Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (2.91 secunde)
In calculele pentru confruntarea cu Sorin Oprescu, PDL ar merge pe mana deputatului PDL Silviu Prigoana, in conditiile in care, cel putin in momentul de fata, uneperistul Cristian Popescu Piedone nu da semne ca ar vrea sa intre in cursa pentru Capitala.
La mijloc poate fi vorba si de o strategie a PDL, care este constient ca la nivelul Capitalei o alianta cu Becali nu ar fi adus nimic bun, dar in acelasi timp o candidatura separata ar putea rupe din voturile lui Dan Diaconescu, pentru ca sondajele arata ca Sorin Oprescu nu mai poate fi ajuns.
Oprescu: ... Sorin Oprescu, la 20. ... In discursul sau, liderul PSD a explicat ca liderii USL sunt cei trei muschetari, carora li s-a adaugat al patrulea, si anume Sorin Oprescu.
Oprescu e deja castigatorul Primariei Capitalei Actual edil al Capitalei, Sorin Oprescu, ar castiga fara probleme un nou mandat, cu 65% din voturi.
• Da, Tariceanu, ca profil, prestanta, imi pare mai complet ca "doctorul" (Sorin Oprescu)! ... Oprescu : ... Prin Sud-Estul tarii, da, ar avea destula alonja un Oprescu!
cotidianul.ro/ Intr-un interviu pentru b1TV Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a abordat si chestiunea unei viitoare candidaturi la alegerile locale de la Primaria Capitalei din 2016:
Comisia Europeana (CE) ar putea formula in perioada imediat urmatoare o opinie in cazul investigatiei referitoare la privatizarea Automobile Craiova, a declarat presedintele Consiliului Concurentei, Gheorghe Oprescu.
Bancile comerciale au constatat de la inceputul acestui an o scadere a volumului de credite ipotecare acordate, pe fondul reducerii puterii de cumparare ca urmare a fluctuatiei cursului valutar ti a crizei financiare internationale, sustine presedintele Alpha Bank, Sergiu Oprescu.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a inaugurat vineri lucrarile la noul pod peste raul Dambovita, dintre strada Piatra Craiului si Soseaua Virtutii, parte din proiectul de constructie a 12 kilometri de drum in regim de autostrada, respectiv Splaiul Independentei - Autostrada Bucuresti-Pitesti.
Sorin Oprescu sa faca mai intai autostrada suspendata - Un guvern de tehnocrati ar fi un guvern mai bun? ... - Ce parere aveti de Sorin Oprescu? ... - Poate ca Sorin Oprescu are o sansa, daca joaca rolul independentului.
Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei a verificat astazi lucrarile de la Pasajul Basarab.
Potrivit primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, artera va fi finalizata in curand. "Se lucreaza pentru deschiderea Bulevardului Matei Basarab, cel de pe vremea lui Ceausescu, care n-a fost functional niciodata", a explicat edilul-sef Sorin Oprescu.
Primarul General, Sorin Oprescu, a vizitat santierul de la Pasajul Basarab. ... In rest, mergem inainte si am inceput, dupa cum puteti vedea, amenajarea spatiilor verzi de sub pod", a declarat Sorin Oprescu.
La intersectia strazilor Filitti si Franceza din Centrul Istoric al Bucurestiului (CIB) se va construi o parcare supraetajata, cu 5-6 etaje si peste 800 de locuri, urmand ca parterul sa fie ocupat de autocare, iar la etaje sa fie parcate autoturismele, a declarat, vineri, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu.
Alte proiecte de infrastructura blocate in Bucuresti Pe mandatul lui Sorin Oprescu, mai multe lucrari ale Primariei Capitalei au fost blocate in instanta din pricina absentei unui PUZ, sau a faptului ca acesta era incomplet.
Pasajul Basarab va fi deschis pentru traficul rutier, duminica, de la ora 6.00, acesta, a anuntat vineri Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei. ... Este semnat, e oficial, este rezultatul constatarilor facute de toti cei ceruti de lege", a spus Oprescu.
"In conditiile accidentului de munca de acum doua zile cand un zid a cazut peste 6 muncitori, eu cred ca nici chiar Oprescu nu ar trebui sa se joace astfel cu vietile oamenilor. ... Oprescu se crede insa mai presus de lege", critica ministrul.
Pasajul Mihai Bravu va fi gata la primavara Pasajul suprateran Mihai Bravu-Splai Unirii va fi terminat in aprilie 2012, a anuntat joi primarul general, Sorin Oprescu. ... In primele patru luni ale anului urmator pasajul va fi gata", a declarat primarul general Sorin Oprescu.
Angajati din Primaria Capitalei, oficiali ai Federatiei Romane de Fotbal, bodyguarzi si multi ziaristi asteptau masinile care sa-i aduca pe premierul Emil Boc si pe primarul general Sorin Oprescu. "Premierul si-a manifestat inca de saptamana trecuta dorinta sa viziteze Stadionul National", a lamurit Oprescu motivul vizitei de protocol.
Oprescu a verificat stadiul lucrarilor la obiectivul "Supralargire Soseaua Pipera" Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat stadiul lucrarilor la "Supralargire Soseaua Pipera (Floreasca-CF Bucuresti-Constanta)+ Pasaj denivelat".
google-analytics.com