Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (4.15 secunde)
La doar cateva zile dupa scrisoarea deschisa prin care a aruncat cu cenusa in Mircea Geoana si cu busuioc frumos mirositor cu emulsificatori de prezidentiabilitate in Sorin Oprescu, fostul presedinte executiv al partidului, Octav Cozmanca, anunta numele unui nou partid politic de stanga in care spera sa adune adevaratele valori ale social-democratiei romanesti.
Avantajul independentului Sorin Oprescu, in lupta pentru Cotroceni, rezulta din faptul ca este un bun vorbitor de "smechereasca", asemenea lui Traian Basescu, si nu este un "candidat-eprubeta", pe modelul brevetat de Mircea Geoana, a declarat analistul politic Dan Pavel.
Sorin Oprescu (independent) - 14% 5. ... Sorin Oprescu - in acest ultim scenariu propus de CCSB, seful statului ar suferi cea mai dura infrangere, Oprescu obtinand nu mai putin de 57% din voturi, fata de cele 43 de procente care i-ar veni lui Basescu.
Sorin Oprescu ar castiga 10 procente din voturile cetatenilor, Corneliu vadim Tudor 7%, Gigi Becali 5 procente, Kelemen Hunor - 4%.
Mai mult, liderul PSD este surclasat inclusiv de independentul Sorin Oprescu, care il depaseste cu peste 8 procente. ... Sorin Oprescu - 21,31% 4.
Basescu batut de Geoana, Antonescu si Oprescu In privinta optiunilor de vot pentru presedintie pe primul loc continua sa se afle Basescu - 31%, urmat de Mircea Geoana-22%, Crin Antonescu-18%, Sorin Oprescu - 13%, Vadim Tudor - 7%, Gigi Becali-5% si Kelemen Hunor-3%.
Candidatul independent la Presedintie Sorin Oprescu a anuntat, la Brasov, ca in jurul sau nu va fi format niciun partid politic, precizand ca ideea crearii unui nou partid poate fi un "gand al domnului Cozmanca". ... Politicul nu are ce cauta in justitie, sanatate sau educatie", a spus Sorin Oprescu.
Potrivit sondajului, Basescu ar obtine in turul intai 33% din voturi, urmat de Mircea Geoana - 22%, Crin Antonescu - 16, Sorin Oprescu - 16%, Gigi Becali - 5%, Vadim Tudor - 5%, Kelemen Hunor - 3%.
43.764 cuvinte in cazul lui Mircea Geoana, 67.780 - Traian Basescu, 35.402 - Crin Antonescu si 31.258 cuvinte pentru candidatul Sorin Oprescu.
Mircea Geoana a precizat ca, pentru sprijin in turul II, nu va alege si nu va renunta la niciun partid, el facand apel la votantii altor candidati sa il sustina si mentionand numele lui Sorin Oprescu, cu precizarea ca Bucurestiul trebuie sprijinit cu resurse.
Intre cei care lucreaza la noul proiect se numara, din informatiile Inpolitics, Miron Mitrea (cu un picior inca in PSD), Sorin Oprescu (independent), Dan Ioan Popescu (PC), Cristian Diaconescu (?) si, surpriza, Ioan Rus, liderul grupului de la Cluj (format din alti trei semi-rejectati) care e, si el, satul pana in gat de ce se intampla in randul social-democratilor.
Totodata, liderul PNL a cerut social-democratilor si primarului Sorin Oprescu sa abandoneze pasivitatea pe care o manifesta in acest caz, care ar putea fi socotita si "complicitate", si sa ia pozitie certa in favoarea cetatenilor Bucurestiului.
Intr-o conferinta de presa, liderul Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP), Sebastian Oprescu, a anuntat ca membrii lui de sindicat vor declansa greva generala pe termen nelimitat din 27 septembrie, apreciind ca "functionarul public este flamand si indatorat".
Aproximativ 100 de angajati din Ministerul de Finante au oprit activitatea ieri a declarat Sebastian Oprescu, presedintele Sindicatului National al Functionarilor Publici (SNFP).
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, ca juristii municipalitatii bucurestene vor stabili, intr-o saptamana sau doua, daca exista temei legal pentru organizarea referendumului privind desfiintarea sectoarelor.
USL - PDL 59 - 21 USL ar primi 59% din sufragiile bucurestenilor, daca duminica ar fi alegeri locale, iar primarul general Sorin Oprescu ar fi ales cu 58% din voturi, releva un sondaj CCSB, realizat in perioada 10 - 13 iulie 2011, la solicitarea Pro Democratia.
"Alegerea domnului Mitrea ca sef de campanie a lui Sorin Oprescu este o idee nu foarte fericita, ca sa nu spun nefericita.
Alegerea domnului Mitrea ca sef de campanie a lui Sorin Oprescu este o idee nu foarte fericita, ca sa nu spun nefericita.
xxx Inainte de sedinta Comisiei de Integritate a PSD, Mircea Geoana a sustinut o conferinta de presa in care i-a acuzat pe liderii USL, Victor Ponta si Crin Antonescu, ca au urmarit intentionat sa-l debarce de la conducerea Senatului, pentru a-l pedepsi ca a facut o vizita la Washington, in timp ce planul lor pentru o vizita similara, in "tripleta" cu primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a esuat.
"La primaria condusa de Sorin Oprescu exista actiuni asemanatoare celor de la Cluj. ... Iar in cazul sustinerii UNPR, acest lucru s-ar putea intampla chiar daca Sorin Oprescu va candida", a spus el.
google-analytics.com