Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (3.46 secunde)
In paralel cu aceasta preocupare, Tucan ne-a declarat ca, incepand de astazi, 15 mai a.c., va fi noul director al Companiei Nationale Autostrazi si Drumuri Nationale.
Paralel cu aceste negocieri secrete intre liderii PSD, PD, PLD si Basescu, au loc si o serie de intrevederi a€žstrategicea€ intre PSD si PD.
El a precizat ca, potrivit deciziei luate in Biroul Permanent National, aceasta sesiune parlamentara "trebuie sa produca o clarificare a situatiei politice", in paralel cu "oferirea unui guvern solid si competent".
Democratii au depus la Parlament un proiect privind votul uninominal in paralel cu cel al APD. Gestul acestora vine dupa ce PD si-a asumat, alaturi de PSD si PNL, sustinerea proiectului elaborat de Pro Democratia si discutat de conducerile celor trei formatiuni politice.
In paralel, a precizat presedintele Filialei Municipale Constanta a OTRM, Catalin Boboc, tinerii se pregatesc pentru Scoala de Vara, ce se va desfasura in perioada 5-9 iulie la Neptun.
"De cand sunt in PD, nu am facut decat sa semnalez si sa stric afaceri oneroase de miliarde de euro si, in paralel, sa construiesc legi impotriva coruptiei", arata Marinescu intr-un comunicat remis publicitatii.
In paralel, Guvernul va aloca circa 1,2 milioane de lei pentru realizarea unei campanii de informare, la radio si TV, premergatoare alegerilor europarlamentare, cu scopul de a creste rata participarii la vot.
In paralel cu demersurile facute de seful statului, ministrul de Externe Adrian Cioroianu declara ca va merge inainte cu sustinerea proiectului de crestere a salariilor diplomatilor si ca va incerca, intr-o discutie intre patru ochi cu acesta, sa il convinga de utilitatea legii.
De asemenea, au fost adoptate documentele politice ale noului partid si protocolul de comasare cu PLD. Paralel, s-a desfasurat Congresul PLD, care a aprobat comasarea cu PD si documentele politice ale viitorului PDL.
PD-L nu renunta nici in aceste conditii si cere din nou anularea taxei, in paralel aparand deja discutii despre o motiune de cenzura, astfel incat povestea continua.
Democrat-liberalul a mai adaugat ca saluta "liniile strategice devoalate de PSD in ultimele doua luni, care constau in reactivarea nomenclaturii de partid comunist si a coruptiei care au sufocat Romania intre anii 2000 si 2004, dar si a orientarii catre persoane care se situeaza paralel cu minimum de cultura si gramatica a limbii romane".
De altfel, la ultima canonizare a celor patru sfinti martiri din zona Nasaudului, de duminica trecuta, toate partidele politice si-au trimis reprezentanti care au asistat la slujba de pe o scena construita in paralel cu cea de pe care s-a oficiat Sfanta Liturghie, insa situata mult deasupra locului in care se aflau credinciosii pentru ca acestia sa-i poata vedea pe toti.
In paralel David Craiu, care este de origine evreu, a depus si o sesizare la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), care in cursul lunii februarie l-a gasit vinovat pe Bacalbasa de discriminare si l-a sanctionat cu avertisment.
In paralel, pana la terminarea turului doi, Vasile Delicoti a afirmat ca nu-si va uita nici indatoririle de partid si ca va participa activ la sustinerea colegilor care au intrat in turul doi pentru primariile Murfatlar
Acesta spune ca, paralel cu actiunile organizate la nivel central, au fost demarate actiunile de reorganizare pe plan local, iar mai multi membri PC continua sa mearga in fiecare localitate pentru a verifica daca toti colegii lor consilieri au inteles disciplina de partid.
Acesta spune ca, paralel cu actiunile organizate la nivel central, au fost demarate actiunile de reorganizare pe plan local, iar mai multi membri PC continua sa mearga in fiecare localitate pentru a verifica daca toti colegii lor consilieri au inteles disciplina de partid.
"Crearea si dezvoltarea pietelor locale, A®n paralel cu infrastructura organizationala, de care marile companii multinationale dispun, constituie, atat un model de succes demn de urmat, cat si o prioritate de dezvoltare a economiei romanesti.
CCL-ul sintetizat de tabara adversa, reunita in paralel la restaurantul "Zorile", drept "Cei Care Latra", a adoptat cu unanimitate de voturi demiterea Biroului Permanent Local interimar condus de Constantin Florian, invalidarea deciziei de dizolvare a vechiului Birou Permanent Local, condus de deputatul Laurentiu Mironescu (care a fost criticat pentru neimplicarea sa in campanie), invalidarea deciziilor de excludere din partid a celor 10 contestari, in frunte cu Danut Moisoiu si convocarea in regim de urgenta a unui Consiliu de Coordonare Judetean.
In paralel cu aceste activitati, deputatii trebuie sa aloce timp si circumscriptiilor lor electorale. Deputatii in Parlamentul European nu se grupeaza in functie de nationalitate, ci in functie de afinitatile lor politice.
Una peste alta, pana la alte miscari, Constantin Telegan este hotarat sa conduca partidul in paralel cu Marian Popa si isi propune sa monitorizeze atent activitatea primarului Dumitru Nicolae.
google-analytics.com