AmosNews - Sorin Oprescu: Focul de artificii din acest an va fi mai mult decat a fost vreodata
Un primar care stie cum sa panseze acolo unde gigacaloria doare cel mai tare...
Zeci de mii de bucuresteni vor sarbatori Anul Nou la petreceri in aer liber. Unul dintre punctele fierbinti va fi Piata Constitutiei, din fata Parlamentului. Loredana, Connect-R si Vunk sunt cateva dintre numele mari care vor canta pe o scena uriasa din centrul Capitalei. Bonus, primarul general Sorin Oprescu promite un foc de artificii de neuitat.
Municipalitatea plateste pentru petrecere in jur de 200.000 de euro.
"Pe 30 seara, scena va fi terminata, pentru ca avem repetitii undeva incepand cu ora 15.00, pe scena vor urca artistii pentru repetitie", a spus primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, care a mers sa vada stadiul lucrarilor la scena din Piata Constitutiei, unde municipalitatea organizeaza petrecerea de Revelion 2014.
Autoritatile au pregatit peste 20 de tone de tone de materiale pirotehnice pentru focul de artificii pentru noaptea dintre ani.
"Focul de artificii anul asta e mai mult decat a fost vreodata si eu sper sa iasa foarte bine, sa-i multumeasca si pe cei din palat si pe cei prezenti aici. Eu invit pe toti bucurestenii, placerea dansilor e si placerea noastra, aceea de a avea cateva ore de distractie, de a simti foarte bine si de a creste si titlul de speranta pentru anul care vine. M-au obisnuit bucurestenii: 40.000, 50.000 avem locuri pentru toata lumea si sper ca toata lumea sa se simta bine", a spus primarul general.