Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (2.58 secunde)
Sarbu a declarat, vineri, la Arad, ca partidul din care face parte este unul "puternic", care "nu este impresionat" de candidatura lui Sorin Oprescu la presedintia tarii. ... "Nu ne influenteaza cu nimic candidatura lui Sorin Oprescu.
Oprescu cere bani chinezilor pentru autostrada. ... Ma voi intalni cu reprezentantii Beijing Construction Engineering Group cu care incerc sa inchei un parteneriat public - privat atat pentru autostrada, cat si pentru alte proiecte de infrastructura", a declarat, luni seara, Sorin Oprescu, potrivit MEDIAFAX.
Oprescu vrea trenuri magnetice in Bucuresti, dupa modelul Shangai. Revenit in tara dupa o vizita oficiala la Beijing si Shanghai Sorin Oprescu a spus ca ar vrea sa contruiasca in Bucuresti o linie pentru trenuri magnetice.
Oprescu: ... Lucrarile pentru supralargirea Soselei Pipera si pasajul denivelat sunt in grafic, fiind amplasate grinzile pe trei tronsoane ale podului si executati toti pilotii forati, iar problema exproprierilor este rezolvata, a declarat, duminica, primarul general Sorin Oprescu.
Pasajul Basarab va fi inaugurat sambata, cand bucurestenii sunt invitati la o promenada, urmand ca de duminica, la ora 6.00, acesta sa fie deschis traficului auto, a anuntat vineri, primarul Capitalei, Sorin Oprescu.
Oprescu bifeaza prima mare realizare: ... Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a mers azi, conform Mediafax, la centrul de monitorizare a traficului din Soseaua Oltenitei nr. ... In replica, primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a spus:
Oprescu: "Bulevardul Uranus va fi in forma de pisu’ boului" Primarul general, Sorin Oprescu, a declarat vineri seara, la Realitatea TV, ca Hala Matache din zona Buzesti nu va fi nici demolata, nici mutata din loc, traseul Bulevardului Uranus fiind deviat prin fata actualei cladiri.
Planul Integrat de Dezvoltare Urbana, lansat miercuri, cuprinde proiecte in valoare de 200 milioane euro, potrivit primarului general Sorin Oprescu. ... Oprescu viseaza sa termine proiectele din PIDU in doi ani "Proiectele din PIDU au o valoare de 200 milioane de euro.
Oprescu amana cu doua luni termenul de finalizare a parcarii de la Universitate VEZI CUM ARATA ACUM Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat joi, cu prilejul vizieti pe santierul de la Universitate, ca lucrarile la parcarea subterana vor fi finalizate pana la sfarsitul lunii mai 2012.
Proiectele intarziate ale primarului Oprescu Centrul Vechi trebuia finalizat din vara anului trecut.
Primul tronson al bulevardului Buzesti-Berzei-Uranus, finalizat in iulie Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat joi stadiul lucrarilor la bulevardul "Diametrala nord-sud Buzesti-Berzei-Uranus". ... Acum sunt aproape finalizate lucrarile la retelele edilitare si se mai lucreaza la carosabil si la calea de rulare a tramvaiului" , a declarat Sorin Oprescu.
Oprescu promite o noua sala polivalenta. Afla unde si cand Primarul Sorin Oprescu promite o noua sala polivalenta si olimpica de pana la 12.000 de locuri. ... E olimpica si in acelasi timp polivalenta pentru ca e pregatita si pentru evenimente", a declarat Sorin Oprescu la Romania TV.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
cotidianul.ro/ Intr-un interviu pentru b1TV Un alt subiect in interviul lui Catalin Striblea cu Sorin Oprescu a fost cel referitor la autostrada suspendata si informatiile aparute in presa in cadrul unei discutii avute de primarul general al Capitalei cu jurnalistii americani cum ca ar fi deja gata.
Sorin Oprescu l-a preluat dupa alegerea sa in functia de primar general, iar in urma cu cativa ani anunta chiar ca il va termina in 2012. ... Primarul general, Sorin Oprescu declara anul trecut ca nu va renunta la proiectul Arena Bucurestilor chiar daca Ministerul Dezvoltarii are unul similar.
Arena lui Oprescu are sprijinul Guvernului Sorin Oprescu si Victor Ponta au semnat protocolul privind realizarea Salii Multifunctionale Bucuresti, incheiat intre Primaria Bucurestiului si Guvernul Romaniei. ... Dorim ca la sfarsitul anului 2015 sa va invitam sa vedeti ca ne-am tinut de cuvant", a spus Sorin Oprescu.
Anul trecut, cand Maia Morgenstern a fost numita director interimar al Teatrului Evreiesc de Stat din Capitala, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a promis ca Primaria Municipiului Bucuresti va incepe demersurile pentru schimbarea denumirii Teatrului Evreiesc.
AmosNews - Sorin Oprescu: ... Bonus, primarul general Sorin Oprescu promite un foc de artificii de neuitat.
JURNALUL NATIONAL - Oprescu: Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
Dupa ce favoritul PSD pentru Primaria Capitalei, Sorin Oprescu, a spus pe sleau ca nu-l pasioneaza sa candideze la scaun, Organizatia PSD Bucuresti nu a avut de ales si l-a lansat in cursa electorala pe al doilea clasat in sondajele pesediste, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 care este.
google-analytics.com