Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (4.45 secunde)
Dupã ce favoritul PSD pentru Primãria Capitalei, Sorin Oprescu, a spus pe sleau cã nu-l pasioneazã sã candideze la scaun, Organizatia PSD Bucuresti nu a avut de ales si l-a lansat in cursa electoralã pe al doilea clasat in sondajele pesediste, Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5 care este.
Rezultatele primelor sondaje de opinie il dau pe domnul Sorin Oprescu drept principal favorit in optiunile bucurestenilor pentru fotoliul de primar al Capitalei.
Liderul PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, si-a recunoscut, in sfarsit, interesul pentru ocuparea functiei detinute in acest moment de Mircea Geoana. Oprescu a avut aceasta revelatie facuta in mijlocul pietei Bucur-Obor, cu ocazia demararii unei campanii nationale a PSD impotriva Aliantei PNL-PD.
Presedintele PSD Bucuresti Sorin Oprescu si-a lansat, ieri, in mod oficial, candidatura la sefia partidului. Oprescu a atacat dur actuala conducere social-democrata despre care a spus ca "trage partidul in jos":
Numele vehiculate in interiorul orga-nizatiei sunt cele ale lui Sorin Oprescu, Doru Giugula, Ionel Blanculescu, Vlad Dumitrescu, Marian Vanghelie si Dan Darabont.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, nu s-a hotarat inca daca se inscrie in cursa pentru prezidentiale. ... Daca iau hotararea pozitiva, si eu sper sa iau hotararea pozitiva, am sa merg si prin tara", a precizat Sorin Oprescu.
El a facut anuntul cu putin timp inainte de inceperea conferintei si a precizat ca se gandeste la o echipa din care ar dori sa faca parte Adrian Severin, Marian Sarbu, Cristian Diaconescu, ba chiar si Sorin Oprescu daca va reveni in partid, asa cum a declarat public mai demult.
Sorin Oprescu: "Am vrut sa incerc 20 de masini electrice..." Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, a declarat, pentru Gandul, ca a intentionat sa probeze 20 de prototipuri de masini electrice, ca sa-si dea seama daca sunt viabile pentru traficul din Capitala, dar a fost victima unor promisiuni neonorate.
Actualul primar general, Sorin Oprescu, ar putea fi bine pozitionat pentru Cotroceni.
Suflul reformator adus de Sorin Oprescu in PSD Bucuresti reiese si din declaratiile sale de o aciditate de-a dreptul vitriolanta. Vorbind aseara despre membrii de partid care nu zic sau fac niciodata nimic, Oprescu le-a caracterizat in versuri prestatia:
Liderul interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat luni seara ca nu vizeaza - la viitorul Congres PSD - functia de presedinte a partidului.
Drept raspuns la situatia critica in care se afla sistemul medical, senatorul PSD Sorin Oprescu a anuntat ieri in plenul Senatului depunerea unei motiuni simple pe tema reformei in domeniul sanatatii.
PSD Bucuresti ar putea decide in aceasta saptamana inlocuirea lui Dan Ioan Popescu cu Sorin Oprescu. ... La ora actuala, PSD Bucuresti este condus interimar de senatorul Sorin Oprescu.
PSD Bucuresti nu ia masuri ireale In acelasi timp, presedintele organizatiei PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat marti seara, la finalul unei sedinte cu liderii de organizatii, ca organizatia Bucuresti nu va lua nicio masura in privinta fostului presedinte PSD Adrian Nastase, fara o baza reala.
Posibilul contracandidat al lui Geoana, Sorin Oprescu, nu a reusit sa impiedice trucul lui Geoana. "Daca unitatea de masura a solidaritatii in partid sunt metrii patrati de pupat clanta in Kiseleff, atunci am stat 16 ani degeaba in acest partid", a constatat Oprescu.
Desi a fost convins de colegi sa nu candideze la presedintia PSD, Sorin Oprescu ramane un critic foarte acid al actualei conduceri social-democrate.
Oprescu nu accepta aranjamentele In schimb, senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat duminica seara, la Antena 3, ca nu va accepta un congres PSD "aranjat". ... Eu ma bazez pe felul in care ma cunosc acesti oameni de ani si ani de zile", a precizat Oprescu.
Ersilia Oprescu, viitor inspector la bursa zvonurilor O parte din zvonurile care circula despre inlocuirea directorilor numiti de PD au ajuns si la urechile acestora.
"Sunt discutii in PSD ca domnul Iliescu l-ar sustine pe Oprescu sa candideze la prezidentiale, avand in vedere ca domnul Geoana nu este asa bine in sondaje. ... Domnul Oprescu cred ca se gandeste serios la posibilitatea sa candideze.
In schimb, Diana Oprescu, cea care a coordonat Agentia pentru Protectia Mediului pana in luna iunie a. ... 000 lei iar sotul sau Liviu Oprescu incaseaza de la Ministerul Administratiei si Internelor un salariu anual de 40.
google-analytics.com