Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (3.21 secunde)
Ultimul zvon de pe scena politica este ca Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, urmeaza sa-si lanseze candidatura pentru alegerile prezidentiale pe 20 septembrie.
Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, i-a criticat pe Miron Mitrea si Octav Cozmanca spunand ca acestia "nu avut curaj niciodata in viata lor" si au beneficiat timp de 20 de ani de privilegiile PSD, iar acum "se maimutaresc" si vin in sprijinul lui Basescu, impreuna cu Sorin Oprescu.
Sediul de campanie al staff-ului lui Sorin Oprescu s-ar afla intr-unul din sediile Universitatii "Spiru Haret". ... Autorul stirii spune ca rectorul Universitatii "Spiru Haret", Aurelian Bondrea, cu intreg colectivul didactic al acestei institutii ar fi trecut in barca lui Sorin Oprescu.
Puteti citi in continuare partea a doua a discursului lui Sorin Oprescu, din 5 octombrie, de la Hotel Caro. ... Oprescu a tinut un discurs lozincard, perfect populist (1)" . ... Eu, Sorin Mircea Oprescu, vreau o Romanie normala!
Candidatul independent Sorin Oprescu are pe pagina sa oficiala o sectiune dedicata celor care vor sa-l ajute in campanie in calitate de voluntari.
Primarul general Sorin Oprescu, candidat la presedintie, a declarat ca nominalizarea lui Klaus Johannis ca prim-ministru este una oportuna, adaugand insa ca mandatul acestuia nu ar trebui sa fie unul interimar, ci sa se prelungeasca si dupa alegerile prezidentiale."Nominalizarea lui Klaus Johannis este o alegere desteapta si ar fi bine sa duca acest mandat nu numai in aceasta perioada, ci si dupa alegerile prezidentiale.
Candidatul independent la presedintie, Sorin Oprescu, a afirmat, la Iasi, ca mai multi lideri ai PSD au inceput sa arunce in mediul public zvonuri legate de lucruri pe care le-ar fi facut primarul Capitalei.
Octav Cozmanca, strategul lui Sorin Oprescu, si-a modificat planurile politice de moment: ... Cozmanca mai spune ca diferenta dintre Geoana si Oprescu este, in sondajele reale, de 2-3 procente, in ciuda datelor oficiale care, in opinia sa, "sunt masluite la greu".
Din datele CURS reiese ca actualul primar al Bucurestiului, Sorin Oprescu, nu are nicio sansa sa ajunga in turul doi al alegerilor prezidentiale.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a respins, marti, afirmatiile aparute in presa conform carora ar reveni in Partidul Social Democrat, sustinand, intr-un comunicat transmis presei, ca isi mentine statutul de independent si ca singurul sau obiectiv actual il reprezinta realizarea proiectelor pe care le-a propus bucurestenilor.
Sincer, cred ca Victor Ponta il vrea pe Sorin la Capitala Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, a declarat luni ca, atat timp cat Sorin Oprescu e plasat mai bine decat el in sondaje, il va sustine pe acesta pentru un nou mandat de primar al Capitalei.
in fine, Oprescu da dovada de o graba suspecta in privinta inaugurarii pasajului Basarab si a ocuparii unei felii groase din peisajul politico-mediatic, exact in perioada in care USL avea programata prezentarea etapizata a ofertei de guvernare; ... Sorin Oprescu.
Social-democratii s-au intalnit luni seara pentru a lua primele masuri dupa anuntarea sustinerii candidaturii lui Sorin Oprescu pentru Primaria Capitalei si l-au nominalizat pe senatorul Miron Mitrea drept seful campaniei electorale a partidului pentru alegerile locale din Bucuresti, potrivit Mediafax.
Reactia UNPR vine in urma declaratiilor presedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, care a afirmat, joi, la sedinta PSD sector 3, ca atunci cand a fost o atitudine ostila din partea PSD pentru candidatura lui Sorin Oprescu la primaria capitalei el s-a exprimat deschis.
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a lansat, intr-un interviu acordat vineri agentiei MEDIAFAX, o serie de critici la adresa lui Miron Mitrea, afirmand ca alegerea acestuia ca sef de campanie a lui Sorin Oprescu este o idee nefericita.
Pentru Sorin Oprescu. ... votati-l pe Oprescu, daca vreti sa-mi faceti in ciuda! ... O inscenare, mai mult sau mai putin reusita, va porni din start cu o credibilitate apropiata de zero, dupa ce l-ai denuntat public pe Oprescu drept inamicul nr.
Ce-i transmite Sorin Oprescu celui mai proaspat contracandidat, Silviu Prigoana Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a afirmat sambata ca proaspatul contracandidat din partea PDL, Silviu Prigoana, pentru alegerile din iunie 2012, este un luptator care cunoaste arta conversatiei si i-a urat "succesuri depline".
Prezentam partea a doua a discursului primarului Capitalei, Sorin Oprescu, despre platforma sa program, sustinut Joi: ... Daca am spus la Pasajul Basarab, transparent si deschis, ca este un obiectiv inceput de Basescu si terminat de Oprescu, tot asa voi face o placuta si pentru subiectul cainilor comunitari:
Prezentam prima parte a discursului primarului Capitalei, Sorin Oprescu, despre platforma sa program, sustinut Joi: ... o Nu trebuia sa vina Oprescu sa-l termine, daca cei de dinaintea mea s-ar fi tinut serios de treaba, l-ar fi terminat ei inca din 2008.
cotidianul.ro/ Intr-un interviu pentru b1TV Primarul general al Capitalei Sorin Oprescu a vorbit in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, moderata de Catalin Striblea, despre PSD, demisia premierului din conducerea partidului si noul presedinte interimar al social democratilor, conform b1TV.
google-analytics.com