Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (5.65 secunde)
Trebuie sa amintim ca listele cu candidati trebuie depuse in paralel si la instanta, unde persoanele in cauza vor fi verificate pentru a se vedea daca indeplinesc conditiile legale, actiune care cere timp.
Potrivit directorului ACN, Valentin Zeicu, urmeaza ca directiile din cadrul companiei sa fie reorganizate, in paralel cu infiintarea uneia noi - cea care se va ocupa de proiectul canalul Dunare-Marea Neagra-Bucuresti.
In paralel, Cristian Dragan se mai ocupa si de scoaterea la licitatie a locurilor de veci care au intrat in posesia statului.
Singurul sau regret este ca in locul sau a fost numit un "personaj complet necunoscut, evident fara experienta si nepregatit", care a oferit singur dovada capacitatilor sale venind la sanatoriu alaturi de un consilier personal, si acela complet paralel cu managementul sanitar sau lumea medicala, fara aprobarea ministerului.
Mai mult, insusi comandantul Politiei Municipiului Mangalia, Nicolae Pescaru, a asistat neputincios la deranjarea ordinii publice, la o manifestare ilegala a oamenilor lui Iorgus - care se pare ca s-a reinscris, in paralel, si in PNTCD.
Deputatii PNL o acuza pe Andronescu de faptul ca, in paralel cu eliminarea acestor discipline, a introdus o ora suplimentara de chimie la clasa a IX-a de la liceele de profil tehnologic, pe care a eliminat-o insa o saptamana mai tarziu, pe 12 martie.
Practic, mergem in paralel cu ambele sisteme (si cu bon de ordine, si la randul clasic) pana cand se mai obisnuiesc cetatenii.
De asemenea, in paralel se desfasoara si verificarile pe linia comercializarii cerealelor, stiut fiind faptul ca suntem in plina campanie agricola.
El a adaugat ca in paralel cu procesul de pace, Israel va continua sa avanseze in stabilirea pacii economice cu ANP si sa inlature interdictia la deplasare, afaceri sau turism, subliniind ca "cei care traiesc cu noi in pace vor prospera.
Concertul va fi urmat de o receptie diplomatica, iar in paralel vom avea si doua expozitii la Centrul Cultural al Ucrainei la Bucuresti.
In paralel cu actiunile specifice programului "Litoral 2009", comisarii Garzii au continuat controalele la operatorii economici care au ca obiect de activitate comertul cu cereale si produse petroliere.
Lucru demonstrazat, de altfel si de faptul ca astazi avem peste 1.200.000 lucratori inregistrati ca si muncitori necalificati, pentru ca patronii sa poata fi "scutiti" de impozitare si contributii mai mari la asigurarile sociale, cat si de incercarea de desfiintare a Inspectiei Muncii, sub pretextul nevoii de restructurare, desi in paralel, Guvernul da Ordonante speciale de infiintare a unor subagentii-capusa.
Dupa cum se stie la nivelul observatorilor politici, convocarea referendumului nu are decat un scop, in ce il priveste pe presedinte, anume aducerea unui segment cat mai mare de nehotarati la vot, in paralel cu influentarea, subliminala, a acestora in favoarea actualului presedinte.
Basescu a mai declarat ca, in paralel, a facut si greseli, dand ca exemplu promulgarea legii maririi salariilor profesorilor cu 50% sau declaratia ca va demisiona daca va fi suspendat.
Cei doi se afla in prezent in situatia paradoxala de activa in grupul independentilor, in paralel cu calitatea de membri PDL.
In paralel, a crescut puterea liderilor locali care au impus si intrarea in 2009, ca mana a doua, a PSD la guvernarea impartita cu PD-L.
In paralel, PC va astepta deznodamantul Congresului PNL de saptamana viitoare pentru a face primii pasi premergatori spre o alianta cu acest partid.
Un alt exemplu este tunelul de transport al alimentelor, construit in paralel cu holul pe care se afla computerul tomograf.
"Intr-adevar, au fost facute copii dupa documente care aveau un caracter secret, strict secret sau chiar de siguranta nationala, din aceasta cauza sapte fosti colegi au dosare la Parchetul General si asteptam finalizarea acestor dosare". Acesta spune ca s-a incercat folosirea DGIPI ca serviciu paralel SRI.
• In primul rand cu plata facturilor la utilitati; • Nu pot fi reduse salariile si pensiile si in paralel majorate preturile la utilitati;
google-analytics.com