderul PSD poate dicta mult mai usor propriile conditii la negocierile pentru impartirea puterii si posturilor ministeriale.
In mai multe localitati din judetul Olt functioneaza in paralel cate doua organizatii PSD. Unele dintre ele au primit girul conducerii centrale, celelalte au fost declarate ca fiind statutare de catre noua echipa din fruntea PSD Olt.
Demersurile pentru modificarea HG nr. 141 din 2008 vor fi demarate in paralel", a precizat Ovidiu Vanghelie, directorul Directiei patrimoniu a primariei.
In paralel, liderul PSD si membrii grupului de la Cluj aveau intalniri de taina cu cei ai PD, pentru a discuta despre cedarea sefiei Camerei catre Ioan Oltean sau Cristian Radulescu, desi finalmente, succesorul lui Nastase a fost liberalul Bogdan Olteanu.
In paralel, insa, Traian Basescu are nevoie de reluarea ofensivei impotriva PSD si a unor nume din PSD. Scopul: alternativa PSD, tot mai evidenta in sondaje, sa nu se impuna, apreciaza Nastase.
De altfel, Comisia de munca a fost convocata in sedinta luni, urmand a lucra in paralel cu plenul pentru a finaliza raportul asupra Legii pensiilor.
Din Modrogan, in paralel, pedelistii au declansat si ei ofensiva anti-moguli. "Vad foarte multe declaratii in ultima vreme cu privire la instabilitatea politica, ceea ce ar putea constitui un element de nesiguranta si pentru investitori, si pentru cei care se uita la Romania in momentul de fata.
Inspectorii Agentiei Nationale de Integritate sustin ca cei doi parlamentari - unul de la PNL si celalalt de la PDL - sunt incompatibili cu demnitatile detinute, pentru ca au avut si alte functii in paralel.
Paralel cu realitatea. I-a trezit din lauda de sine o voce de primar care a adus in sala vocea strazii:
In 2007, PNL a mai propus ca un referendum, de orice natura ar fi, sa nu se poata desfasura in paralel cu orice tip de alegeri.
In paralel, Raluca Turcan iese cu un interviu la RFI, in care vorbeste de necesitatea plecarii lui Boc din guvern.
Paralel, s-au inceput demersurile pentru constituirea oficiala a grupului independentilor progresisti. Actiunea, pe langa rolul de a satisface pretentiile partenerilor de guvernare, a asigurat si preluarea controlului asupra Biroului de catre Putere, incepand cu sesiunea de primavara.
Sa vedem daca o accepta", prorocea Basescu fix in urma cu doua luni (coincidenta?) Ei bine, in paralel cu pierderea, cel putin in practica, a majoritatii in Camera, pe holurile Parlamentului s-a reincalzit ciorba schimbarii premierului, si asta cand nimeni nu-si mai imagina asa ceva.
in paralel, trustul lui de presa, care parea sa aiba doar mici rafuieli personale cu Crin, incepe sa atace foarte dur si liderii marcanti ai PSD;
In paralel, UNPR face si el aranjamente asemanatoare, tot cu ministrul Dezvoltarii, si strange angajamente ale unor primari liberali sau pesedisti ca la alegerile locale vor candida pe liste UNPR.
In paralel, a fost inventat un alt partid Dan Diaconescu. Acesta are, in contra-pondere, un procent bun in sondaje, desi este fictiv - din punct de vedere legal.
In paralel, Alianta Civica le-a sustinut activ tot pe acestea. Este genul de solutie gandita se pare acum de Sebastian Lazaroiu:
google-analytics.com