Cautare

772 de rezultate pentru "oprescu" (8.30 secunde)
Senatorul PSD Sorin Oprescu, directorul spitalului unde a fost internat Ion Iliescu, a declarat ieri ca fostul sef al statului se simte foarte bine, iar informatiile potrivit carora starea sa de sanatate ar fi mult mai grava sunt simple speculatii.
Senatorul PSD Sorin Oprescu vrea ca perioada discutiilor despre elemente corupte in partid sa fie depasita, el apreciind totodata ca PSD nu este un partid de „hoti“, „derbedei“ si „golani“.
Oprescu face pasaje in ciuda specialistilor Dorinta lui Sorin Oprescu de a le tranti bucurestenilor in fata, la alegerile din 2012, faptul ca le-a umplut subsolurile de pasaje, nu e chiar pe placulcarcotasilor care se dau specialisti in urbanism si trafic.
Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, a declarat ieri ca Polul Social nu este preconizat a fi o structura politica, ci un forum de dezbateri, asa cum a afirmat de mai multe ori si Ion Iliescu.
Sorin Oprescu si Marian Vanghelie au tinut ieri prima conferinta de presa in calitate de lideri statutari ai PSD Bucuresti, dupa alegerile de joi:
Neculai Ontanu, primarul sectorului 2, si-a anuntat ieri intoarcerea in PSD, motivandu-si gestul prin legea alesilor locali care l-a obligat sa-si declare apartenenta politica, dar si pentru ca, spune el, s-a schimbat atmosfera la filiala de cand au venit la conducere Oprescu si Vanghelie.
Presedintele executiv al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat joi ca declaratiile liderului filialei, Sorin Oprescu, privind o eventuala candidatura la conducerea partidului au fost interpretate in organizatie drept o dorinta a acestuia de a fi vicepresedinte in echipa lui Mircea Geoana.
Presedintele PSD Bucuresti, Sorin Oprescu, i-a informat miercuri seara pe membrii organizatiei 44 Bucuresti - al carei membru este - despre "intentia ferma" de a candida la functia de presedinte al PSD, au declarat surse din cadrul filialei. Oprescu nu si-a lansat, in cadrul organizatiei de baza nr.
Discursul acestuia, in care isi ruga simpatizantii sa acorde voturile sale lui Sorin Oprescu, a facut mai mult rau acestuia, in cele din urma medicul pierzind inca o data in fata lui Mircea Geoana.
Liberalul este convins ca Sorin Oprescu era, cel mai probabil, singurul pesedist capabil sa lupte de pe pozitii egale cu liderii partidelor aflate la guvernare. Asta pentru ca doctorul Oprescu e facut din acelasi material ca si Traian Basescu si George Becali.
Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat ca asteapta ca liderii PSD sa-i dea la Comitetul Executiv de vineri raspunsul la intrebarea de ce nu trebuie sa candideze el la Primaria Capitalei si le-a transmis colegilor sai ca nu a cerut nimic altceva decat sa intre in lupta electorala.
Titus Corlatean, secretarul general al PSD, a declarat miercuri pentru Mediafax ca respingerea candidaturii lui Sorin Oprescu la Primaria Generala a Capitalei simplifica lucrurile pentru PSD, in ceea ce privette campania electorala.
Nu mai este nici un secret ca domnul Oprescu este sustinut de aproape intreg PSD-ul, desi am vazut cateva brese la cei cu care nu s-a inteles in ultimul timp", a aratat Vasile Blaga.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, joi, ca liderul organizatiei Bucuresti, Marian Vanghelie, care a anuntat ca nu va vota cu Sorin Oprescu in turul doi al alegerilor pentru Primaria Capitalei, este mai "original".
Vicepretedintele PNL Teodor Atanasiu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa la Alba Iulia, ca PNL nu dorette sa se amestece in lupta pentru Primaria Capitalei, deoarece in turul doi se lupta "doi FSN-itti", "doctorul Oprescu cu vametul Blaga", care nu au doctrine ti nu au principii.
Crin Antonescu, vicepresedintele PNL si-a lansat miercuri candidatura pentru colegiul senatorial 2 din sectorul 1, la o cafenea din Piata Dorobanti, alaturi de echipa de campanie si de sustinatorii sai politici, Sorin Oprescu, Ludovic Orban si Andrei Chiliman.
El a precizat ca deocamdata nu exista un asemenea candidat, dar din cate se pare este vorba despre Sorin Oprescu (foto), actualul primar general al Capitalei.
Sorin Oprescu este un candidat care ar putea schimba jocurile partidelor si candidatilor la prezidentiale, cred sociologii, acestia spunand si ca, pentru a avea sanse reale la Cotroceni, primarul Capitalei trebuie sa rezolve marea problema a lipsei masinariei de partid.
In eventualitatea in care primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, se va inscrie in cursa electorala, Traian Basescu ar obtine 34,3% din voturile alegatorilor, fiind urmat de Mircea Geoana, cu 22,1%, Crin Antonescu (18,2%), Sorin Oprescu (doar 9%), CV.Tudor (8,1%) si principele Radu (5,3%).
"Sorin Oprescu n-a fost bun, PSD-ul nu l-a pus pentru Primaria Capitalei. ... Cand spune despre Primarul general Oprescu ca e loser - adica fraier - Vanghelie uita rolul pe care Oprescu l-a avut in propriul destin politic si uman al actualului primar al Sectorului 5.
google-analytics.com