Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (8.13 secunde)
pentru mine n-are importanta pragul electoral In cadrul unei emisiuni electorale la TVR 1 (transmisa in direct in paralel si la TVR Info), presedintele suspendat, Traian Basescu a facut o declaratie pe care trebuie sa o tinem minte in zile urmatoare, in caz ca uita de ea:
"In paralel, noul prim-ministru a promis sa creasca salariile bugetarilor si a luat decizia ca pensionarii sa primeasca inapoi banii sustrasi ilegal", se noteaza in analiza specialistilor americani.
Dezbaterile din Parlamentul European din 12 septembrie, anul curent, ne-au aratat ca regimul paralel de putere personala instaurat prin fraudarea alegerilor si santajul institutiilor statului este respins si dezavuat nu numai de poporul roman ci si de personalitatile si institutiile europene și internationale, corect informate si care nu au putut fi corupte sau manipulate de brigazile de propaganda PDL-iste.
Reprezentantii au adoptat, la acea data, o declaratie comuna in care aratau ca Uniunea Europeana se confrunta cu o criza fara precedent si ca trebuie sa mobilizeze toate instrumentele disponibile in vederea stabilizarii economiei, in paralel cu restaurarea conditiilor necesare pentru o crestere durabila si crearea de locuri de munca.
Elena Udrea spune lucruri trasnite Coincidenta, sau nu, CNC al PDL s-a desfasurat in paralel cu Congresele PNL. Sambata a luat cuvantul si Elena Udrea, cea care se vrea sa fie inscaunata numarul 1 in partid.
este oare intamplator ca tensiunile dintre PSD si PNL au izbucnit in paralel cu amplificarea hemoragiei de parlamentari din PPDD si cu intensificarea pregatirilor pentru ruperea PDL?
Si, poate, in paralel, o consultare asupra acordului ca salariile si pensiile sa se dubleze. Sau tripleze. Dincolo de hazul de necaz pe care il provoaca, releva o dezamagire personala pe care nu o ascund.
"In afara agendei, vom discuta si asupra modului in care au intervenit institutiile statului (dupa accidentul aviatic din Apuseni - n.r.), constienti fiind ca in paralel se desfasoara atat verificari sau anchete ale Corpului de control al premierului si ale Corpului de control al ministrului Transporturilor.
Ramane, asadar, ca Guvernul USD sa se ocupe, in paralel cu organizarea campaniei electorale si a alegerilor, de probleme cum ar fi painea romanilor.
In paralel va fi desfasurata o campanie preventiva de informare a cetatenilor cu privire la prevederile Codului penal, legate de infractiuni electorale.
El a scos societatea de sub gestiunea sistemului formal, care inseamna institutii, Constitutie, legi, reguli, si a pus-o sub controlul sistemului paralel de structuri de gestiune, format din parti ale Justitiei, ale serviciilor secrete, grupuri de interese economice, romane si straine, fragmente ale societatii civile, constituite in forme cvasi-politice, care au promovat si promoveaza o agenda privata, departe de agenda publica si de interesul national.
Poate ca, in paralel cu marile proiecte nationale, pe dl Iohannis ar trebui sa-l preocupe si aceste manifestari jignitoare la adresa tuturor romanilor de buna credinta, chiar daca ele sunt organizate de o formatiune ai carei lideri l-au sprijinit public si explicit in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
Mi-as dori mult ca, in anii ce vin, in paralel cu comemorarea victimelor, sa incercam sa cunoastem cat mai multi dintre bravii cetateni romani care au facut astfel de gesturi in timpul razboiului.
Obiectivul Guvernului Romaniei, in anul 2015, este cresterea economica utilizand in acest sens toate parghiile economice si fiscale care sa stimuleze sectorul privat si sa permita cresterea calitatii investitiilor publice, in paralel cu refacerea plasei de siguranta sociala.
Acest lucru nu tine doar de atitudine, ci si de faptul ca, prin modelul de guvernare in care stimularea economiei si reparatiile sociale merg foarte bine in paralel, Romania isi permite sa refuze conditii care ar dauna nivelului de trai al cetatenilor.
Se preconizeaza sprijin pentru familiile in situatie de saracie extrema, conditionat de participarea scolara a copiilor (conditional cash transfers), in paralel cu promovarea conceptului child friendly school .
- Ponta trebuie ca in paralel sa reinventeze PSD, sa-l tranforme dintr-o intreprindere de suport electoral, intr-un laborator de idei, dar si in intreprindere de comunicare.
Ce si-or fi spus colegii liberali, in paralel cu admiterea, din start, a realitatii aritmetice a esecului motiunii? Ca si cea mai patrata roata se invarte cateodata?
Este vorba de proiectele de legi privind achizitiile publice, achizitiile publice sectoriale, concesiunile de lucrari si concesiunile de servicii, respectiv remediile si caile de atac in materie de atribuire a contractelor de achizitie publica, a contractelor sectoriale si a contractelor de concesiune si pentru organizarea si functionarea Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.Simpla enumerarea a acestor proiecte de acte normative este, cred eu, suficienta pentru a intelege importanta lor deosebita privind imbunatatirea legislatiei nationale in sfera achizitiilor publice in termeni de transparenta, corectitudine, claritate si simplificare, cu impact potential evident in ceea ce priveste perspectivele de consolidare a mediului de afaceri si investitional in Romania, in paralel cu stimularea activitatii agentilor economici mai mari sau mai mici, inclusiv a sectorului IMM-urilor.Trebuie subliniat, in acelasi timp, faptul ca adoptarea acestui pachet de legi se inscrie in demersurile constante si sustinute ale Parlamentului Romaniei si Senatului, in calitate de prima Camera parlamentara sesizata, privind alinierea legislatiei nationale la prevederile acquis-ului comunitar in domeniu, inclusiv in ceea ce priveste implementarea unor elemente importante din jurisdictia Curtii de Justitie a UE in materia achizitiilor publice si a concesiunilor.Dincolo de detaliile tehnice aferente celor patru legi, este important sa remarcam ca adoptarea pachetului de legi in sfera achizitiilor publice vine sa corijeze o serie de disfunctionalitati si minusuri evidente care persistau in acest domeniu la nivel national, cu referire expresa la:
Toate aceste conturi vor fi inregistrate, in paralel, si de Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), institutia care va supraveghea si va controla toate operatiunile financiare.
google-analytics.com